Fik fantastisk service forleden ifb. Med et sko-bytte. Troede faktisk service var et dødt begreb i DK, men det lever i højeste grad i Nyborg. Værd at køre efter nok lige til 3 stjerner hvis de uddele... Leggi di più

Varerne er virkelig top kvalitet. Jeg købte keen vandrestøvler og lorpen strømper allerede sidste sommer, 2023. Har brugt disse ting hver dag siden, altid en udsøgt fornøjelse. Derfor støtter jeg forr... Leggi di più

Sandra hos FNE Outdoor tager prisen for bedste kundeservice hos en webbutik, jeg har oplevet i mine 25 år på internettet. Hun brugte virkelig lang tid på at vejlede mig og bad om billeder af mine... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor
  2. Negozio di abbigliamento donna
  3. Negozio di abbigliamento uomo
  4. Negozio di articoli per il campeggio
  5. Negozio di borse e valigie
  6. Negozio di scarpe

FNE-Outdoor har et stort udvalg af beklædning til dig, der elsker outdoor-livsstilen - særligt med fokus på vandring og hverdagens friluftsliv. Vi er specielt stærke på uld - og har et stort udvalg af kvalitetsmærker fra Europa. Lige fra danske Joha, svenske Ivanhoe of Sweden og irske Fisherman. Derudover har vi også uld fra Fuza Wool, designet i Danmark, strikket i Nepal. Hos os finder du også et stort udvalg af Fjällräven - heriblandt mange Fjällräven-bukser helt fra str. 46 og i nogle modeller helt op til str 60. Derudover er vi dygtige til uld - både strik og uldundertøj. Vi har en kombination af outdoor-mærker som du ikke finder andre steder. Uldundertøj er ligeledes en stor del af friluftslivet og her har vi et rigtig god udvalg fra danske Joha, amerikanske Smartwool og svenske Ivanhoe og lidt fra norske Ulvang. FNE-Outdoor forhandler kvalitetsmærker som Fjällräven, Ivanhoe of Sweden, Haglöfs, Jack Wolfskin, Hanwag, Teva, Joha, Lorpen, Fuza Wool og Fisherman out of Ireland - samt mange flere. Et nyt mærke vi har taget ind er Craghoppers som kan noget de andre ikke kan,

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,9

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig god service

Jeg tog til FNE Outdoor Nyborg fra Slagelse, for at købe et par vandrestøvler. Jeg har problemer med knyst på begge fødder. Jeg fik den bedste vejledning af Pernille - hun var så vidende og servicemindet. Købte et par Hanwag støvler, Hallux walgus. Fik råd om vigtigheden af snøringen, den har hjulpet mig rigtig meget på min Camino vandring, 800km. Købte 2 par rigtig gode strømper, som jeg vekslede imellem hver dag. Vaskede dem 4 gange på de 6 uger. De skiftedes til at hænge på rygsækken. Købte os nogle gode vandresandaler,Teva. Tak for alle de gode råd...jeg fik ikke én eneste vabel.

16 maggio 2025