Afgelopen donderdag onze fietsen opgehaald bij Fietsvoordeelshop Rotterdam. Wij zijn geholpen door Paul. Zowel bij de aankoop van de fiets tot aan de overdracht van de fiets hebben we heel goed advie... Leggi di più

Ik had al de keuze gemaakt welke e- bike ik ws wilde aanschaffen en wilde er eerst een testrit op maken gezien mijn lengte en de fietsmaat 46 moest die eerst in elkaar worden gezet. Je hoeft hier geen... Leggi di più
2 elektrische fietsen gekocht. Aardig en behulpzaam personeel. Alles is goed uitgelegd en ze hebben de fiets voor ons op maat gezet en ook het kinderzitje erop geplaatst. Nog geen ervaring met service... Leggi di più
Nadat ik afgelopen dinsdag voor een gesloten deur stond bij het filiaal van jullie in Rotterdam had ik een klacht ingediend. Vandaag heb ik alsnog mijn fiets kunnen ophalen. De mannen in het fi... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Rotterdam
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Vierhavensstraat 139, 3029 BB, Rotterdam, Delfshaven, Paesi Bassi
- (010) 303 12 47
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Wij zijn goed en deskundig geholpen en…
Wij zijn goed en deskundig geholpen en totaal niet opdringerig. Ook de levertijd was kort. Van te voren kon je op je gemak kijken naar de juiste fiets. Mooie winkel trouwens.
Goed geholpen!
Goed geholpen met alle rust en geduld, goed om te merken dat ze echt verstand hebben van de fietsen, mooie fiets uitgezocht en erg blij mee!
Wat een fijne mensen bij deze winkel in…
Wat een fijne mensen bij deze winkel in de Vierhavenstraat! Super aardig, behulpzaam, goede kennis en advies, en denken met je mee. 2 x oriënterend langs geweest en de 3e x een hele mooie Sparta gekocht. Vandaag mijn fiets opgehaald. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd, wat een feest!! Paul, super bedankt!!
Goede service!
Ik ben heel goed geholpen, alles was op tijd klaar en het personeel was erg flexibel en meedenkend.
Service en personeel
Op 22 mei jl twee Gazelle Grenoble C5…
Op 22 mei jl twee Gazelle Grenoble C5 fietsen gekocht. Fietsen voldoen meer dan verwacht. Hele fijne zit en zeer goede ondersteuning. Niet goedkoop, maar kwalitatief zeer goed. Inmiddels circa 150 km naar volle tevredenheid gereden. De verkoper (Arie) was zeer vriendelijk en gaf een goede en uitgebreide uitleg. Hij nam zowel bij de aanschaf als bij de aflevering ruim te tijd om alles goed uit te leggen. Ook bij de aanschaf van accessoires gaf hij goed advies. Top verkoper.
erg tevreden
vriendelijk tewoord gestaan toen ik ging kijken voor de fiets die ik op het oog had. Er kon in de winkel met een showmodel gefietsen worden.
ik heb vervolgens de bestelling geplaatst en na 2 week wachten kon ik mijn fiets al ophalen. ik werd daar voor gebeld en kreeg ook een mail dat de fiets klaar stond.
alles is netjes geregeld en ook te regelen onder 1 dak, helemaal top
Een goede uitleg
Een goede uitleg van hoe alles werkt van de nieuwe E-bike vriendelijke personeel.
Wij zijn goed geholpen en alles…
Wij zijn goed geholpen en alles uitgelegd van onze e bikes
Top geregeld 👍👍
Goede service, ze nemen duidelijk de tijd voor je. Heel prettig geholpen in filiaal Rotterdam.
Zeer fijn en prettig geholpen goede…
Zeer fijn en prettig geholpen goede voorlichting behulpzaam en meedenkend
Super service!
Leuke winkel, vriendelijk personeel (Arie) en super service! We hadden onze fietsen binnen een week voor een geweldige prijs en met goede service. Absoluut dé plek om de beste fiets te kopen voor de beste prijs en service! Meestal denk je dat lokale bedrijven beter zijn en dat grote bedrijven je geen goede aandacht geven, maar bij Fietsvoordeelshop was het precies andersom!
Super fijn geholpen door Paul en Arie
Super fijn geholpen door Paul en Arie. Goede kennis en eerlijk. Wij zijn heel blij met onze niewe bakfiets!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Alles !
Alles !
Wij wilden online een afspraak maken voor een servicebeurt en dat is niet gelukt.
De volgende dag hebben we
naar Rotterdam gebeld voor een afspraak en dat is wel gelukt.
De klantenservice en de winkel in Rotterdam hebben n.a.v. mijn review contact met me opgenomen.
Dus inmiddels wordt er gekeken hoe de online omgeving verbeterd kan worden ( in ieder geval betreffende het maken van een afspraak) en hebben we telefonisch een afspraak voor de werkplaats kunnen maken.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Rotterdam
Wil men wel 2 fietsen verkopen? …
Na online de fiets bekeken te hebben die mijn vrouw en ik wilde kopen ging ik langs de fietsenhandelaren om een goed gevoel te krijgen. Bij Fietsvoordeelshop.nl is gebleken dat het lastig is om service, onderhoud, accessoires en prijzen te bespreken. Na lang wachten verliep het gesprek stroef. Weinig focus, ondeskundigheid, slagvaardigheid en weinig tijd deden mij besluiten om mij te laten terugbellen door iemand met meer kennis en commerciële vaardigheden. Die afspraak is nooit nagekomen, ik ben nooit teruggebeld door iemand van Fietsvoordeelshop.nl en heb mijn 2 fietsen elders aangeschaft. Ben helemaal klaar met Fietsvoordeelshop.nl.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Rotterdam