www.firststop.dk Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

Vi havde bestilt tid til montering af 4x bridgestone sommerdæk på 18 “ alufælge Min frue kørte ud med bilen, og ventede ved montering Medarbejder/muligt ejer oplyste at efter monteringen var... Leggi di più

Jeg har brugt First Stop i Vejle et par gange, som det er helt slut med nu. Chefen virker altid mavesur, og da jeg spurgte da jeg fik skiftet til Vinterdæk, om han vil tjekke mit Venstre baghjul, om d... Leggi di più

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Forst Stop Slagelse . Fra start til slut var servicen i top – venligt personale, hurtig betjening og professionel håndtering af opgaven. Jeg har fået n... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

First Stop Vejle

3. besøg idag. Startede for 2 år siden hos First Stop Vejle. Bl.a dæk køb, dæk montering og dæk opbevaring samt 2 x stor service herunder olieskift/oliefilter/bremseskiver lygter osv osv osv. Yderst kompetent og venligt personale, yderst fornuftige priser - selv om jeg har over 30 km til værkstedet vil jeg ikke skifte værksted - det nærmeste First Stop værksted er ellers under 3 km væk fra bopælen :-D Stor ros og tommel op til Morten, Allan & Mark
Mvh Bent

18 agosto 2022

First Stop, Hesselly 13, Kolding.

First Stop, Hesselly 13, Kolding, kan varmt anbefales.
Har været 3 gange på værkstedet. Købt både vinterdæk og sommerdæk samt foretaget serviceeftersyn.
God, venlig og hurtig betjening. Mulighed for lånebil er et plus.
Kommer helt sikkert igen.

5 maggio 2022

First Stop Kolding Hessellyvej 13.

First Stop Kolding Hesselly 13.
Et værksted der får kæmpe ros herfra. Så snart man har et problem, så står de klar til hjælpe, stiller gerne en låne bil tilrådighed, kommer gerne hjem på din adresse - yder service der, eller stiller en låne bil og tranportere din bil frem og tilbage. Personale som kender til sit arbejde, altid godt humør og yder stor service. Så hvis du har brug for hjælp til din personbil, så kontakt First Stop Kolding Hesselly 13 på: 26106020.

Hilsen Line

4 aprile 2022

Tølløse dækcenter

Tak til Frank for godt arbejde.
samt for at gå den ekstra mil, ved at hjælpe med at få mit hundebur ud og ind igen, af bagagerummet på min bil, da Toppen til låsebolten på det punkteret hjul lå under bagagerums pladen, hvorpå mit hundebur samt alt mit ragelse lå.👍😁

Det havde været svært hvis jeg selv skulle få det ud, på grund af ryg handicap, så det er dejligt at Frank var behjælpelig.

Tølløse dækcenter får min anbefaling👍

11 marzo 2022

Kolding-afdelingen

Kolding-afdelingen får stor ros og tak af mig. Jeg var så uheldig at stå med et fladt og flækket hjul, som ingen andre havde tid til at hjælpe mig med. Et opkald senere og Thomas kom ud og hjalp mig med at få bilen til værkstedet - selv på en fredag eftermiddag. Behandling og service er i topklasse og jeg fik endda et nyt hjul + montering til en fantastisk pris.

Stor tak til værkstedet i Kolding. Vil bestemt vælge dem fremover.

26 novembre 2021

Firststop Gilleleje 🤬

Firststop Gilleleje 🤬
Vil STÆRKT fraråde dette fusker firma.🤬🤬
Der er ingen former service.
De aner ikke hvad de laver.🤯
De tager ikke ansvar for deres arbejde.🖕
De lyver med armene og ben.🤞
Og de er alt, alt, alt for dyre i forhold til deres kompetencer.

Så hold jer langt væk.......!!!😡😡😡😡

19 agosto 2021

First stop Kolding +++++

Har kun gode ting at sige om First stop i Kolding, hesselly 13.
Har brugt dem 3 gange.
1. gang service på min egen bil
2. gang på mandens bil.
3. Gang skulle jeg have nye sommerdæk. Thomas skaffede dæk hjem til en god pris inkl. Montering. Men uden at gå på kompromis med kvaliteten og med hurtig ekspedit. Er desuden en super god location i lækre rene og lyse lokaler. Der er altid flot ryddeligt og pænt i lokalerne, og det ligner værktøjet bliver lagt pænt på plads hver gang det er færdigbrugt.

Kun gode ting at sige og masser af plusser herfra.

8 aprile 2021

Tølløse

Tølløse
Super værksted og venlig betjening. Trængte til akut hjælp og straks var der hjælp at hente.
Vender helt sikkert retur 👍😊

18 ottobre 2020

Tyve og Løgnere

Havde min bil til årligt AC eftersyn (tæt på mit arbejde, og derfor valgte jeg dem). De ringede og fortalte at min AC kompressor var defekt og skulle skiftes. Spurgte hvad de skulle have for det, og værkstedschef Thomas H. K. Jensen sagde at de kunne gøre det for kr. 5.700,-
Da jeg vidste at min AC kompressor virkede da jeg kørte bilen til FirstStop i Gilleleje, så sagde jeg nej tak. De ville dog have prisen for et AC gennemsyn for at udleverer min nøgle.
Da jeg forlod FirstStop, virkede min AC slet ikke. Kørte den til andet værksted, som kunne konstaterer at alt virkede, men at alt mit kølevæske var tappet af.
Vi har tilsat kontrastvæske, så vi kan se om min AC køler eller andet er utæt, men den er helt tæt. De havde simpelthen stjålet mit kølemiddel.
Har konfronteret værkstedschefen, som indrømmede at der nok var sket en "fejl". Jeg kunne komme ned og få godtgjort mit tab (som jeg forstår det på mail), men han var ikke på værkstedet som aftalt.
Har måtte anmelde dem til Politiet for tyveri (over 500 gram kølemiddel er stjålet).
Og han benægter heller ikke at han forsøgte at snyde mig for kr. 5.700,- oven i det et AC eftersyn koster. Og AC "eftersynet" måtte jeg betale.... Men han tør ikke være på værkstedet som aftalt når jeg kommer for at høre hvordan de vil kompenserer for mine udgifter (nyt AC eftersyn og 535 gram kølemiddel oven i den betaling FirstStop har taget). Og så er der besværet....
Benyt et andet værksted, hvor de ikke lyver og stjæler!

12 giugno 2019

En god købsoplevelse

Ved min henvendelse til First Stop i Svendborg (Svendborg Dækcenter ApS) blev jeg mødt af indehaveren (en pige). På intet tidspunkt var jeg i tvivl om hendes viden og evner, for hun besvarede præcist alle mine spørgsmål forberedt inden besøget.
Jeg endte med at købe et sæt vinterdæk og tilhørende fælge.
Købet blev afsluttet på en måde, hvor jeg klart fik et særdeles positivt syn på virksomhedens holdning til ærlighed og redelighed.

29 settembre 2018

5 måneder om dæk- og hjulskifte hos Nordsjællands Auto og Dæk Center A/S

Anmeldelse af First Stop dækcenter v. Nordsjællands Auto & Dæk Center A/S

Skulle skifte til sommer Audi hjul og dæk april 2018. Her oplyste firmaet at de ikke kunne finde mine sommerhjul men at de nok skulle vende tilbage.

Da vi nåede Juli md. var vores tålmodighed ved at være brugt op. Adspurgt om status kunne de stadig ikke op lyse hvornår de kunne skifte hjul. De havde bestilt nye hul og fælge hos Audi, men Audi kunne ikke komme med en leverings dato. Jeg kontaktede derfor Audi som undrede sig. De oplyste de har kunne skaffe de pågældende hjul og fælge på en uge siden April md. Den information sendte jeg så til dækfirmaet og kort tid efter (ultimo Juli) oplyste firmaet så at nu kunne de godt skifte mine vinterdæk til de nye Audi hjul og dæk de havde fået fra Audi.

Konklusion.

1) Vi har før fået 1. klasse behandling hos dette firma, men efter et nyt forpagter par har overtaget er service og ydelser tvivlsomme. 5 måneder om et hjulskifte er ikke acceptabelt.

2) At vi selv skulle ende op med at kontakte Audi for at få at vide der er en uges levering på de pågældende hjul og dæk er ikke acceptabelt. Kan kun forklare den manglende levering fra dækcenteret med at nye Audi hjul og fælge ikke har været 1. prioritet på dækcenterets kassekredit.

3) Vi har tidligere ønsket at støtte det lokale erhvervsliv med hensyn til. dækskifte. Det er nu slut da Audi Kokkedal nu er vores nye leverandør.

4) Ønsker andre stadig at bruge dette firma anbefaler jeg at tage billeder af hjul og dæk før de afleveres af hensyn til evt. dokumentation.

4 agosto 2018

Jeg havde en punkteret bil

Jeg havde en punkteret bil - en time før vi skulle afsted til lufthavnen.
Jeg kontaktede First Stop I Galten, og de kunne hjælpe mig med det samme. 20 min. efter jeg ringede, var min bil fikset og klar igen.

Prisen var ganske fair, men vigtigst af alt, de trådte til når der var brug for en ekstraordinær indsats!

God stil First Stop Galten

27 luglio 2018

Pas på du ikke mister dine penge eller dit liv!

Pas på du ikke mister dine penge eller dit liv!

Som andre skriver her har jeg også haft en bil der pludselig var ved at tabe et hjul efter et besøg, her hos Firststop i Middelfart. Det krævede endda to besøg før de fandt fejlen, så jeg har kørt på motorvej med fem løse bolte (de sagde lyden kom fra en ankerplade). Som om det i sig selv ikke var slemt nok så prøvede de på at beholde de penge forsikringen udbetalte til at dække skaden vi havde fået lavet SELVOM VI HAVDE BETALT! Det krævede ord som Politi og FDM-medlemsskab før de udbetale vores penge og så beholdte de alligevel lidt til kaffekassen! Bagefter påstår de at det var "til dækning af taksator". 3700 kroner for UNDER EN TIMES LÅN AF LIFT?! som pludselig blev til 700 kroner da de fandt ud af at jeg er FDM medlem! Så kan du ellers tro der kom gang i de dårlige undskyldninger. Og løse bolte.

Min tid er for meget værd til at gøre mere ud af det for 700 kroner, men hvis du ikke vil miste dine penge og måske dit hjul, så hold dig langt væk!

25 luglio 2018