What I especially like is the website's visuals, vintage, old, nostalgic, familiar....really immersive and gives off the right vibe when you go in to buy DVDs. I got a DVD as a gift for my friend, and... Leggi di più
Fandt næsten alle de film jeg mangler i min samling efter den oprindelige blev stjålet. Det er sjældent jeg oplever så hurtig en levering, og filmene er hverken ridsede eller fedtede selvom de er brug... Leggi di più
Hurtig levering, og indholdet præcis hvad jeg håbede på. Jeg frygtede lidt, at jeg ville få det forkerte format (region 1 fx som vist kun kan spilles i USA) eller lettere ridsede DVD'er siden de e... Leggi di più
Bestilte en fim fredag og var allerede hos mig lørdag.Filmen købte jeg brugt men den var pakket ind i original folie.Super service+++++
Velkommen til FilmMarked.dk - Et Trygt Sted At Handle. - Brugte DVD Film fra KUN 1 kr. - Stort Og Spændende Udvalg - DVD’erne er alle i god stand.
Stenhusvej 7, 4300, Holbæk, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Købte en lang række film i god stand og til en god pris og hurtig levering. Eneste ulempe er at man skal købe for et mindstebeløb på 200 kr.
Anbefales.
Der går lidt lang tid fra ordreafgivelse til ordreafsendelse

Risposta di FilmMarked.dk
Hurtig levering, og indholdet præcis hvad jeg håbede på.
Jeg frygtede lidt, at jeg ville få det forkerte format (region 1 fx som vist kun kan spilles i USA) eller lettere ridsede DVD'er siden de er brugte, men de er alle i perfekt stand og europæisk format så jeg kan afspille dem på min ps3.
Hurtig levering og fik hvad jeg havde bestilt
Bestil inden kl.17 og du får levert næste dag.
Den går ikke, men det afsendte er 100% i orden.
Jeg var bheldig, der gik kun 4 dage, men jeg tror 6 arbejds dage er en fornuftig tid,at beregne.
Der går laang td før man får svar på indsendte mail
Ellers fin service og gode DVD tilsendt.

Risposta di FilmMarked.dk
Fast delivery, DVDs in good condition, friendly employees
Bestil - få dage efter kommer de bestilt varer med posten. I
Alt ok. Fik pakken imponerende hurtigt og komplet, altså bortset fra en lille bitte ubetydelig variation. Jeg er meget godt tilfreds og føler mig godt behandlet. Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her.
Godt udvalg af film, jeg ikke kunne finde andre steder og med en hurtig levering. Er super tilfreds med købet
Jeg søgte efter en film der var ret gammel og rent tilfældig dukkede filmmarked op.Det er nemt at navigere på hjemmesiden så jeg købte andre film.
da jeg modtog filmene var der film som var helt nye,til få penge.
jeg modtog filmene meget hurtig efter bestillingen.
VH LARS
Det var nemt og hurtigt fik hvad der var bestilt
Havde en super oplevelse med handlen det hele er gået som en hånd i en handske og der var ingen udfordringer undervejs.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Det bestilte minus én dvd blev leveret efter et par dage. Den manglende dvd blev kompenseret med et tilgodebevis på omkring det dobbelte af prisen på den manglende dvd. Det er ok, blot kræver det et køb mere.
Stort udvalg og hurtig levering.
Ikke alle film virker, men som regel finder vi en løsning og nogen af filmene efter min mening er alt for dyre især når de er brugte, lidt synd så kan kun give 3 stjerne for nu.

Risposta di FilmMarked.dk
Meget glad for mit køb! DVD/Blu-ray'ene er alltid i tip top stand, hvilket er et kæmpe plus. Vil klart anbefale FilmMarked!