BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE  Recensioni 45

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Dziękuję serdecznie. Chciałem podziękować za szybki i bezproblemowy transport Klubu Bokserskiego z Londynu do Polski. Bardzo fajnii ludzie znający sie na swoich obowiązkach. Zero problemów z konta... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Firma godna polecenia. Przeprowadzka przeszla szybko i sprawnie. Droga meilowa badz przez WhatsApp otrzymalam wszelkie potrzebne informacje. Sporzadzona umowa byla przejrzysta /cena uslugi, sposob... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Świetna firma, dobra cena, profesjonalny kontakt, umowa i wykonanie. Przeprowadzka była z UK do Polski. Wszystko poszło gładko i bezproblemowo. Profesjonalnie i bezpiecznie - była lista rzeczy i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Korzystalismy z usług Basmar Przeprowadzki przy przeprowadzce do innego kraju. Profesjonalna organizacja, bardzo szybkie działanie, wspaniała pomoc przy dokumentach i świetna komunikacja. Ekipa niesam... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di traslochi

Scritti dall'azienda

Przeprowadzki Międzynarodowe na terenie całej Europy.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Przeprowadzka międzynarodowa

Ekspresowa wycena, elastyczne warunki współpracy, dobry kontakt z właścicielem i z kierowcą na trasie, rzetelnie wykonane zlecenie, jednym słowem: solidna firma! Serdecznie polecam współpracę.

1 giugno 2024

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinię.

Valutata 1 stelle su 5

Zero profesjonalizmu

Zero profesjonalizmu. Bolam umówiona na przeprowadzkę do Rumunii. W dzień załadowania-niema kierowcy.. dodzwonić się było problemowo. Inny pan nicz niewie.
Na kolejny dzień zwrócili zaliczkę(Jedna gwiazdka toľko za szybko zwrócone pieniądze).Byłyśmy umówione na rozmowę telefonicznie -totalny ignor ze strony firmy.
Znaleść innego kierowcy w parę godzin-spory problem. Nie polecam. Aż na trzeci dzień dostałam maila z przeprosinami( i to myślę że to było dlatego że zaczęłam pisać recenzje negatywne)

Edit: bariera językowa nie przeszkadzała pisać że mną i omówiąc szczegóły 10 dni wcześniej(od 17.06). 01.06 Pisać mi i umówisz się na godzinę załadowania💁🏼‍♀️. Ale jak kierowca nie przyjechał(02.07) i nie odbierać telefonów na następny dzien(03.07) to odrazu bariera językowa.

2 luglio 2024

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Dziękujemy za opinię. Niestety bariera językowa przeszkodziła w dobrej komunikacji. Zrezygnowaliśmy z transportu i zwróciliśmy natychmiast zaliczkę. Powodzenia.

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie. Wszystko wykonane terminowo, zgodnie z umową, bardzo dobry kontakt z firmą, super podejście do Klienta. Jestem bardzo zadowolony

29 maggio 2024

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Szymonie, bardzo dziękujemy za opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Valutata 1 stelle su 5

Firma nie wywiązała się z zawartej…

Firma nie wywiązała się z zawartej umowy ! Wpłacona zaliczka została mi oddana na konto na pół godziny przed załadunkiem towaru ! Bez słowa wyjaśnienia i podania przyczyny! Telefon nie odpowiada , zero kontaktu! Zostałam przed magazynem Self storage z rzeczami ! Gdzie jechałam specjalnie z Niderlandow na sam załadunek ! Zero profesjonalizmu i iście gowniarskie podejście do klienta !

3 luglio 2024

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Nagła choroba pracownika (o czym została Pani już poinformowana) i niestety musieliśmy anulować zlecenie oraz pilnie zwrócić zaliczkę, przepraszamy za problemi i zyczymy wszystkiego dobrego.

Dziękuję.

Po koniec kwietnia przeprowadziłam się z Niemiec do Polski .
Firma Basmar pomogła mi sprawnie przewieźć moje rzeczy .
Szczególnie chciałam podziękować kierowcy .Solidny ,punktualny,miły ,pomocny . Dziękuję.

30 aprile 2024

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za miłą opinie i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Profesjonalna firma polecam

Profesjonalna firma polecam. Wszystko na czas kierowca bardzo pomocny. Nie mam żadnych zastrzeżeń

24 febbraio 2024

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Piotrze, bardzo dziękujemy za miłą opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Portugalia-Polska

Przewóz rzeczy Portugalia - Polska. Moja opinia : Solidna i godna zaufania firma. Skorzystam ponownie i będę polecać znajomym.

1 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Profesjonalna pomoc w przeprowadzce do…

Profesjonalna pomoc w przeprowadzce do Hiszpanii, świetny kontakt, bardzo miły kierowca, doskonała cena w porównaniu z konkurencją, zasłużony mega pozytyw.

3 novembre 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Firma Basmar

Firma Basmar, z którą niedawno współpracowałem, zasługuje na najwyższe uznanie i jestem bardzo zadowolony! Od momentu kontaktu, przez planowanie, aż po realizację - wszystko przebiegło bez zarzutu. Ekipa była nie tylko punktualna, ale również wyjątkowo dbała o moje mienie. Profesjonalizm w każdym calu, a przy tym bardzo miła atmosfera. Dzięki nim przeprowadzka stała się prostym i przyjemnym procesem. Zdecydowanie polecam!"

30 agosto 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Panie Dariuszu, bardzo dziękujemy za miłą opinię.

Firma profesjonalna.Przeprowadzka…

Firma profesjonalna.Przeprowadzka świetnie zorganizowana(Francja-Polska),bardzo miły i przede wszystkim punktualny kierowca. Polecam wszystkim, którzy wahają się w wyborze firmy.Dziekuję serdecznie Basmar!

5 agosto 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Pani Aleksandro, bardzo dziękujemy za miłą opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Valutata 5 stelle su 5

Za miesiąc minie 7 lat odkąd…

Za miesiąc minie 7 lat odkąd korzystałam z usług firmy Basmar. Wszystko przebiegło bez problemów. Wszystkie rzeczy dojechały w całości. Szczerze polecam.

31 luglio 2022

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Pani Ewlino bardzo dziękujemy za miłą opinię i zapraszamy ponownie :)

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo dobry kontakt,fachowe doradztwo…

Bardzo dobry kontakt,fachowe doradztwo przy wyborze gabarytów auta.Profesjonalne podejście do klienta. Super kierowca, bardzo pomocny.
Firma godna polecenia.
Pozdrawiam całą ekipę.

5 maggio 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinie i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Solidny partner.

Solidna i godna zaufania firma. Uslugi na najwyzszym poziomie. Goraco polecam.

28 aprile 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinie i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo sprawnie i profesjonalnie…

Bardzo sprawnie i profesjonalnie zorganizowana przeprowadzka z Belgii do Danii. Polecam

24 febbraio 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Bardzo dziękujemy za opinię i w razie potrzeby zapraszamy ponownie.

Bardzo dobra obsługa

Bardzo dobra obsługa między Francją a Polską. Harmonogram był doskonale przestrzegany, a zespół był przyjazny.

3 febbraio 2023

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Thank you for opinion. Dziękujemy za opinię.

Przeprowadzka ze Szkocji do Polski

Przeprowadzka ze Szkocji do Polski. Wszystko w porzadku. Super komunikacja.
Jeden minus - brak wozka do zaladunku.

14 dicembre 2022

Risposta di BASMAR PRZEPROWADZKI MIĘDZYNARODOWE

Pani Sandro, dziękujemy za opinię i przepraszamy za małe niedogodności.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più