I little bit of better effort to offer a good attention to the customers would help. We just stopped for a simple tea, they took a long time to serve even though was a quiet time, and served it withou... Leggi di più
Ik was aan het werk bij het mma gevecht en had een paar broodjes gekregen van de eigenaar bij de catering uit liefdadigheid. De kwaliteit van de broodjes waren zo lekker dat ik van plan ben om vaker t... Leggi di più
Als regelmatig terugkerende klant blijf ik iedere keer positief verrast door de kwaliteit, smaak en kosten van Fresh Food Factory. De kwaliteit van hun voeding zou ik altijd aanraden. Dus niet alle... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Fresh Food Factory is opgericht voor iedereen die geen tijd of zin heeft om te koken, maar wel gezond en bewust wil leven.
Paesi Bassi
- www.fresh-food-factory.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Soul food
Perfecte manier om in je drukke dagelijkse praktijken toch gezonde en rijke maaltijden te eten, de perfecte combinatie!
FFF bezorgt heerlijke maaltijden
FFF bezorgt heerlijke maaltijden. Ik heb vaak geen tijd om te koken en daarbij bieden deze maaltijden een perfecte oplossing.
Echt waanzinnig
Echt een waanzinnige oplossing voor snel, gezond en gevarieerd eten , zowel voor sporters als mensen die gezond willen eten , dit is echt een aanrader .
Goede prijs/kwaliteit !
Een dikke aanrader
Lekker en gezond eten. Het eten van fresh food factory heeft mij het afgelopen jaar geholpen met het afvallen. Voordat ik kennis had gemaakt met fresh food factory vond ik het vaak lastig om te bedenken wat ik moest eten. Fresh food factory was voor mij een goed alternatief. Het eten is lekker, vers en vult ook goed. Een dikke aanrader!
FreshFoodFactory
FreshFoodFactory! Its all good and tasty! Written by a chef!
Heerlijke maaltijden!
Ontzettend blij met de lekkere en gezonde maaltijden van Fresh Food Factory. Begin 2020 gestart en het verveeld niet, er is genoeg keuze. De producten die worden gebruikt zijn van goede kwaliteit. Daarnaast is het gewoon ontzettend handig, even opwarmen en klaar. Dit zorgt er voor dat ik een gezonde en lekkere maaltijd voor mezelf heb en niet naar ongezond eten grijp.
Lekker, gezond eten voor een eerlijke prijs!
Lekker en gezond eten voor een eerlijke prijs! Het helpt mij enorm in mijn dagelijkse planning om toch lekker en gezond te blijven eten zonder dat het veel moeite kost. Een top idee en service en klantvriendelijkheid staat altijd hoog in het vaandel.
Het helpt mij enorm bij m’n dagelijkse…
Het helpt mij enorm bij m’n dagelijkse routines. Ik hoef zelf niet te koken, het is gezond en het past in mijn macro’s.
Zo een jaar geleden kennis gemaakt met…
Zo een jaar geleden kennis gemaakt met fastfood factory via een kennis.
Ik sportte veel maar had moeite thuis gezond te koken, en vond de standaard muscle producten droog en smakeloos.
Na een test pakket van freshfood was ik aangenaam verrast, goed gekruid en lekkere mediteraanse smaak. gezond en vol met proteine.
Inmiddels al ruim een jaar wekelijkse klant bij freshfood en nog steeds wekelijkse klant
Dikke aanrader
Erg blij met de Fresh Food Factory
Erg blij met de Fresh Food Factory. Heerlijke maaltijden maar bovenal erg gezond.
Erg fijn tijdens drukke werkweken in combinatie met fitness en topsport.
Perfect voor een druk schema maar ook…
Perfect voor een druk schema maar ook gewoon goed passend in een dieet.
Heerlijke smaak door kruiden verse groente met een knapperige bite.
Diverse maaltijden van andere aanbieders geprobeerd maar meest tevreden over FreshfoodFactory
Snel en gezond
Doordat ik fulltime werk en daarnaast veel sport, heb ik geen zin om altijd gezond te koken. Dan is dit je beste aanvulling. Doorgeven wat je wilt en het staat altijd snel klaar!
Een echte aanrader
Altijd op tijd, goed van smaak en voldoet aan al mijn voedingswaarde! Freshfoodfactory is een echte aanrader op het gebied van meal prepping!
Perfect voor een drukke agenda!
Als personal trainer heb ik een drukke agenda en weinig tijd om eten te maken (preppen). Hierin biedt FFF een helpende hand. Ik bestel wekelijks mijn maaltijd pakketten zodat ik, snel en gemakkelijk, gezonde voeding tot mijn beschikking heb. Ik adviseer ook mijn klanten om hun maaltijden bij FFF te halen.
Top service goed eten gezond En…
Top service goed eten gezond En gelukkig 2022
Kan het iedereen aanraden!
Afgelopen jaar mooie resultaten geboekt dankzij de maaltijden van Fresh Food. Perfecte oplossing als je geen tijd heb om te koken maar toch gezond wil eten en op je voeding wilt letten. Kan het iedereen aanraden!
Een top bedrijf weet wat hij doet…
Een top bedrijf weet wat hij doet helemaal top geen nare ervaring gehad altijd geduldig ben al wat kilootjes afgevallen en bied me hulp van alle kanten had niet beter kunnen wensen