Scopri cosa dicono le persone
Jeg har i dag d 1.5.20.været inde hos fisker mc for at hente mine res dele til min tdm 900,jeg endte med også at købe ny mc jakke, efter at have prøvet nogle stykker i forskellige størrelser som blev... Leggi di più
Jeg har gennem tiden købt ny mc, stumper, dimser, udstyr og senest nye dæk til min gademotard. Hver gang er det hyggeligt at sludre m Ea og få kompetente råd af hende, Joel eller Niclas og i gamle da... Leggi di più
Købte en ny maskine en r1m og alt fra fisker er bare i orden service priser aftaler bliver overholdt. Et rigtigt familie firma med kunden højt prioriteret. Kan på dét varmeste anbefale at handle hos... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted og skadescenter.
Informazioni di contatto
ÅBOULEVARD 55, 1960, FREDERIKSBERG C, Danimarca
- 35 35 81 31
- NICLAS@FISKER-MC.DK
- www.fisker-mc.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Sender hjelme ubeskyttet -- Sælger demo-hjelme som nye
Modtog min nye hjelm i en komplet bulet papkasse med enkelte gennemtrængte slaghuller. Indeni ligger hjelmen i Shoeis egen kasse, der ingen beskyttelse har, og Shoei-kassen er beskyttet af ”luftflamingo” på to sider. Det vil altså sige, at fire af kassens fire sideflader er totalt ubeskyttede med direkte kontaktflader til hjelmen. Endelig er vedlagt en venlig propaganda-indlægsseddel om, at Fiskers sparer på miljøet, og altså genbruger papkasser, der tidligere har været brugt til forsendelser.
Fragtfirmaernes pakkehåndtering er vist alment kendt, og derfor tager jeg hjelmen med ind i butikken for at gøre opmærksom på min bekymring. Jeg fortæller, at jeg er overordentlig overrasket over, at de dog kan finde på at sende den eneste ting, de forhandler i butikken som jo ikke må modtage stød og slag, på denne måde. Her oplever jeg temmelig begrænset forståelse for min bekymring. Kommentaren at så længe der ikke er slået hul eller skader på skallen, så er der ingen grund til bekymring. Jeg påpeger at flamingoen jo ligesom på en cykelhjelm udgør en væsentlig del af beskyttelsen, og at flamingoen jo ikke er synlig i en MC-hjelm. Joh-tjoh er svaret.
Jeg beder om at få hjelmen byttet til en tilsvarende, der ikke har været udsat for spidsrodsforsendelse. Svaret er, at jeg da bare kan tage en fra hylden. Jeg påpeger, at det jo er en demo-hjelm, og beder om en hjelm fra deres lager. Svaret er at alle deres hjelme er demo-hjelme, og at Fiskers jo ikke ville kunne drive en virksomhed, hvis ikke det var sådan. Jeg har tidligere købt demo-hjelme, både i DK og DE, naturligvis til stærkt nedsat pris. Når jeg køber en NY hjelm, forventer jeg ikke at tilkøbe andres hår i hjelmen, risikoen for at nogen har tabt hjelmen på gulvet i butikken, osv. Hvorfor sælger andre forhandlere ellers hjelme og andet udstyr som ”demo”?
Dernæst får jeg at vide, at alle de hjelme, som Fiskars forhandler, modtager de i øvrigt selv fra Tyskland i de selvsamme papkasser, som de afsender hjelmene i til kunderne. Altså, alle deres hjelme har allerede været udsat for bekymrende ubeskyttet forsendelse een gang inden Fiskers selv afsender.
Det problematiske i en brugt, bulet og hullet kasse, er at så har jeg som modtager ikke en chance for at se, om forsendelsen er blevet mishandlet under fragt, altså, jeg har ingen mulighed for at vurdere om hjelmen har fået stød og slag, der gør hjelmen værdiløs.
Mit hoved er for vigtigt til at købe hjelm hos denne forhandler.
Lirumlarum-sniksnak og komplet mangel på forståelse betyder jeg finder andre forhandlere i det hele taget.
Hvorfor så TO stjerner? Tjah, hjelmen var på tilbud, og for at være fair var det et rigtigt godt tilbud.

Risposta di Fisker Motorcykler
Jeg kan helt klart anbefale alle
Jeg kan helt klart anbefale alle Yamaha-ejere, der går op i kvalitet og god service, at vælge Fisker Motorcykler.
Efter tredje gang hos et anden autoriseret Yamaha værksted med min motorcykel, hvor der var garanti på koblingen, blev jeg ærlig talt rigtig træt af det uprofessionelle arbejde.
Derfor kontaktede jeg Fisker Motorcykler og bestilte tid til service, hvor jeg også nævnte problemet med koblingen. Selvom det andet værksted allerede havde fået betaling fra Yamaha i forbindelse med garantien, tog Fisker Motorcykler sagen i egen hånd. De fik ordnet koblingen i første forsøg!
Jeg blev taget godt imod, fik en grundig orientering hele vejen igennem, og da jeg hentede motorcyklen, var koblingen skiftet uden beregning.
En oplevelse der ligger til top karakter.
Vi fik anbefalet Fisker MC af min søn, idet vi skulle købe en MC samt udstyr.
Så vi kørte forbi og fra det øjeblik vi kom ind i butikken blev vi mødt af Niclas med " et øjeblik, så skal vi være hos jer" og det levede han op til. Vi fortalte om vores drøm og krav til udsyr og så gik Niclas ellers igang. Toldmodigt og professionelt svarede han på vores " mange nybegynder spørgsmål" og man havde en god følelse at han var med os hele vejen, selv 3 gang vi var inde i butikken. Så dejligt, det er ikke så tit man møder det. Ordren blev lagt og dagen kom hvor vi skulle Hente udstyret og cyklen. En af medarbejderne hjælp gladeligt med at bære fruens udstyr ud i bilen som hun kørte hjem, og derefter gav mekanikkeren en grundig gennemgang af MCen. Derefter en dejlig tur hjem hvor solen skinnede fra en skyfri himmel. Det bliver ikke bedre. Ea var også med da de sidste detaljer skulle på plads med lidt udstyr mm til MC.
En stor tak til hele holdet hos Fisker, de fik ubesværet os til af føle os som en gæst i huset og ikke bare en kunde.
Jeg kan kun anbefale Fisker af hele mit hjerte for den service og glæde man oplever der inde. Der var styr på det hele forløbet.
Frustrerende oplevelse
Jeg fik at vide, at min ordre ville være klar på 3 dage, men efter 5 dage måtte jeg selv ringe og fik så at vide, at de havde glemt at bestille noget af det. Efter 14 dage fik jeg endelig delene, men da jeg skulle samle det, opdagede jeg, at en af delene var forkert. Da jeg kom tilbage for at bytte den, tog de endda ekstra betaling. Jeg bad om en rabat efter alt besværet, men i stedet tilbød fyren mig halvt for sjov et stykke slik. Efter alle forsinkelserne, fejlene og den dårlige service fik jeg til sidst alle delene — men hele processen var frustrerende og meget uprofessionel.
Har sendt mc til 40.000 service fik en…
Har sendt mc til 40.000 service fik en god tlf samtale vedr hvad der er blevet kigget på samt en sms at den var klar.
Og mødt venlig personale og tid til en.
Kun tilfreds.
Fantastisk service og gode mennesker
Det var en sand fornøjelse at møde Ea og hendes team. Servicen var hurtig, professionel og skræddersyet til mine behov. Jeg kan varmt anbefale dem – og jeg er sikker på, at jeg også køber min næste motorcykel hos dem.
Kæmpe tak til Martin fra Fisker…
Kæmpe tak til Martin fra Fisker Motorcykler, for at tænke lidt ud af boksen.
Super service 👍
Købte en ny Kawasaki 650 S vulcan
Købte en ny Kawasaki 650 S vulcan, super service kan kun anbefales.
Altid en god oplevelse
Jeg har købt mine to seneste motorcykler hos Ea (og Co.), det har været en ren fornøjelse begge gange. Jeg vælger bevidst at tage ind hos dem, om det er for et service, nyt udstyr eller bare for rådgivning - også selvom de ligger en lille times kørsel fra min bopæl, kvaliteten er altid i top og de er utroligt rare mennesker.
De kan ikke andet end få de varmeste anbefalinger herfra, og jeg ser frem til at besøge deres butik mange år fremadrettet.
Fantastisk kundeservice
Jeg kom forbi for at få hjælp til at justere min hjelm, der var begyndt at larme en hel del. Jeg fik en supergod hjælp, uden det skulle koste en krone. Det er præcis den samme fantastiske kundeservice, der gør jeg bliver ved og ved med at handle hos Fisker Motorcykler. Man mærker hvordan alle i butikken brænder for det de laver, hvad enten der er cykler, tøj, hjelme eller noget helt fjerde.
FANTASTISK service fra 1
FANTASTISK service fra 1. Sekund man træder ind i butikken.
Var ude og kigge hos en anden Yamaha forhandler hvor man ingen hjælp fik efter 40 minutters ventetid. Derfor besluttet jeg at tage ind til Fisker MC på Frederiksberg, og de folk derinde er simpelthen fantastiske, hjælpsomme, søde, rare og jeg kunne blive ved.
Jeg kan ikke andet end at give en KÆMPE anbefaling herfra.
5/5 stjerner INTET mindre 🙏💪
God behandling…
Har lige igen handlet med Ea fra Fisker MC og må sige, at jeg er meget tilfreds med behandlingen. Der bliver lyttet til input og jeg føler, at jeg får en god aftale og jeg glæder mig meget til at hente min nye cykel. I kan trygt købe den FJR1300A som de lige har købt af mig. Fisker Motorcykler giver hermed min bedste anbefaling.
Great friendly service
I bought a Tenere 700 from Ea at Fisker after talking with other Yamaha dealers and am very happy with the decision. Super friendly and excellent service from this family owned business with honesty, clarity and helpfullness all the way. I will definitely buy my next bike and accessories from here in the future.
Hjælpsom og god service
Gik ind for at købe en hjelm og fik super god service og hjælp til at vælge den rette! Kan helt klart anbefale at tage et kig forbi
Altid god service og hurtige værksteds…
Altid god service og hurtige værksteds besøg! Kan kun varmt anbefaledes! 🙏🏼🙏🏼
Utrolig god service - hver gang.
Jeg har nu været hos Fisker MC 3 gange, alene for at kigge på en Yamaha R7 og diverse tilbehør. Fra start gjorde jeg medarbejderen klar over at jeg ikke skulle købe noget lige nu, men det gjorde det ikke til en dårlig oplevelse. Jeg har fået utrolig god behandling hver gang jeg har været derinde, og ved nu at jeg helt sikkert kommer til at købe en motorcykel hos dem snarest muligt.
Har lige fået lavet service
Har lige fået lavet service, og alt forgik helt perfekt.
Super professionelle mekaniker, blev informeret hele vejen igennem mit service. Har også købt flere motorcykler igennem Joel og Ea, og en ren fornøjelse at kommer forbi, selv bare for en snak.
Skal du ha en på opleveren
Jeg havde ikke tidligere været kunde hos Fisker MC, udover et par kørehandsker for længe siden.
Skæbnen ville det at der pludselig kom en Yamaha Stryker til salg i Dk, der kører for tiden vistnok kun en 7-8 stykker på plader i skrivende stund 😉
Inden køb havde jeg Joel fra Fisker med på råd og denne vejledte grundigt og brugte faktisk en del tid der ikke kunne faktureres nogen steder 🙏
Joel og Ea er flere generationer Fisker MC og et par omvandrende Orakler i parat viden, når vi taler MC og specifikt Yamaha 🤝
Herudover er de et par søde , imødekommende og meget fair lokale forretningsdrivende i en tid hvor den slags ikke er lige til Højre Skøjten 🫵
Altid smil på læben og plus på humør kontoen 🙏
Efter at have løbet mit nyindkøbte bæst igennem, fik de styr på suspension hvor der var fejlindstillet, efterfølgende blev der vejledt om at Org udstødningen ikke kunne komme af med luften, når der var eftermonteret Power Commander Kit.
Det som en Astmatiker der forsøger at trække vejret igennem et lille sugerør, var vistnok konklusionen 🙈😂😂😂
Jeg fandt en Vance & Heince på DBA der var til at betale , Kim og Hjemmedrengene på Værkstedet fik i samme moment styr på rem beskytteren der ramte på det brede 240 eftermonterede bagdæk , så Krammedyret kunne sidde bagpå uden driftsstop 🙏
Alt sammen udført på en akut indleveret MC på blot dage og nu lyder den også som en voksen Motorcykel og ikke som en nyfødt Puch med Influenza 🫵😂😂
Joel grinede da også som en flækket træsko ved afhentning “ skal du ikke ind og arbejde igen du Gamle ?, spurgte jeg- Jo Jo Glenny, jeg skal bare lige se dit fjæs når du starter op 😉😂😂😂🤝🙏
Uden at gå for meget i detaljer , ja så kildede det alle de rigtige steder 🫵😂😂🙈
Prisen, ja den var fair og vejledt/oplyst på forhånd - tidsforbruget fair og oplyst på forhånd 🤝🙏
Jeg kommer ikke andre steder med Stryker 🙏🤝
De bedste hilsner .
Onkel Glenny
Utrolig dårlig oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse
Jeg henvendte mig i Fisker MC for at få hjælp til at købe et intercom. Jeg blev spist af med et universelt sæt, som jeg forsøgte at returnere uåbnet under 24 timer senere, hvor efter jeg får besked på at det ikke kan lade sig gøre. Der er ingen grund til at støtte sine lokale mc forhandler når både priserne er høje og servicen er ringe!

Risposta di Fisker Motorcykler
Vejledning og service på højeste niveau
Det har været en kæmpe fornøjelse af handle med EA fra Fisker motorcykler. Meget imødekommende og serviceminded. Dette gælder ikke kun når man ligger penge i kasseapparatet men også når man har brug for service efterfølgende. Du kan som kunde kun føle dig i de trygge hænder. Tak for sublim service igennem alt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.