Banner for Fietsvoordeelshop - Nijmegen

Fietsvoordeelshop - Nijmegen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD Nijmegen, Nijmegen-Midden, NL

Valutata 3 stelle su 5

Fiets gekocht en goed advies gekregen. Wel belachelijk hoge bemiddelings kosten omdat ik mijn fiets via Fiscfree heb besteld (EUR 182), maar hier kan Fietsvoordeelshop blijkbaar niets aan doen.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Keurig personeel, nemen uitgebreid de tijd voor advies en proefrijden. Ook bij aflevering alles keurig in orde. Mijn advies, ga naar Fietsvoordeelshop .

Valutata 5 stelle su 5

Topservice, denken zeer goed mee en zorgen ervoor dat je de juiste fiets volgens jouw wensen koopt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni su Fietsvoordeelshop - Nijmegen

Scritti dall'azienda

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3831 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topservice

30 luglio 2026

Keurig personeel

Keurig personeel, nemen uitgebreid de tijd voor advies en proefrijden.
Ook bij aflevering alles keurig in orde.
Mijn advies, ga naar Fietsvoordeelshop .

18 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Goede en volledige uitleg

Goede en volledige uitleg. Soepel om gegaan met andere filiaalfactuur. Prima fiets. Kortom ik ben zeer tevreden

12 luglio 2026

Beste Ronald,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! 😊

Goed om te horen dat alles duidelijk was en dat je tevreden bent met je fiets. Daar doen we het voor.

Heel veel rijplezier gewenst! 🚲
Team Fietsvoordeelshop

Valutata 3 stelle su 5

Fiets gekocht en goed advies gekregen

12 luglio 2026

Beste Tijs,

Fijn dat we dit samen hebben kunnen bespreken! 🙌

Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Uitstekende service

Een aantal jaar geleden hebben wij een Urban Arrow bakfiets bij deze winkel gekocht. De prijs en service waren en zijn uitstekend. Recent nog met een storing langs te winkel geweest, het probleem is direct in de winkel deskundig verholpen. Over de oorzaak (een kapotte GPS module) meegedacht en goed advies gegeven. Ze denken goed met de klant mee en proberen niet gelijk een oplossing te verkopen.

26 giugno 2026
Non scritta su invito

Super service

Super service, snelle levering en een goede uitleg.
Gun het personeel daar een goede airco. Werken in die hitte lijkt me niet te doen. En toch kreeg ik alle tijd.
Fijn!

25 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Losse trapper bij ophalen nieuwe E-bike.

Nieuwe e-bike, achterop de drager van de auto, opgehaald.
Thuis viel bij eerste maal trappen het pedaal al uit de crank. Deze zat maar met een gang in het schroefdraad. Met moeite door een braam, deze zelf er maar ingedraaid.

5 giugno 2026

Beste Louis,

Bedankt voor je review! 👍
Wat vervelend dat het pedaal direct los zat, dat hoort natuurlijk niet bij een nieuwe e bike. Fijn dat je het zelf hebt kunnen oplossen.

Twijfel je nog of alles goed zit, of merk je iets aan de fiets, kom dan gerust langs in de winkel. We kijken het graag voor je na.

Team Fietsvoordeelshop 🚴‍

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più