Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte for få måneder siden en ny blitz til mit kamera, jeg har så formået at gøre en af knapperne væk. Jeg tog et sats og skrev til FotoC og spurgte om de kunne skaffe delen. kort tid efter sv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ville have nyt kamera m div tilsendt. Kontakter tlf. og får kompetent og venlig hjælp. Da der er noget leveringstid, bliver jeg kontaktet og får mulighed for levering af delene ad flere gange... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte for nylig et istandsat Nikon EM til en meget fair pris i Foto C. Vedkommende, der hjalp mig med købet, var helt utroligt rar, passioneret og havde stor viden om kameraer. Altid en kæmpe for... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Extremely disappointed by their service. I have waited over a month for film from two cameras to be developed and when reached out to them to follow up all they said that they cannot find it, à ka los... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per la fotografia

Scritti dall'azienda

Foto specialist med alt indenfor digitalt- og analog kamera, video, lyd, lys og meget mere. FOTO/C er en veletableret foto-specialforretning som siden starten i 1938 har haft butik i hjertet af København og er i dag beliggende på Nørre Voldgade 20, mellem Nørreport og Rådhuspladsen.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

God oplevelse i FotoC

I forbindelse med mit seneste køb af fotoudstyr samt tidligere køb af fotoudstyr har jeg altid modtaget god betjening og varer til tiden.
Personalet har en god indsigt i varerne og man er altid tryg ved at blive rådgivet omkring købet

31 agosto 2022

Hej Per,
Mange tak for de rosende ord! Din feedback er altid meget velkommen.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent rådgivning og smilende personale

Foto C - Super sted at handle fotoudstyr.
Har handlet flere gange over deres hjemmeside samt fået super rådgivning over telefonen.
Har også besøgt dem en enkelt gang - Der blev jeg mødt af et smilende og meget kompetent personale der spurgte meget ind til hvilken problemstilling jeg havde og vi fandt i fællesskab et super og billigere alternativ til det jeg endelig var kommet efter.
Jeg kommer gerne igen eller handler over nettet.

30 agosto 2022

Hej Henrik,
Det er rigtig dejligt at høre, du har haft en god oplevelse i butikken og på vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din feedback.

10/10 vil handle der igen

Havde en helt fantastisk oplevelse i FotoC.
Jeg var på jagt efter et nyt lys setup samt et kamera der ville passe til.
Jeg gik derned med et budget, men en rimelig god ide om hvad jeg var ude efter. Jeg tror manden der betjente mig hed Lars, han var super cool til at sikre sig at vi holdte os indenfor det budget jeg havde sat.
Han gennemgik endda metoder til at sikre de bedste lys og kamera forhold til mit setup, hvilket var virkelig fedt. Et sted hvor medarbejderne virkelig har tid til deres kunder.
10/10 would do again.

30 agosto 2022

Hej Mia,
Vi sætter en dyd i vores kundeservice og ekspertise, så derfor er det helt fantastisk at få en anmeldelse som din. Mange tak for de søde ord, og kom endelig igen hvis der er mere vi kan hjælpe med.

Så ringe service x2 og bøjet billeder

De bruger rigtig meget krudt på snakke grimt om photografica (lidt sjovt når man påpeger det, så bliver de sure og siger at de ikke vil finde sig i at blive sammenliget med photografica) - men faktum er bare den absolut dårligste service i byen får man hos FotoC

2x gange har jeg oplevet at de lovede at ringe når min film var fremkaldt = 0 opkald - De undskylder ikke, de kaster med mudder efter hinanden "det var ikke mig,det var ham(kollega) så det kan jeg ikke tage ansvar for)

Og så har jeg også bestilt et kamera, som ikke kan leveres til oplyst dato (bestemt ikke deres fejl) men en lille opdatering er vel ikke helt urimeligt?

Giver næste sig selv, jeg finder selv ud og kommer aldrig tilbage

Og og og

De smider røret på når man prøver at få en rigtig undskyldning - altså en hvor nogen bare vil sige hov det er vores fejl (uagtet hvem der lovede det)

Opdateret 6/9-22

Fik langt om længe min film

Den har ligget klemt så hvet 6. billede er bøjet.

Den top arrogante undskyldning i jeres svar er noteret og runger hult med ødelagte billeder

25 agosto 2022

Hej Jesper,
Det er meget beklageligt at du ikke har hørt fra os, selvom du har bedt om at blive ringet op. Vi har et system til at sørge for at folk bliver ringet op når de har bedt om det. Dette system fejlede i dit tilfælde 2 gange og det er bestemt ikke okay.
Vi gør opmærksom på at vores medarbejder har undskyldt flere gange, da du gjorde opmærksom på at vi ikke havde kontaktet dig.
Men fra hele Foto/C vil vi gerne sige undskyld.

Vi har kigget på sagen internt og gjort tiltag for at undgå denne og lignende fejl sker i fremtiden.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg prøvede at bestille et kamera hos…

Jeg prøvede at bestille et kamera hos FotoC, som skulle komme inden vores ferie, jeg bestilte det online, men det var desværre i restordre, så jeg ringede til Fotoc og ville annullerer ordren, men så fandt de varen i en anden forretning, og ville sende den starks, den dukkede dog aldrig op, derefter prøvede jeg, at få mine penge tilbage med uden held.
Dårlig service................

16 agosto 2022

Kære kunde,
Det er desværre sådan at det er svært at få varer hjem for tiden og især kameraer er i restordre. Vi prøver derfor så vidt muligt at kigge hos forskellige leverandører for at finde produkter til kunder som har bestilt varer i restordre.

Desværre er leveringen ikke altid lige hurtig, og vi beklager meget at vi ikke nåede at levere kameraet til dig inden din ferie.

Vi trækker ikke pengene fra din konto før produktet er på vej til din adresse, så ved anullering af ordren inden afsendelse fjerner vi blot reserveringen af beløbet. Hvis der er blevet hævet et beløb på din konto uden at du har fået et produkt, må du meget gerne kontakte os omgående da dette er en fejl som ikke må ske og som vi gerne vil løse med det samme.

Lukket lørdag kl 10.18

Lukket lørdag kl 10.18. Selvom de i følge hjemmesiden skal åbne kl 9. Absolut ingen mulighed for telefonisk kontakt. Alt for ringe at man skal bruge timer på at tage ind til butikken, der så holder lukket👎🏻👎🏻👎🏻

13 agosto 2022

Hej Jan,
Det er desværre sådan at vi har valgt at holde vores Brønshøj afdeling lukket om lørdagen.
Derfor er det selvfølgelig en fejl at åbningstiderne på vores hjemmeside ikke har været opdateret. Det beklager vi meget, vi har nu opdateret hjemmesiden og det kommer ikke til at ske igen!
Vores afdeling på Nørre voldgade har stadig åbent om lørdagen.

Valutata 1 stelle su 5

Kundeservice - eller rettere, mangel på samme

Jeg sendte d. 1/8-2022 mit objektiv til Foto/C i Kbh. - som efter modtagelsen skulle videresende det til Tamrons værksted i Sverige.
Desværre kunne DAO ikke aflevere pakken i butikken (forståeligt nok, da de leverer pakker om natten), så den blev afleveret i nærmeste DAO-pakkeshop, ca. 140 m. fra butikken, hvor den så kunne afhentes af en medarbejder fra Foto/C.
Hvilket Foto/C nægter at gøre, da de påstår at de ikke har ressourcer til sådant.
Da jeg henvendte mig i 1. omgang for at få sendt en returlabel (jeg tilbød at betale for den), kunne dette heller ikke lade sig gøre.
Så nu er mit objektiv strandet i en pakkekiosk, hvor jeg så må vente på at DAO returnerer pakken til mig, når afhentningsfristen udløber.
Så jeg må herfor konkludere at serviceniveauet og ressourcerne er meget små i den butik, ja vel nærmest ikke eksisterende.

6 agosto 2022

Hej John,
Det er meget beklageligt at du har haft denne dårlige oplevelse!
Vi havde en periode hvor ferie og sygdom kulminerede hvilket resulterede i underbemanding, hvorfor vi ikke kunne undvære bemanding i butikken.

Objektivet blev hentet hos DAO og sendt til reparation uden yderligere problemer.
Vi er opmærksomme på fejlen og har gjort tiltag for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os hvis du oplever andre fejl med dit objektiv ellers hvis der er andet vi kan gøre for dig.
Endnu en gang beklager vi meget, den dårlige oplevelse.

ALDRIG mere FOTOC!

ALDRIG mere FOTOC!
Købte en scanner i juli 2020.
Den gik i stykker i marts 2022.
Indsendte den for egen regning til Fotoc sidst i marts, og har rykket for svar den 31.3 og 8.4 samt 12.4.2022. INGEN RESPONS!
Den 13.4.2022 modtager jeg et "reparationstilbud".
Selv om den er under 2 år, vil de ikke dække defekten under garantien; De siger jeg har "brugt den for meget".
Men de vil reparere den for ca. 3000kr. (samme pris som en ny).
... og det VÆRSTE er, at hvis jeg vil have den retur, skal jeg først betale et "retur-gebyr" på over 800kr.
Det er den VÆRSTE "kundeservice" jeg har oplevet.
Hermed advarslen bragt videre!
Nu har jeg sendt sagen til Forbrugerrådet - som jeg heldigvis er medlem af.
DÅRLIG SERVICE - RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE.

13 aprile 2022

Kære Mogens,
Vi beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse med håndteringen af din reklamation.
Service sager under reklamation, bliver sendt til producenten som i dette tilfælde er Reflecta. De kigger på produktet for at finde fejlen og vurdere om dette er dækket af reklamationsretten.
I tilfældet med din scanner kan de se at den har lavet 8.775.000 scanninger, hvilket er langt mere end den er lavet til, da dette er en scanner til privat brug og ikke erhverv.
Så selvom scanneren er mindre end 2 år gammel har den lavet flere scanninger end producenten estimere at den kan over et helt liv, hvilket har resulteret i at den simpelthen er slidt i stykker.
Hvad angår priserne er disse servicegebyer fra Reflecta for håndtering af en sag som ikke er dækket af deres garanti.

Forhåbentligt kan dette kaste lidt lys på sagen, ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os med ydeligere spørgsmål.

Valutata 1 stelle su 5

Har ikke styr på lageret - eller udnytter markedet..

Har ikke styr på lageret - eller udnytter markedet..

Vi søgte et kamera som næsten var udsolgt/i restordre alle steder, men Foto/c var et af de få steder som stadig havde det på lager (i følge hjemmesiden).
Vi skyndte os at bestille det mandag, men om tirsdagen bemærkede vi at de havde hævet prisen med 500kr, og vi begyndte at blive lidt mistænkelige - mon de ville udnytte situationen og presse prisen.. og om vi mon fik vores leveret til den oprindelige pris.
Fakturaen kom, men ellers hørte vi intet. Og kameraet stod stadig som værende på lager.
Efter endnu et par dage, tjekkede vi igen hjemmesiden, nu stod det som udsolgt, men vi hørte stadig intet.
Først efter at min kæreste skriver og spørger til vores ordre, får vi at vide, at kameraet er i restordre. Så nu sidder vi med en følelse af at de har ville udnytte markedet, og har solgt "vores" kamera til en højere pris, og vi så ikke kan få det vi har bestilt.
Hvis kameraet vitterlig havde været i restordre da vi bestilte, havde vi vel fået besked om dette i stedet for en faktura - modtaget samme dag som de hæver prisen på kameraet - og som stadig stod som værende på lager..
Og i mellemtiden er kameraet så også blevet udsolgt de andre steder som stadig havde det. Hvis bare Photo/c havde meldt ærligt ud fra starten at det var udsolgt, havde vi kunne nå at bestille det et andet sted..

7 marzo 2022

Altid topmotiveret personale

Altid topmotiveret personale, der brænder for fotofaget! Stort udvalg af varer både på webshoppen og i butikken.

Jeg stod akut og manglede et objektiv og selvom de stod til op over begge ører i flytterod mens de flytter butik, så tog de sig tid til at hjælpe og finde en løsning så jeg kunne få fingre i varen med det samme. Dét er service!

27 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Godt humør og god service

Har lige bestilt tre varer, deriblandt et sd kort til en af varerne. En medarbejder ringede efterfølgende for at informere mig om, at det bestilte sd kort ikke passede til varen, og gav mig rabat på et nyt. Fremragende service.

13 dicembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

God service. Hurtig forsendelse. Jeg havde et problem med producentens fejl, men vi fandt en løsning hurtigt i butikken på stedet.

12 ottobre 2021

Dårlig service

Jeg bestilte for næsten 1,5 uge siden et objektiv med en forventet leveringstid på 2-4 dage, som stadig ikke er blevet leveret.
Jeg har prøvet at kontakte dem flere gange uden svar og det føles efterhånden som om, jeg er blevet scammet og det er første gang jeg har bestilt hos dem.
Hvis jeg ikke kan komme i kontakt med deres kundeservice ved jeg ærligt talt ikke hvad jeg skal gøre??

2 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Købte en GPS til mit nye Canon 90D som…

Købte en GPS til mit nye Canon 90D som vi ikke kunne få til at fungere, og byttede til en Manfrotto Gimbal ved Foto C. Den kunne heller ikke opfylde mine krav, og blev returneret til Foto C og ombyttet med en Sirui Trepod, der fungerer super. Lars ved Foto C har løst mine problemer til UG. Kvalificeret og professionel kundeservise.

22 settembre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più