Op 12-07 bestelling gedaan en blijkt er een artikel toch niet op voorraad te zijn. Contact gehad met Erwin en samen een passende oplossing gevonden.
Prima online winkel voor je vechtsport artikelen. Snelle levering! Echter niks ten nadele van fightshorts zelf maar de venum onderhandschoenen zijn van matige kwaliteit. Heb er twee setjes van. Maar h... Leggi di più
Een heel groot compliment voor fightshorts. Aantal maanden geleden een paar hayabusa handschoenen aangeschaft helaas bleek hier een productiefout in te zitten. De handschoenen zijn kosteloos omgeru... Leggi di più
Ik had mijn winkelmandje vol staan toen ik moest betalen zag ik dat ik 20 euro aan verzendkosten moest betalen. Dit vond ik wel heel veel ik ben naar bol.com gegaan de zelfde artikelen bestel via bol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Fightshorts.nl is de Vechtsportwinkel van Nederland sinds 2006 voor al uw Kickboks- MMA, BJJ kleding en artikelen zoals : Bokshandschoenen, Venum MMA Kleding.
Waanderweg 140, 7812 HZ, Emmen, Paesi Bassi
- +31643555598
- info@fightshorts.nl
- www.fightshorts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Betrouwbare en snelle levering
Artikelen in deze webshop waren wel op voorraad dus dan is de keus makkelijk.
Snel geleverd, geen gedoe en alles in orde en naar tevredenheid ontvangen. Status update ook op orde.
Super snelle levering...ben zeer …
Super snelle levering...ben zeer tevreden.
Als ik weer iets nodig heb kom ik eerst bij jullie langs.
Vlot geholpen via de mail
Vlot geholpen via de mail
Bestelling snel binnen
Top
product de volgende dag in de bus
product de volgende dag in de bus! juiste maat en kleur en betalen met afterpay vind ik een heel groot pluspunt, een kritische noot is dat je alleen als je met ideal betaald er geen kosten voor betaalmethode zijn, paypal etc zou mijn inziens gewoon ook kosteloos moeten zijn, ik snap dat ondernemers moeten betalen voor transactie s maar wees dan " slim" en versleutel het in je prijs van het product. verder niks dan lof.

Risposta di Fightshorts.nl
Broekje perfect
Broekje perfect, jammer voor €5,- verzendkosten voor brievenbus pakje en dat op deze prijs van product.
Best!
My delivery came fast and without any mistakes. I can honestly recommend this supplier, I will definitely go back there!
Heerlijke spullen goed merken
perfecte snelle levering
Snelle en goede levering.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, heb tevreden met de spullen. Mooie kwaliteit
Spullen waren snel binnen
Ik ben al sinds 2013 (Belgische) klant …
Ik ben al sinds 2013 (Belgische) klant en ik heb al verschillende (grote) bestellingen gedaan, telkens zonder problemen en gezien de buitenlandse zending, ook telkens op tijd geleverd. Wel 2x voor gehad dat iets te klein was, maar dit werd zonder problemen omgeruild. Ook als ik een vraag had, werd deze vrij snel beantwoord. Ik raad deze site dus geregeld aan, bij mensen in mijn club!
Goede producten
Goede producten, goede prijs, snelle service. Top.
Goed op de hoogte gehouden mbt de …
Goed op de hoogte gehouden mbt de status vd bestelling en snelle levering
Perfecte service zoals altijd!
Slechte aankoop
Slechte aankoop, naar wel drie keer wassen is alle belettering er al af. Band aan de boven kant wat met rubber is voorzien laat los. Kortom
Zeer slecht aankoop

Risposta di Fightshorts.nl
Al enkele jaren bestel ik regelmatig …
Al enkele jaren bestel ik regelmatig mijn fight gear bij fightshorts.nl. Het is eigenlijk de enige winkel in NL waar ik mijn spullen bij bestel. Dit vanwege de ruime keuze en de uitstekende service! Soms heb ik een speciaal verzoek, of een spoed bestelling omdat ik weer naar t buitenland moet en dit kan altijd geregeld worden met Erwin.
Ik kan fightshorts.nl aan iedereen aanbevelen!
OSU