Op 12-07 bestelling gedaan en blijkt er een artikel toch niet op voorraad te zijn. Contact gehad met Erwin en samen een passende oplossing gevonden.
Prima online winkel voor je vechtsport artikelen. Snelle levering! Echter niks ten nadele van fightshorts zelf maar de venum onderhandschoenen zijn van matige kwaliteit. Heb er twee setjes van. Maar h... Leggi di più
Een heel groot compliment voor fightshorts. Aantal maanden geleden een paar hayabusa handschoenen aangeschaft helaas bleek hier een productiefout in te zitten. De handschoenen zijn kosteloos omgeru... Leggi di più
Ik had mijn winkelmandje vol staan toen ik moest betalen zag ik dat ik 20 euro aan verzendkosten moest betalen. Dit vond ik wel heel veel ik ben naar bol.com gegaan de zelfde artikelen bestel via bol... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Fightshorts.nl is de Vechtsportwinkel van Nederland sinds 2006 voor al uw Kickboks- MMA, BJJ kleding en artikelen zoals : Bokshandschoenen, Venum MMA Kleding.
Waanderweg 140, 7812 HZ, Emmen, Paesi Bassi
- +31643555598
- info@fightshorts.nl
- www.fightshorts.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Alles goed en snel
De bandages waren snel en zonder problemen bezorgd. De kwaliteit van de bandages waren zoals verwacht goed. Ik ben heel tevreden en zal hier zeker nog een keer bestellen.
Super
👊👌👍Super
Vandaag op bezoek geweest bij Fightshorts.
Perfect geholpen door de eigenaar, vriendelijk en klantgericht.
Het brede assortiment wat op de website staat is ook op voorraad.
Ik was een klant van Rumble store, maar rij nu naar Emmen.
J Wolff Wezep
Altijd top en goed geleverd lekker snel …
Altijd top en goed geleverd lekker snel en ik woon in belgie. Ik bestel all me sport tenues hier !! Toppersss gasten en iets niet goed gelijk me geld terug 👌👌👌
Snelle service.
Een tevreden klant!
Bestelling supersnel geleverd! Website vermeldt duidelijk dat er een actiecode aanwezig is. Een dag nadat ik de bestelling heb geplaatst, belde een medewerker mij op dat het leveren van één artikel wat langer op zich laat wachten, de medewerker bood direct een alternatief aan! Ik ben super tevreden en raad Fightshorts zeker aan!
Super blij met m'n aankoop
Echt een super aankoop gedaan hier bij Fightshorts.nl !
Besteld, en de volgende dag al in huis !
Goede service goede afhandeling
Box handschoenen
Goede sevice ik ben super te vreden goede kwaliteit
Goed product
In eerste instantie schrok de verpakking (grote cracker doos) mij wat af alleen het product was top. Levering was ook goed en snel.
Super service
Super service! Uitstekende produkten en een zeer goede duidelijke communicatie!🖒
Snelle levering en hele goede service …
Snelle levering en hele goede service bokskleding besteld prima.kwaliteit echt aanraden voor iedereen
De beste en betrouwbaar en snel!
De beste en snelle site bedrijf die er bestaat, heb hier veel gekocht en de support is helemaal top als het om vragen en hulp is, ik raad iedereen hier aan om aankopen te doen voor hun spullen. Topp!
Top kwaliteit.
Top kwaliteit.
Zeer snelle levering en top service.
Very good services !
Very happy with the services ! I recommend it.
Goede kwaliteit en snelle levering
Een mooie nieuwe kickboks set besteld voor mijn zoontje van 10.
Een set van het merk Twins.
Besteld via de site en daarna nog telefonisch contact gehad ivm de juiste maat.
Goed geholpen en snel thuis bezorgd!
Prima website met snelle verzending ( …
Prima website met snelle verzending ( volgende dag al in huis) beschrijving en kwaliteit is prima. En na een hoop sites te hebben vergeleken waren jullie die goedkoopste.. Zou zo weer bestellen.
Bedankt
Enige tijd geleden een rashguard (maat …
Enige tijd geleden een rashguard (maat L) van Venum besteld op fightshort.nl. De zending kwam snel en goed binnen (ondanks de drukte rondom de kerstperiode). De maat was precies zoals aangegeven op de site en had de perfecte pasvorm. Nu enkele keren gewassen en de kleuren zijn nog steeds mooi.
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede prijs-kwaliteit verhouding, goed een snelle service. Bedankt voor de goede service.