de fietsvoordeelshop in Helmond is super fijn. Toen mijn man en ik daar heen gingen om elektrische fietsen te testen, voelde we ons niet geforceerd om meteen een aankoop te doen maar werden wel bij el... Leggi di più

Prima geholpen en een nette prijs. Bij de keuze tussen 2 modellen bleek de een beter te rijden en de ander fijner te zitten ivm ander stuur en verende zadelpen. Beide onderdelen werden voor de prijs... Leggi di più
hier terecht gekomen via een online search. Concurrerende prijzen voor de top merken, online presence/ verkoop maar ook fysieke winkels is voor mij een top combinatie. Super vriendelijke service, nog... Leggi di più
De verschillende fietssoorten werden goed uitgelegd. Ik mocht veel fietsen uitproberen. Er werd geadviseerd naar mijn budget en gebruik. Ook de nazorg was prima. Extra uitleg toen ik iets even niet me... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Helmond
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Mierloseweg 15, 5707 AB, Helmond, Noord-Brabant, Paesi Bassi
- 0492745535
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Aandacht en er wordt goed naar je…
Aandacht en er wordt goed naar je geluisterd. Afspraken nakomen
Ontspannen en zeer hulpvaardig…
Ontspannen en zeer hulpvaardig personeel. Ze nemen de tijd voor de klanten.
Zeer deskundig en vriendelijk
De heren in Helmond zijn ontzettend behulpzaam. Goede tips. Ze proberen je niks te verkopen wat niet nodig is. Zeer deskundig advies. Ik ben erg blij met ze.
Goede service goede uitleg en altijd…
Goede service goede uitleg en altijd vriendelijk is er iets helpen ze je graag
No Nonsens!
Geweldige service
Geweldige service. 2 fietsen gebracht paar dagen later helemaal top gereviseerd. Prijs ook scherp. Top bedankt Frank helemaal super, Grt Carl Welten
Duidelijke info
Duidelijke info
Er werd voldoende tijd genomen voor uitleg, geen snelle verkooppraatje
Netjes geholpen
Netjes geholpen, mochten fietsen uitproberen. Wat uiteindelijk tot een koop heeft geleid.
Goed advies
Goed advies, aardige personeel. Levering zoals afgesproken, fiets stond al klaar.
Heel behulpzaam in de winkel
Kundig advies en behulpzaam personeel
Goed geholpen bij Fietsvoordeelshop Helmond. Kundig advies, behulpzaam personeel en snelle levering.
Geweldige klantenervaring met Robert van fietsvoordeelshop!
Ik heb afgelopen week een eletrische fiets gekocht bij Robert van fietsvoordeelshop in Helmond. Ik ben in tijden nog niet zo goed geholpen als bij fietsvoordeelshop, en dat is voornamelijk te danken aan de verregaande klantvriendelijk van Robert. Na een slechte tweedehands aankoop bij een andere fietswinkel wilde ik het over de boeg gooien en koos ik voor een gloednieuwe elektrische fiets (tevens hoog in de korting), bij fietsvoordeelshop. Toen we samen een selectie van twee fietsen hadden gemaakt, liet Robert ze beide leveren aan de fietswinkel in Helmond. Niet alleen ging Robert tot het uiterste om te zorgen dat ik de fiets kon bemachtigen die het beste bij mijn voorwaarden pasten, maar na de levering van de twee fietsen had hij ze ook nog eens zo snel mogelijk rijklaar gemaakt zodat ik meteen weg kon fietsen, nadat ik mijn keuze uiteindelijk had gemaakt. Enorm bedankt Robert en fietsvoordeelshop voor deze uitstekende aankoop ervaring!
Mijn zadel zat los en het lukte mij om…
Mijn zadel zat los en het lukte mij om het zelf vast zetten dus gisteren even langs gefietst en de monteur Robert maakte gelijk tijd moest de bout door slijpen en zetten er meteen een andere in nog even gekletst en zo kon ik weer verder helemaal super en bedankt voor de service Robert
Mijn fiets had een kapotte trapper en…
Mijn fiets had een kapotte trapper en een defecte standaard. Binnen 20 minuten was alles gemaakt! Echt topservice. Robert werkt snel, vakkundig en duidelijk met verstand van zaken. Super tevreden over de snelle en goede afhandeling. Zeker een aanrader!