Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Największy w Polsce internetowy sklep wędkarski. W ofercie ponad 40 tys. produktów. W ofercie wędki, kołowrotki, woblery (największa oferta w Europie), kombinezony wypornościowe, plecionki i inne akcesoria. Sprzęt firm takich jak: Daiwa, Shimano, Jaxon, Dragon, Tica, Spro, Minn Kota, Humminbird, Salmo, Rapala i innych. Po prostu sprzęt dla każdego. Raty, płatność kartami kredytowymi. Zapraszamy!
Informazioni di contatto
Le persone hanno visualizzato anche
Witam Czysty Profesjonalizm 👍
I'd say it's good
I'd say it's good, they rods and baits.
But a personal could be better.
This is my opinion
Submitted a claim e-mail
Submitted a claim e-mail, but no response from them
Labs makšķernieku veikals
Labs makšķernieku veikals. Pasūtīju gumijas mānekļus kādus Latvijā nevar dabūt. Kā izrādījās viens no pasūtītiem mānekļiem bija beidzies krājumā un to neizsūtija, par ko man laicīgi paziņoja un atgrieza par to naudu. Droši varu ieteikt šo interneta veikalu, ja kādam ir šaubas. Sūtu jau ne pirmo reizi. Protams shipings ir padārgs, bet ļoti gribējās dabūt tos mānekļus jo baigi ķeras man uz viņiem. Ps. Dragon lures. Ja kādam interesē 🤫
Sklep wysłał złamaną wędkę i ze…
Sklep wysłał złamaną wędkę i ze zgnieceniem na przelotce a na zgłoszenie tego faktu stwierdzono "że to niemożliwe" i że trzeba zwrócić się do PRODUCENTA SPRZĘTU O NAPRAWĘ GWARANCYJNĄ! Sklep nie reaguje od 3 tygodni na pisma mimo odesłania im trefnego towaru. Sprawa chyba wyląduje w sądzie. Sezon jesienny przepadł.
Excellent experience with Fishing-Mart
Excellent experience with Fishing-Mart, I've ordered more times and it was always delivered faster than from any eshop in Slovakia.
I ordered multiple items during black…
I ordered multiple items during black friday sale, and everything went smooth and I received all the items within a week. I love this place.
Przestrzegam !
Witam .Podejście do klienta tragiczne, żadnej reklamacji nie przyjmują .Kupiłem kołowrotek 6 dni temu i nie chcą go wymienić na nowy. Mam podejrzenie że był używany ,praca kołowrotka nie jest płynna ,,na korbce są duże luzy ,wytarcia na stopce kołowrotka które świadczą o tym że nie jest nowy.
Nim założycie kołowrotek do wędki dobrze go obejrzyjcie gdyż nie ma zwrotów. Jedną gwiazdkę dałem tylko dlatego ze nie można było opublikować opinii
Wszystko dobrze do momentu reklamacji
Wszystko dobrze do momentu reklamacji. Tragiczny kontakt i spychologia. Przerzucanie winy na klienta . Cytuje wypowiedź właściciela "Przecież oglądał Pan towar przed zakupem więc o co ma Pan pretensję?" To oczywiście były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Już nic od nich nie kupię.
Duży wybór sprzętu
Duży wybór sprzętu, sprzedawcy znający się na rzeczy, którzy umieją doradzić. Zakupy w tym sklepie są zawsze udane w zakresie wędkarstwa spławikowego, methody lub spinningu. Jedynie mam sugestię, żeby powrócić do asortymentu sprzętu muchowego - trochę brakuje stacjonarnych sklepów, w których można się zaopatrzyć w ten sprzęt.
Ogromny wybór sprzętu i wszystkiego
Ogromny wybór sprzętu i wszystkiego, czego potrzebujesz. Jestem bardzo zadowolony, że polecono mi ten właśnie sklep.
Can't fault them as of yet
Can't fault them as of yet, very cheap too
Zostałem oszukany przez tych .....
Zostałem oszukany przez tych .....
Odesłałem kołowrotek po jednym użyciu bo ma wadę w środku ,a oni odesłali mi kołowrotek nie naprawiony i do tego z uszkodzoną wgniecioną w kilku miejscach szpula.Oddalem sprawę do Rzecznika Praw Konsumentów i idę z tymi oszustami do Sądu.
Odsyłając im sprzęt na gwarancji róbcie zdjęcia żeby mieć dowody na ich nikczemne działania.
A bad company management
I`ve ordered a few times from fishing mart and all is well until you have a problem. I ordered quite a few things and 1 was missing in the package. After contacting them about it they simply stick to their decision that everything was sent... i wont start a legal quarrel over 6€ but i can say for sure that it is the last time i'm buying from them.
No delivery 4 weeks late and no refund
No delivery 4 weeks late and no refund! Stay clear of this company!
Dzien dobry
Dzien dobry , droga pani Wioletto Chmielarz-Stryczek . Piszę pani , bo mialem dosc nie przyjemne poczucia i chcialem odkryc dispute na Paypale . Zrobilem zamowiene na fishingmart i po prostu zapomnialem dodac do koszyka kilka woblerow , jeden za punkty lojalnosci i kilka za swoje pieniadze , w ten sam dzien napisalem do supportu , ale jakas dziewczyna Katarzyna Wolniaczyk niechciala tego robic i bylo takie uczucie ze mowi nie z klientem ktory placi pieniedze licz z jakim swoim kolesiem i klient jest jej na mijescu gowna , zadnej kultury , zadnej pomocy klientowi . Musze pani przypomniec ze handel pani trzyma sie nie na takich kurach jak Katarzyna , ktora nie moze albo nie chce robic swej pracy , licz na klientach ktore placa wam kasę . A forsy wyložylem dlia panstwa dužo . Gwarantuję pani že to bylo ostatnie zamowienia , bo zostalem urazony taką manerą waszych pracownikow a tez i pani . Chcialem nawet odkryc disput na Paypal bo zamowiene bylo nie pelne i przez takich jak ta Katarzyna , pani stracila jednego ze swych klientow , plus zrobię wszystko žeby o tej Katarzynie i o takim serwise uslyszala by czym wiecej ludzi .
Outstanding
i ordered 3 fishing rods and a reel and arrived within 10 days!
super service delivery to CY
Super fin nethandel fra Polen
De havde lige netop kampagne på den jakke jeg skulle ha.. Fik den til lidt under halv pris og fik så også lige fyldt grejæsken med lidt billige kroge, spinnere og fletline.
Manglende stjerne skyldes halvdyr fragt med DPD, samt 10 fra bestilling til levering.
Men ellers er alt forløbet perfekt, god information og paypal betaling. (man kan dog også bruge VISA)
Jeg vil helt sikkert handle der igen..
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.