Fregatten Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Hyggelig beliggenhed, venlige tjenere (meget unge) søndags-frokostbuffet virkelig kedelig. Tørt rugbrød, tit tomme fade. Ingen grønt tilbehør. Der var ikke kræset for detaljerne! Alt i alt ikke et ste... Leggi di più

Vi var tre til frokost. En meget venlig og super god mandlig betjening. Vi fik lækkert og veltilberedt smørrebrød. Qua vores alder, har vi spist smørrebrød mange steder i Kbh. og omegn. Fregatten ti... Leggi di più

Hyggelig restaurant. Sødt, imødekommende og serviceminded personale. Fik lækkert smørrebrød. Vi var fire og var alle fuldt ud tilfredse med vores mad. Holdt vores bryllup der, for en uge siden, der... Leggi di più

Vi var et selskab på 9 personer som lørdag aften var en tur forbi Fregatten, blev mødt af en smilene ung medarbejder som vist os vores bord, det var nok aftens højtepunkt udover en perfekt stegt b... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En stor skuffelse

Betjeningen var uprofessionel, maden middelmådig og prisen i top.
Jeg har ikke tidligere oplevet at få fadøl serveret håndbåret til boret, men altid på en bakke.
Min søn kommenterede ikke wienerschnitzlen overhovedet = manglende begejstring. Min plankebøf var stegt flot medium som bedt om, men den var så hård, at jeg næsten ikke kunne skære den.
Jeg har heller ikke oplevet på en dansk restaurant at få en tallerken fjernet fra bordet, før alle var færdige med at spise. To gange kom "betjeningen" for at se om jeg var færdig, hvilket jeg ikke var, og beklagede nærmest at jeg stadig spiste. Der er nok en grund til at kun få restauranter ansætter uddannede tjenere, når de kan få ufaglært personale langt billigere, så næste gang vælger jeg et sted med professionel betjening.
Pris for en plankebøf, en wienerschnitzel og 2 Classic fadøl løb op i 666 kr.
Det bedste var udsigten, som jeg gerne vil give 5 stjerner, men sammenlagt kun 2.

13 giugno 2024

Det kan godt være at de giver 25% om…

Det kan godt være at de giver 25% om tirsdagen til ældresagen, men hvad hjælper det når maden ikke er værd at spise, jeg fik et stykke med stegt sild, tørt og udpint og et stykke med roastbeef, som var mere sener end kød og samtidig sæt bestik der ikke kunne skære i et stykke blødt " smør " så nej kan ikke anbefales.

12 marzo 2024

Fuldt hus buffeten hurtigt tømt alle…

Fuldt hus buffeten hurtigt tømt alle brokkede sig ingen løg til sils mmnej maden o stjerner men betjening af de unge piger jo 10 stjerner søde rare og hurtig til at tage brugt desværre kommer vi ikke tilbage vh teute godt nytår til jer alle

26 dicembre 2023

Familie fødselsdag

Vi blev modtaget af af meget venlig personale.
Fint med velkomstdrink på terrassen med udsigt over havnen.
Middagen med retterne blev fint introduceret.
Menuen helt i top.
Vi kan kun anbefale Fregatten. Vores gæster roste det meget

21 luglio 2023

Elendig service på Restaurant “Fregatten” i Greve

Min kone og jeg besøgte Fregatten i Greve, søndag den 30. Juli 2023.
Efter at ha’ ventet i 30 minutter uden at få så meget som et menukort udleveret gik vi derfra uden at bestille noget.
Ventetid pga mange gæster er fair nok, men at blive direkte nedprioteret til fordel for større selskaber omkring os, det gider jeg ikke at finde mig i. Men der er heldigvis andre restauranter der gerne vil have min penge, så vi fik en god aften alligevel.

30 luglio 2023

Fregatten = Kvalitet

Hyggelig restaurant.
Sødt, imødekommende og serviceminded personale.
Fik lækkert smørrebrød. Vi var fire og var alle fuldt ud tilfredse med vores mad. Holdt vores bryllup der, for en uge siden, der var både mad og betjening også helt i top. Helt sikkert flere genbesøg værd. Jeg giver Fregatten min bedste anbefaling. Vh Gitte S. Kundby

30 luglio 2023

Kedelig oplevelse kommer ikke igen

Bestilte 2 gange 3 stykker smørrebrød. Dårlig oplevelse. Fiskefilet, en med rejer og en med remoulade. Fik 2 med rejer og beskeden fra tjeneren var, det skal du ikke betale ekstra for du kan bare skrabe rejerne af... Bestilte en stærk ost men fik en tør ost. Da jeg sagde at den var forkert var beskeden, det er den stærke. Viste sig senere de var løbet tør og derfor blot gav mig noget andet. Fiskefilet var i øvrigt kedelig og uden smag. Fik også hønsesalat. Det kom i en skål og 2 skiver tørt smørsstegt franskbrød til. Den ene var en endeskive. På brødet var i øvrigt rester fra osten... klagede til tjeneren så gav mig ret. Tilbud kaffe som vi sagde ja tak til. Betalte kun for de 4 stykker smørrebrød. Tak for det, men stadig en dårlig oplevelse.

5 luglio 2023

Et af de få brune værtshus tilbage i…

Et af de få brune værtshus tilbage i byen og klart blant et af de bedste! Kom som du er og få lokal betjening og et smil med på vejen. Nordjysk stemning og jargon. Kan klart anbefale stedet og det er et must på "dødsruten" vi ses igen snart ;) grunden til jeg ikke gir 5 stjerner er at det kun tilfalder konen;)

24 marzo 2023

Skøn frokost på Fregatten…

Vi var 4 til frokost på Fregatten fredag og havde den skønneste oplevelse. Frokostmeny`en med pariserbøf var lækker og vi blev alle mætte. Tjeneren var opmærksom og sjov på en fin afmålt facon. En dejlig eftermiddag på et hyggeligt sted med god udsigt.

16 febbraio 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Vi havde bestilt 2 x plankebøf. Den ene vi fik, var med kold kartoffelmos, som selvfølgelig blev sendt retur, så min mand endte med at spise alene, før jeg fik min retur. Smørret var smeltet, så det var flydende, så det måtte vi også lige spørge efter, inden vi fik noget koldt fra køleskabet. Ydermere var bøffen klasket oven på kartoffelmosen, så den sprøde kant rundt om mini bøffen var ikke tilstede, men en splattet kartoffelmos under bøf og grønsager.
Tjener var super sød og beklagede de mangler som var med kartoffelmos og smør.
Vi endte med at gå uden den store glæde og fandt et andet sted til dessert og kaffe.
Ville ikke have givet nogen stjerner overhoved.

12 agosto 2022

Intetsigende buffet

Var forbi Restaurent Fregatten i Greve Marina (tidligere Hundige havn) i dag. Vi prøvede deres weekend buffet. Må sige jeg blev lidt skuffede. Ikke over betjeningen, søde og opmærksomme piger. Beliggenheden fejler heller ikke noget.
Men nu var det jo sådan set manden vi primært var kommet efter. Og den var bare rimelig intetsigende. Det bedste jeg nok vil kunne sige er, at vi blev mætte. Ærgerligt man ikke tilsmager sin mad med krydderi og ikke mindst salt. Det var mad uden kærlighed 😶

20 marzo 2022