Fietsvoordeelshop Zeist heeft een aantal aardige medewerkers in dienst, ze stellen zich behulpzaam op en zijn vriendelijk. Echter, de daadwerkelijke acties laten wat te wensen over. Onderdelen vergete... Leggi di più
L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
De heren bij Fietsvoordeelshop in Zeist waren geweldig in het adviseren over een aankoop van een Lovens elektrische bakfiets. Heel erg bedankt mannen!
Zowel het advies voor de aanschaf als de service van de Fietsvoordeelshop Zeist zijn goed geweest. Mijn nieuwe elektrische fiets bevalt uitstekend. Met de geplande onderhoudsbeurten voor 5 jaar op de... Leggi di più
Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. De medewerkers waren goed op de hoogte van mijn wensen en bestelling en konden bovendien duidelijke informatie geven over de status van mijn bestelling binn... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
De Clomp 3212, 3704 KB, Zeist, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik had in oktober mountainbike schoenen gekocht en helaas is er iets kapot gegaan. Ik werd gelijk goed geholpen en kreeg nieuwe. Dezelfde waren er niet meer maar dat was voor hun geen probleem. Ik kreeg een nieuwere versie en hoefde niets bij te betalen. Ik mocht passen, niets was te veel. Top, dank jullie wel!
Ik werd door de eigenaar goed geadviseerd en ben met een andere fiets naar huis gegaan dan ik eerst gedacht had. Deze fiets had minder trillingen dan degene die ik in gedachten had. De eigenaar liet het verschil in beide fietsen zien.
Overzichtelijke website waar goed vergelijk gemaakt kan worden tussen de overvloed van mogelijkheden. Een fysieke winkel vlakbij met vriendelijk en deskundig advies gaf de doorslag.
Snelle eerlijke service, goede ervaring met de winkel in Zeist! Topgasten daar.
Fijn advies en hele leuke aardige mannen die je helpen! Aanrader.
Fijne winkel met vriendelijke medewerkers. Ik wilde graag proefrijden op een specifieke fiets die ze niet in de winkel hadden staan, maar ze keken meteen voor me na in welke vestiging ik de fiets wél kon proberen. Uiteindelijk heb ik de fiets toch bij De Clomp besteld— lekker dichtbij!
nieuwe Batavus Altura gekocht fietsvoordeelshop in Zeist. hele goede uitleg/info ondanks de drukte in de zaak.
erg vriendelijk, behulpzaam en vooral deskundig personeel.
dus ik ben heel tevreden...
goed advies en snel meedenken, mooie prijs -kwaliteit verhouding
Bestelde fiets is 2 maanden eerder geleverd dan verwacht. (Betreft een extra groot frame).
Keurig geholpen en duidelijke instructies bij het afleveren.
Goede communicatie en prettig personeel, geduldig en behulpzaam.
Betrouwbaar eerlijk en vooral menselijk de locatie Zeist is uitzonderlijk goed in de behandeling van de klant ook het vakmanschap en kennis staan op n' hoog peil.
We hebben onlangs onze fiets hier gekocht en zijn heel vriendelijk en eerlijk geholpen. Zowel aan de telefoon met de klantenservice als in de winkel in Zeist.
Medewerkers dachten pro actief mee en waren erg vriendelijk. Snelle en volledige service.
Ik ben heel goed geholpen alles goed uit gelegd ook ben heel blij met mijn fiets
Prettige communicatie, met kennis van zaken, snelle en goede afhandeling
Het personeel is uiterst vriendelijk, eerlijk en voorziet van écht advies. Geen poespas. Ze luisteren goed en de service is ook zoals je die zou mogen verwachten bij aanschaf een fiets. Een hele fijne zaak!