Havde min teenage datter til frisør Stender på Amagerbrogade i sidste uge. Hun har langt rødt hår og skulle have lyse striber for første gang. Hun fik en helt fantastisk vejledning og er endnu mere f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender på Strøget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine ønsker og kom... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg skulle finde en ny frisør i lokalområdet, og valget faldt på Hair By Stender på Farum Bytorv. Jeg fik tilbudt en tid hos eleven Misha, som er på sidste år af den 4-årige frisøruddannelse. Hol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stender i Lyngby er ikke en god oplevelse. Hårvasken var en gang sjask. Klipningen gik alt for hurtigt og uden en forudgående snak om, hvordan jeg ville have min frisure. Stender i Lyngby kan ikke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.
Bymidten 29, 3500, Værløse, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Har lige været hos Stender i Værløse og fået super god betjening af Nikita

Risposta di Hair by Stender
Ville prøve en ny frisør, så jeg gik til Stender i Ringsted.
Gik hjem og græd... føler mig ikke hørt .. jeg går til frisøren med ideen om lidt selv forkælelse.. jeg havde hår til lige omkring skulderen, lidt længere.. jeg har krøller og det taler vi lidt om da jeg ligger ved håndvasken... frisøren, som ikke var hende jeg havde booket hos, fortæller mig at der ihvertfald skal 2 cm af for at rette op på mine virkelig slidte spidser. Jeg siger jeg hellere vil have 1 cm af, da jeg har svært ved at det overhovedet behøves klipning.... hun overtaler mig til1,5 cm.... jeg kan nu se at der er der ikke blevet lyttet til.. jeg har nu hår der ikke engang rør skulderen..
Jeg føler hun ikke overhovedet respekterede mine ønsker til at der skulle tages lidt.
Jeg er rasende, ked af det.. frustreret!!

Risposta di Hair by Stender
Super god oplevelse og resultatet var som ønsket. Tak til Michelle for en rigtig god service. 😊🎄🎄

Risposta di Hair by Stender
Klippet og føn hos Michelle ,Værløse.
Velklippet og fin service

Risposta di Hair by Stender
Hele familien har været faste kunder Stender i flere år. Dygtige frisører der lytter og skaber det ønskede resultat.

Risposta di Hair by Stender
Altid tilfreds med at blive klippet af Betina Stender i Ringsted.
Kører gerne 1/2 time for at blive klippet 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di Hair by Stender
Dygtige og skønne Lene fra Stender Frederikssund lavede i dag de lækreste lyse striber i mit hår. Jeg kommer helt sikkert retur 🙏🏽 - Resultatet er blevet lige som jeg drømmede om 🥰

Risposta di Hair by Stender
Igen en fornøjelse at få lavet lyse striber og klippes og denne gang af Katarina. Er så tilfreds med mit hår og kan kun anbefale Katarina på det varmeste. Service og kvalitet i top. Fem stjerner fra mig🙏🏻🙌🙌🙌ville ønske jeg havde råd til det hver 3. Måned🤪hos Stender i Ringsted

Risposta di Hair by Stender
Blev idag klippet af Mikkel fra Stender i Roskilde og er kæmpe tilfreds.
Super dygtig og skøn fyr, der har flager for sit arbejde og sine kunder.
Kæmpe anbefaling

Risposta di Hair by Stender
Jeg har fået klippet mit hår af Maria hos Stender Værløse, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hun er utrolig dygtig til sit arbejde og har en skøn personlighed, som gør hvert besøg til en fornøjelse. Maria er ikke kun hurtig og effektiv, men hun er også sjov og sød, hvilket gør hele oplevelsen endnu bedre. Jeg forlader altid salonen med et smil og et fantastisk resultat. Hvis du leder efter en frisør, der virkelig kan sit håndværk og samtidig skaber en hyggelig stemning, så er Maria hos Stender Værløse det perfekte valg!

Risposta di Hair by Stender
Hos Stender i Birkerød har medarbejderne desværre travlt med at tale sammen hen over hovedet på kunden, og med at kommentere livet på hovedgaden, og har ikke fokus på kunden. Man betaler for en dyr klipning, som i mit tilfælde tog 20 minutter inkl hårvask.

Risposta di Hair by Stender
Virkelig god frisør. Jeg får altid lavet mit hår i Stender i Hillerød, og resultatet er altid verdensklasse!

Risposta di Hair by Stender
Hos Stender i Ringsted føler jeg mig altid meget velkommen. God stemning og virkelig rart personale. Fantastisk service med hyldeblomstsaft og snacks. Jeg er blevet klippet og tyndet og klar til sommeren. Jeg går altid glad derfra og super tilfreds.
Kan igen klart anbefale Stender i Ringsted og hele det fantastiske personale.

Risposta di Hair by Stender
Stender i Ringsted kan helt klart anbefales. Nanna er absolut den bedste frisør jeg, og min familie, til dato har haft.

Risposta di Hair by Stender
Mit hår blev super flot! De er mega søde og dygtige💕Jeg anbefaler det her rigtig meget - Ringsted

Risposta di Hair by Stender
Bedste oplevelse hos Stender Hørsholm!
De ved lige hvad der skal til og man føler sig lyttet til, de tager sig tid til en :)
Har fået farvet hår hos deres dygtige elev!
5/5⭐️

Risposta di Hair by Stender
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.