Jeg havde forventet at det var noget nemmere at arbejde med. Resultatet er blevet ok, men det er ikke for enhver's temperament. Bestilte gratis farveprøver mod at betale fragten. Forsendelsen tog håbl... Leggi di più
Vi har handlet hos Foliekniven i efterhånden mange år. Altid super service og vejledning, samt kvalitetsprodukter på alle hylder. Senest har vi købt forskelligt udstyr til EXPO´s. Beachflag i f... Leggi di più
När jag skulle hämta förpackningen på posten var förpackningen skadad, så posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven så vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... Leggi di più
fraråder alt handel på deres sidde. Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man følger skriftligt vejledning og den video der er under produktet. Så hv... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Refsvindinge Byvej 3, 5853, Ørbæk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg kontaktede foliekniven for at få lavet et brætspil, fra start er jeg blevet mødt med yderst kompetente og rare mennesker. Vejledningen har været god og de har svaret enormt hurtigt på mail!
Spillet jeg har modtaget er over alt forventning, flot arbejde, robust og klar til mange spil i fremtiden, tak.

Risposta di Foliekniven.dk
Var i tvivl om hvilket produkt jeg skulle vælge, så ringede og fik den sødeste mand i røret. Han forklarede så fint forskellen på produkterne og gav gode råd til montering. Allerede en time efter jeg havde bestilt, fik jeg meddelelse om at varen var sendt afsted og dagen efter kunne jeg hente min bestilling i GLS shoppen, altså under 24 timer efter jeg havde ringet. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her😊

Risposta di Foliekniven.dk
Verdensklasse service, super hurtig ekspedering, samt utrolig hjælpsomme!
Resultatet jeg modtog var over alle forventninger, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di Foliekniven.dk
Selvom jeg kun skulle have et enkelt special-print, var der ikke andet end en super god kundeservice og hjælp - og printet selv er bare helt i top. Jeg er meget imponeret! Handler helt sikkert her igen, hvis jeg skulle få brug for lignende! Tak for hjælpen :)

Risposta di Foliekniven.dk
Min mor havde bestil gul folie til at sætte på hoveddøre som har glasvindu, jeg skulle hjælpe og tænkte det blir nok svært at få det til at sidde ordentligt. Men det gik som smurt takke være den fantastiske vejledning som foliekniven leveret sammen med materialet. Virkelig godt udarbejdet med mulighed for at scanne video på mobilen. Men genial vejledning , især tricket med at sætte tape til hjælp med at trække bagpapiret af . Det færfig resultat ser super godt ud.

Risposta di Foliekniven.dk
Jeg bestilte nogle klistermærker med logo og tekst til udendørsbrug, på vegne af virksomheden Bornholms Skrædder og Skomager. De filer jeg havde tilsendt var desværre for dårlig opløsning, men efter rigtig god kommunikation, hvor jeg tilsendte et logo i højere opløsning, lavede Foliekniven selv nogle klistermærker magen til. Super god service og kommunikation.

Risposta di Foliekniven.dk
Altid et super godt produkt. hurtig levering, samt kanon service og fleksibilitet i forhold til ens ønsker.
Der går længe imellem jeg skal bruge folie, men når jeg køber kigger jeg ikke andre steder hen end her!
Foliekniven.dk yder virkelig god kundeservice, med hurtige svar på mail og professionel rådgivning.
Jeg har modtaget de flotteste logoer, som kom rigtig hurtigt trods Covid19.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Foliekniven.dk eller henviser andre til dem.
Er tilfreds med min vare. Bestilte fire stykker folie. Men varen blev sendt forkert og det var derfor mere held end forstand at jeg modtog min vare. Skrev til foliekniven hvordan det kunne ske, men de kunne de ikke oplyse om.
Da jeg så endelig fik min vare, var der andre som havde pakket den op og pillet ved den. Det burde ikke kunne ske.

Risposta di Foliekniven.dk
Rigtig fine produkter, hurtig levering og utrolig god service!
Nu har jeg 2 gange handlet hos Foliekniven.dk. Første gang modtog jeg enorm god service og kyndig behandling. Kunne ikke være bedre...troede jeg. Her anden gang jeg bestilte, er jeg helt chokeret over dygtigheden, effektiviteten og professionalismen bag Foliekniven.
Bestilte i slutningen af sidste uge, og har modtaget idag..Og det er et super resultat

Risposta di Foliekniven.dk
Super hurtig levering til en rigtig skarp pris

Risposta di Foliekniven.dk
Kanon god service. Glade mennesker. Altid klar på at lave noget nyt

Risposta di Foliekniven.dk
One of the best Services i have ever experienced.
Br Arne

Risposta di Foliekniven.dk
Vi bestilte 1 byggepladsskilt, 250 klistermærker, 2 store klistermærker samt 2 magnetskilte.
Firmaets Logo havde vi selv lavet inde i publisher, så typografien var derfor ikke egnet til forstørrelse..Derfor valgte vi at bestille korrigering og tilretning som tilvalg...De penge var super godt givet ud.
Vi er i allerhøjeste grad tilfreds med de varer vi modtog. De lever så absolut op til forventningerne.
Det vi virkeligt kan lide ved foliekniven, det er at selv om man lægger en nærmest ubetydelig lille ordre, så føler man fra første sekund, at man bliver taget seriøst. Der er en kanon korrespondance over mail, og de bruger hjertens gerne tid på én.
Det er et professionelt hold, som arbejder dernede, og er stadig forundret over prisen vi gav. under 2500 kr. Det er simpelthen imponerende...Vores varmeste anbefalinger går til Foliekniven.dk

Risposta di Foliekniven.dk
Nu om dage er vi desværre ikke forvente med god service, så når man får en excellent service bliver man jo helt euforisk....
Foliekniven.dk svarer på henvendelser indenfor få timer, udfører hurtigt arbejdet der er super flot, venlige, kvikke og imødekommende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Foliekniven.dk
Mvh.
byHartung.com
Jeg var i tvivl om mit produkt og ringede derfor til dem, før jeg købte mit produkt. Rune tog telefonen og gav fantastisk råd og vejledning til hvordan jeg selv kunne pakke min bil ind. Jeg fik flere muligheder for løsninger, og generelt følte jeg bare jeg var i menneskehøjde selv om jeg er helt grøn på området. Det er fantastisk når man kan mærke et smil i den anden ende af røret.
Ikke bare inden køb, men også i video materialer efter købet. Og med hjælp undervejs ift. fremskaffelse af materialer der gjorde det lettest muligt for os begge.
Fornuftig pris, hurtig levering og produkt som forventet.