Valutata 4 stelle su 5

Ik hoop mijn bestelling vandaag te kunnen afhalen, maar tref bij de buren waar is afgeleverd volgens opgave (gisteren) niemand thuis! dit vind ik wel vervelend! bij aflevering op ander adres moet... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Uiteindelijk hebben wij pas een maand na onze bestelling onze Sigg flessen ontvangen (terwijl deze volgens de site direct leverbaar waren). Een van de flessen bleek uiteindelijk toch niet leverbaa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb vlak voor ik op reis ging een "last-minute" bestelling gedaan... eerst gebeld of men kon verzekeren dat ik het de volgende dag ECHT zou krijgen. Een vriendelijke mevrouw vertelde dat het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had ruim voor kerst een bestelling gedaan. Deze niet uitgepakt want het was een cadeau voor mijn dochter. Eenmaal aan haar gegeven bleek 1 van de producten beschadigd. Ik was bang dat ik heel wat u... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Arredatore d'interni
  3. Negozio di giocattoli

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Klantenservice op werkdagen geopend van 9:00 tot 18:00 uur.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,5

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Aanrader!

Snelle levering. Mail gekregen zodra product weer voorradig was en gelijk besteld.

26 dicembre 2015

snel maar...

Het was makkelijk een bestelling te plaatsen bij fokido.
De goederen waren hier snel en correct.
Maar het inpakken liet veel te wensen over.
Ik had 2 drinkflessen en een duplo doos besteld en deze zaten los in een veel te grote doos zonder vulling. Alles rolde van de ene naar de andere kant met kans om elkaar te beschadigen. Er zijn gelukkig maar, maar een paar kleine beschadigingen op de duplo doos.

26 dicembre 2015

geweldige winkel

Goed werkende site en veel keus in de betere artikelen. Eigenaar onderhoudt heel prettig en informeel contact. Reageert snel op vragen en levering laat niets te wensen over.

4 dicembre 2015

Aanrader

Zeker een aanrader, uitgebreid assortiment. Goede prijzen. Goede service, snelle levering.

29 novembre 2015
Valutata 3 stelle su 5

Helaas nog niet ontvangen door slechte service DHL

We hebben onze bestelling van de broodtrommel nog niet ontvangen en dit komt door de slechte service van DHL
Eerst krijgen we een briefje dat iemand is langs geweest van DHL en dat we via de link een andere tijd kunnen aanvragen of kunnen ophalen bij een geautomatiseerde depot. Hiervoor kiezen we. En we krijgen een barcode die niet in te voeren is. Ondertussen kijken we weer naar het verloop op de link bij DHL en zien dat de bezorger weer twee keer is langs geweest. Nu ook zonder bericht achter te laten.
Inmiddels DHL persoonlijk gemaild en hopen dat de laatste keer wel op een tijd is wat we hebben aangegeven.
Ook ondertussen gebeld met het servicenummer bij het depot wat wel geld kost maar men niet opneemt omdat men niet op dat moment werkt.
Ik raad jullie aan TNT post te kiezen want die levert bij ons thuis goed af en anders kun je het zo ophalen bij een TNT punt.

8 novembre 2015

Erg goed

Door omstandigheden bleek mijn bestelde product niet meer voorradig e/o leverbaar. Is door de medewerkers van Fokkido meer dan uitstekend opgelost. TOP

2 novembre 2015
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più