Valutata 5 stelle su 5

service nr. 20013493, van 14-6-2025. Ik was blij en sprong een gat in de lucht. Mijn MacBook was gerepareerd en niets meer van waterschade vernomen !. Dank, Fixers Nieuw-Vennep en Amsterdam. Groeten... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hele slechte ervaring… kwam met mijn laptop die waterschade had. Ze konden me helpen zouden we na 2 dagen bellen er zat spoed achter! Niks meer gehoord en steeds als ik belde beloofde ze dingen maar k... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

On-waar-schijn-lijk slecht. Gaming-laptopreparatie na maanden nog niet uitgevoerd, (bel)afspraken nooit nakomen, onderdelen kwijtraken (de behuizing - hoe dan?!) zodat je hem ook niet meer terug kunt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top service, goede prijs en om (in mijn geval) achterkant van mobiel te laten vervangen, geen gezeur over (nodeloze) back-up maken, of je hele doopceel gelicht te krijgen > gewoon in 10min klaar! en m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per la riparazione di cellulari

Scritti dall'azienda

Bij Corefix repareren wij dagelijks tientallen apparaten, van Smartphones & Tablets tot aan Macbooks & Smartwatches. Met meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van alle merken, waaronder Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nintendo en Microsoft garanderen wij dat uw apparaat in goede handen is.

2,9

1 stella

Ha risposto al 10% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Top service

Top service, vriendelijk en snel 👍🏻

28 febbraio 2022

Beste DdK,

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel vriendelijk geholpen

Ik ben heel vriendelijk geholpen. Mijn telefoon zag er top uit!! Zeer tevreden met fixers!!

26 febbraio 2022

Beste Mevr.,

Fast and professional

I needed a whole screen replacement and opted to send my device by mail. I was pleasantly surprised by the speed and professionalism with which things were handled, received my device in full working order. Definitely recommended.

25 febbraio 2022

Beste Meriem,

Vaste reparatie shop!

Derde keer dat ik mn spullen heb laten repareren bij Fixers. Altijd netjes te woord gestaan en snelle en goede reparatie!

25 febbraio 2022

Beste Willem,

Valutata 5 stelle su 5

Laptop snel gerepareerd, hierdoor scriptie deadline gehaald!

Scherm was donderdagmiddag gebroken en kon meteen 2 uur later terecht. Na het weekend weer gebeld over de voortgang toen was er nog niks duidelijk. Ze gaven aan dat ze me later nog zouden bellen en dit gebeurde. Nog geen paar uur later werd ik gebeld dat ik hem kon ophalen. Erg snel gegaan wat ook nodig was aangezien ik mijn scriptie 2 weken later moest inleveren. Al met al dus een top ervaring gehad. Ik zou het zeker aanraden bij mijn vrienden!

24 febbraio 2022

Beste Celesta,

Valutata 2 stelle su 5

Slechte communicatie aan telefoon

Eerst aan de telefoon mijn probleem aangegeven over een laptop. Meneer aan de telefoon zei dat zij geen kosten hanteren wanneer de laptop niet kan worden gerepareerd als er bijv onderdelen besteld moeten worden die zij niet kunnen verkrijgen. Ik heb uiteindelijk toch wel de helft van de kosten van de diagnose moeten betalen.

Beste Fit,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat deze informatie zo op je over is gekomen, op basis van het telefoongesprek waar je naar verwijst blijkt dat er wel correct is aangegeven dat wij onderzoekskosten in rekening brengen indien je niet akkoord gaat met een offerte of wanneer wij geen reparatie uit kunnen voeren nadat wij een onderzoek hebben gedaan. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je uiteraard van harte welkom om bij ons langs te komen!

Top geholpen

Top geholpen.

Snel, vakkundig en professioneel

Beste Frank,

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke personeel geven ook nog…

Vriendelijke personeel geven ook nog advies en ga zeker weer terug als ik problemen heb met mijn telefoon.

Beste Tevrede,

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, batterij snel vervangen, telefoon weet als nieuw

Risposta di Corefix

Beste Piet, Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Great service and help!!

Great service! Taken me step by step and explained everything in a way a non-tech person can understand it. All options weighed out, super!

22 febbraio 2022

Risposta di Corefix

Beste Caylani, Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk en duidelijk afspraak maken online en daarna goed en kundig geholpen in de winkel

22 febbraio 2022

Risposta di Corefix

Beste Luigi, Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Valutata 5 stelle su 5

Nieuwe ipad met single hair crack heel…

Nieuwe ipad met single hair crack heel snel vervangen door een nieuwe. Goed op de hoogte gehouden van alle stappen.

21 febbraio 2022

Beste Zeist,

Valutata 5 stelle su 5

Great service well explained and…

Great service well explained and thorough. Best of all Rafik helped me in English as I don’t yet speak Dutch a bonus. All repaired in an hour with a full checkup of the phone into the bargain.

20 febbraio 2022

Risposta di Corefix

Beste Peter, Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

behulpzaam en inzichtelijk

Behulpzame medewerker op een drukke zaterdag. Duidelijk inzicht in de status van mijn reparatie van MacBook 2021.

Risposta di Corefix

Beste Jeroen, Bedankt voor je review! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service die wij je hebben mogen bieden. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Snel en zorgvuldig afgehandeld

Snel en zorgvuldig afgehandeld, vriendelijke service.

Beste Lara,

Valutata 4 stelle su 5

Snelle en hele goede service!

Beste Bennie,

Valutata 5 stelle su 5

Zo vriendelijk snel en betrouwbaar…

Zo vriendelijk snel en betrouwbaar geholpen! Geven gevraagd en ongevraagd advies en dat is super prettig. Probleem opgelost, super professioneel! Top dus

18 febbraio 2022

Beste Linda,

Professioneel en vakkundig!

Perfect geholpen! Scherm MacBook Pro was beschadigd. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden, tijdsduur en de kosten. Dus geen verrassingen achteraf. Zeer professioneel en vriendelijke geholpen door Paul.

17 febbraio 2022

Risposta di Corefix

Beste R, Bedankt voor je review! We hopen dat je nog lange tijd vooruit kunt met je gerepareerde apparaat. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben dan ben je van harte welkom om bij ons langs te komen! Met vriendelijke groet, Team Fixers.

Super service

Super service! Ik kon direct terecht , werd direct geholpen en stond na 10 minuten weer buiten mét mijn computer. Als er écht iets kapot gaat, kom ik zeker terug.

16 febbraio 2022

Beste MB,

Valutata 4 stelle su 5

Erg behulpzaam en vriendelijk

16 febbraio 2022

Beste Stefan,
Team Fixers

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più