Jeg havde forventet at det var noget nemmere at arbejde med. Resultatet er blevet ok, men det er ikke for enhver's temperament. Bestilte gratis farveprøver mod at betale fragten. Forsendelsen tog håbl... Leggi di più
Vi har handlet hos Foliekniven i efterhånden mange år. Altid super service og vejledning, samt kvalitetsprodukter på alle hylder. Senest har vi købt forskelligt udstyr til EXPO´s. Beachflag i f... Leggi di più
När jag skulle hämta förpackningen på posten var förpackningen skadad, så posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven så vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... Leggi di più
fraråder alt handel på deres sidde. Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man følger skriftligt vejledning og den video der er under produktet. Så hv... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Refsvindinge Byvej 3, 5853, Ørbæk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Bestilling ankom til tiden og var som jeg ønskede. Kan kun anbefale Foliekniven.
Klar och tydlig sida för beställning. snabborderbekräftelse och leverans.
Mycket nöjd !
Nem navigering på hjemmeside og hurtig ekspediton
Mycket bra och trevligt bemötande med snabb leverans och god kvalité.
Fin service
Dog kan jeg ikke lide trustpilot, som henviser til få trin der kun bliver flere og flere,og får det til at virke som en statestik undersøgelse som jeg ellers aldrig ville være med i.
1.1 Stamdata
Når du opretter en profil på Hjemmesiden, indsamler vi følgende stamdata om dig: dit brugernavn, dit password og din e-mailadresse. Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er at gøre det muligt at identificere dig som bruger, når du logger på Hjemmesiden. Herudover kan du vælge at knytte yderligere oplysninger til din profil i form af et foto samt demografiske oplysninger om dig.
Hvad har alle disse oplysninger at gøre med en anmeldelse?
Får mest lyst til IKKE at clicke på dette persondatapolitik,men så kan jeg jo ikke indgive en anmeldelse.
Der er simpelthen for mange punkter til at i kan forvente 1% af jeres kunder har læst dem før de clickede, og så er det jo ikke TRUST de udiser..
Skam jer
Ok hjemmeside, hurtigt svar ved kontakt, hurtig leveringstid med gls, god kvalitet folie. 100 kr billigere end vistaprint 👍
Ingen problemer - varen kom som aftalt og til den aftalte pris og kvalitet.
Jeg synes de var hurtige til at levere, de tog sig tid til at maile frem og tilbage, og resultatet var fuldkommen fejlfrit, og mine skilte var pakket vildt godt ind, så de ikke havde fået en enste skramme.
Mycket bra och snabb service när vi var ute i sista minuten med vår beställning. Stort tack för att ni förgyllde vår Acando-konferens med dessa snygga klistermärken.
Ved bestilling af folietekster er bestillingsbilledet nem at følge og kvaliteten er i top. Og fordi jeg ikke giver 5 stjerner er på grund af Folieknivens stive "portoregler" på 70,00 kr uanset hvor lidt du køber.
køb af vinduesdekoration forløb perfekt og som lovet
Rigtig god kundebetjening - søde medarbejder.
Hilsen Århus og Omegnes Bankocenter
Peter Wind
Dumt at da følger ikke vejledning med jeres produkt. Aldt det jeg bestillte , lygger nu i skraldspænden. Thx for nothing
Fin og hurtig service og levering. Desværre leverede de først gang folie på forkerte mål. Men efter henvendelse undskyldte dig med det samme og sendt ny folie med korrekt dimensioner - og uden at jeg skulle besværer mig med at sende det andet retur.
Det var nemt at bestille, lyn fragt og super kvalitet. Mere kan man ikke ønske :-)
Tusind tak for de fine klistermærker jeg netop har modtaget til en af mine kunder.
De er helt perfekte, lige præcis som jeg kunne ønske mig, og i en lækker blød kvalitet og med en flot overflade.
Overraskende hurtig betjening…I har fået en ny fast kunde i mig :-)