L'azienda ha risposto
I går ( den 10. april 2025) fik vi installeret en ny skorsten til vores udendørs Fagerholt pejs i vores sommerhus. Det er blevet så flot ! Vi er meget tilfredse med resultatet. Vi har fået god hjælp o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I dag er det lige et år siden vi fik vores dejlige reis ovn , den spiller max og jo den var jo pænt dyr .. jeg vil dog aldrig være foruden, pejse Steen kom ud og han var temmelig klar i spyttet mht... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kom forbi vores flotte butik, der rummer en udstilling på 780 m2 og få en professionel gennemgang, hvor du kan se din fremtidige brændeovn, pilleovn, pillefyr, gaspejs eller pejseindsats. Frederikssund Pejsecenter er din specialist inden for ovne, og er et unikt pejsecenter med fokus på miljø, kvalitet, personlighed, tillid og top service. Mine erfaringer som skorstensfejer i over 23 år og ejer af Frederikssund Pejsecenter A/S i 17 år, har været med til at give mig en stor viden, og dermed også mange års erfaring indenfor branchen. Dette sikrer vores kunder en grundig og professionel betjening og et færdigt resultat i højeste kvalitet der også lægger stor vægt på miljø og rådgivning.
Centervej 48, 3600, Frederikssund, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi brugte Frederikssund pejsecenter til få rådgivning omkring vores åbne pejs, hvor vi gerne vil have en pejseindsats. De var ekstremt hjælpesomme med at rådgive om vores mulighed, og de kom uden betaling forbi og tog præcise på på vores åbne pejs. Derefter lavede de et fair tilbud til os, som vi sagde ja tak til. Monteringen gik også som den skulle og blev foretaget af virkelige søde montører, som var meget ordenlige ift. afdækning, oprydning og gennemgang af brugen af indsatsen.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Hurtigt svar, kompetent vejledning, og kunne få tid relativt hurtigt til skift af pejs og isolering af skorsten.
Vi har nu fået ny brændeovn og den er vi rigtig glad for. Hele processen forløb som aftalt og ser frem at få glæde af den til vinter.
Brandkammeret/stenene i min Svendsen 1 ovn, var møre. Jeg bestiller hos Patricia og, vi aftaler en dato for udskiftning. Både dato og klokke-slet bliver fint overholdt. Montør Dan kommer med delene og diverse udstyr til at klare "operationen". Alt virker timet og tilrettelagt i bedste Egon Olsen stil: Der skal bruges: en hammer, en mejsel, en spand, en stålbørste og en støvsuger samt det nye indmad til brandkammer. Dygtige Dan klarer opgaven til topkarakter - også uden ouverturen til Elverhøj :-). Desuden servicerer Dan ovnen med fin rengøring, ny pak snor og kobberfedt. Super fin oplevelse og stor ros til Dan med tak for hjælpen. DBH fra Merethe.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Kan klart anbefales! Super god service, og venligt og hjælpsomt personale.
Vi købte og fik installeret en brændeovn af frederikssund Pejsecenter. Der var dog problemer med ovnen fra producentens side. Frederikssundspejsecenter har været super hjælpsomme og stået for det hele igennem reklamations processen til producenten - og har efterfølgende afmonteret den ovn med fejl og monteret den nye uden regning. Så god service!

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Det har været en fornøjelse at handle med Frederikssund Pejsecenter. God vejledning, hurtig levering og installation.
Indsatsen ser pæn ud, den virker super godt og er teknisk i orden (skorstensfejeren har lige været forbi og godkendt installationen)
Vi kan kun anbefale Frederikssund Pejsecenter.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Ved nedbrydning af gamle muret skorsten (ss) var der efterfølgende huller i græsset, så brokker var smidt ned og der var aff. herpå.
Ved opsætning af ny stål ss var alt til gengæld godt. De (2 mænd) kom til tiden og var lyn hurtige og effektive.
Der var ingen sug i gl ss trods suger på toppen (købt og opsat af mig 🙂↕️). Det lovede de ville være anderledes nu, hvor den er isoleret og derfor hurtige varm. Og det passede så det køre godt nu - bedre end før - endelig.
Og vi er SUPER 😁😁 og radiatorerne er kolde nu.
Har fået helt utrolig god og professionel service og vejledningen hele vejen igennem processen.
Når de lover noget, så holder de det og det hele bliver fulgt til dørs.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Altid god service og rådgivning… det er vores fjerde brændeovn vi har købt af Steen. Kan kun anbefales

Risposta di Frederikssundpejsecenter
God venlig rådgivning. Holder aftaler. Opsætning af brændeovn var perfekt. Alt er godt.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Vi oplevede god vejledning og fantastisk service hos Frederikssund Pejsecenter, både i forhold til valg af ny brændeovn og udskiftning af den gamle. Både i butikken, på mail, over telefonen og ude på matriklen var personalet hjælpsomme og imødekommende, og leverede som aftalt til en god pris. Vi giver vores varmeste anbefaling!

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Virkelig god, effektiv og helt igennem i orden service. Vi er meget glade for resultatet og ser frem til mange dejlig varme stunder foran brændeovnen.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Superprofessionel rådgivning fra vi trådte ind i butikken til vi uger senere stod med en flot ny pejseindsats. De udskiftede den gamle brændeovn, lavede nyt hul i skorsten, monterede ny indsats, der passede perfekt. Lavede et par småjusteringer, pudsede en rød murstensvæg op med hvid puds. Perfekt resultat, og virkelig søde håndværkere, der kunne deres metier til perfektion. Svinede næsten ikke og alt var ryddet op og pænt. Det hele klaret på fire timer. Vi er supertilfredse og kan varmt anbefale Frederikssund Pejsecenter.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Jeg er simpelthen så glad. Kanon rådgivning fra start til slut og alt er bare helt perfekt. Alt spillede og ovnen er tilmed vildt smuk med grå fedtsten. Tusind tak fra mig. 👍🏻😃💚

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Super flinke personer og hurtige

Risposta di Frederikssundpejsecenter
En rigtig god butik, god og tålmodig vejledning, meget fin levering og installering af brændeovn. Tip top karakterer - 5 stjerner 🌟

Risposta di Frederikssundpejsecenter
We got very good advice regarding the choice of the wood burning stove. Very helpful, efficient and also very friendly team (which more rare those days). Very professional, well done job. We definitely would recommend their services.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
super service og flink montør der gjorde et godt stykke arbejde

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Kom som aftalt, med 3 mand?
Flinke og fik lavet hvad der var aftalt.
En ny inddækning.

Risposta di Frederikssundpejsecenter
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.