FixYou Recensioni

4. Chinesiologo
  5. Medico che pratica medicina alternativa
  6. Personal trainer

Scritti dall'azienda

FixYou är en samlingsplats för livslång hälsa. Hälsa är ett stort ord och FixYou fokuserar på naturlig och hållbar hälsa. Vi jobbar med naturliga produkter och behandlingar, samt rekommendationer ur ett hållbart och miljövänligt perspektiv. Du ska inte behöva återkomma ideligen för samma symptom/smärta. Vi går till botten med ditt problem tillsammans och sedan får du verktyg och/eller behandling för att förändra det du behöver. FixYou finns med som stöttning längs vägen med rådgivning, produkter, personlig träning eller behandlingar.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

8 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Frekvensanalys och hälsovärden i fokus

När jag klev in på FixYou blev jag välkomnad av en varm och inbjudande atmosfär. Nathalie var vänlig och kunnig, och tog sig tid att förklara processen för frekvensanalys och hur den kan ge insikter om min kropp och hälsa. Det var tydligt att hon hade en djup förståelse för ämnet och att de brinner för att hjälpa människor att nå sitt fulla hälsopotential.

14 aprile 2023

Matproblematik & ångest

Nathalie hjälpte mig med min ångest och var startskottet till att få bukt med min matproblematik. Jag minns efter första session var min ångest i stort sett borta och jag kunde inte förstå hur? Jag kände mig balanserad och rofylld som jag inte känt på länge!

19 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Hjälpsam och otroligt kunnig, kan varmt rekommendera!

Efter att själv ha läst på lite om vilka tillskott kan hjälpa min ADHD vände jag mig till Nathalie för att få lite mer guidning i denna djungel. Ångrar jag inte en sekund! Nathalie hjälpte mig snabbt och med bra information, inte bara någon som vill sälja på dig saker utan hon förklarar vad varje sak är bra för och varför dom går bra ihop.
Så om du själv inte besitter kunskap om hur vitaminer och mineraler hjälper din kropp att må bra vare tycker jag du ska vända dig till henne! Även om du inte har ett specifikt problem så kan hon hjälpa dig att hitta rätt för att just du ska må på topp!

23 gennaio 2023

Bästa Nathalie! 💕

Finns så mycket positivt att berätta! I många år har du hjälp mig med både behandlingar och rådgivningar, alltid lika hjälpsam och fantastisk! 🤩
Tacksam för dina oljor som lugnar och vårdar min hy 🥰
Rekommenderar allt! Har inte varit missnöjd med någon av besöken/beställningar från dig 🙏

27 gennaio 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più