Banner for Fietsvoordeelshop - Heerlen

Fietsvoordeelshop - Heerlen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Laanderstraat 81, 6411 VB Heerlen, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Mooie, grote winkel, dicht bij het centrum. Goed en vriendelijk geadviseerd bij de bestelling van de fiets in de winkel. De fiets werd binnen de afgesproken termijn geleverd. Ik moest later op de dag... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Net winkelpand. Aardige en behulpzame mensen. Duidelijk weten waar ze het over hebben en nuttige proefritten op verschillende fietsen kunnen maken in goed vertrouwen. Uiteindelijk geslaagd met een fie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fietsvoordeelshop Heerlen, Laanderstraat, geeft heel erg prettig en deskundig personeel. Men weet waar men het over heeft. Doen alle moeite om je te helpen. We hebben om meerdere fietsen proef gerede... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De klantvriendelijkheid van de medewerker is gewoon goed. Het is alleen jammer dat er totaal geen onderhandelingsruimte ten aanzien van de prijs bestaat. Zoals door de medewerker aangegeven door order... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni su Fietsvoordeelshop - Heerlen

Scritti dall'azienda

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3980 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Zoals men service wenst.....

Vanaf het eerste moment werd ik met raad en daad geholpen. Ook na aanschaf en nadat ik de fiets had afgehaald stond men voor mij klaar en hielp men mij bij het aanvragen van de gewenste documenten omdat de fiets voor de 'export' naar België bedoeld was.

18 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Personeel moet beter opgeleid worden

Volgens het personeel in Heerlen is een e-bike met 40NM niet voldoende om de Molenberglaan op te fietsen. Misschien moeten ze dat eens met een normale fiets en een e-bike met 40 NM zelf testen. Bij de concurrent een proefrit gemaakt en moeiteloos de berg op met een e-bike van 40 NM. Conclusie: mem wil gewoon een fiets met een zwaardere motor verkopen omdat dat beter is voor de commissie die verdiend wordt.
Jullie vragen om meer info. Daar kan Die is er niet. Ik ga geen persoonlijke gegevens met jullie delen want ik kop niet bij jullie

19 giugno 2025

Hoi,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Geen probleem dat u geen info wil doorgeven. Alsnog dank voor uw feedback!

team Fietsvoordeelshop

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag met een kapotte versnelling van…

Vandaag met een kapotte versnelling van mijn RieseMuller fiets spontaan bij Fietsvoordeelshop langs geweest waar ze hun uiterste best hebben gedaan om deze te repareren. Helaas waren er geen onderdelen ter plekke aanwezig, anders hadden ze mijn fiets meteen gemaakt. Wel lang bezig geweest dus daarvoor heel veel dank, een onvergetelijke ervaring!!! Aanrader deze zaak!!!!

18 giugno 2025

professioneel personeel.

De fiets werd echt professioneel aan mij verkocht. De verkoper wist veel te vertellen over de fiets en nam de tijd voor mij als potentiële klant. Prijsstelling was prima. De fiets is geweldig. Rijdt als een zonnetje.

16 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Tevreden met de winkel, personeel en de fiets

Vriendelijk personeel , die mij direct konden helpen met een fiets die ik van te voren heb besloten om te kopen. Bij het ophalen van de fiets vakkundige uitleg hoe de bediening functioneert. Tevens een goede service met het omwisselen van de Accu naar een zwaardere. Top!!!!

25 maggio 2025

Kennis van zaken

Kennis van zaken. Duidelijke uitleg naar mij als klant. Medewerkers zijn vriendelijk verlenen goede service.

Daarnaast is het bedrijf makkelijk te bereiken, en is er een parkeerplaats bij de winkel.
Wij waren zeer tevreden.

24 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Fiets gebracht voor onderhoud.

Fiets gebracht voor onderhoud.
Monteur werkplaats niet behulpzaam en niet vriendelijk, en geen goede uitleg wat er allemaal was gebeurt aan de fiets.
Zij alleen, spaken aangedraaid en er ontbrak een bout nabij achterwiel.
Discussie over prijs onderhoud, na mijn mening moest die prijs 50,- euro zijn en niet 85,- euro.
Dit ivm garantie voorwaarden, mijn fiets
had nog geen 1000 km op de teller.
Dit staat misleidend in de garantie voorwaarden.
Verder had monteur geen zin in een verder gesprek, en verwees me naar de manager te gaan.
Met de manager dit verder besproken,
ook hij vond dat ik 85,- euro moest betalen en niet 87,50 euro.
Het enige wat hij voor me kon beteken was 2.50 euro ervan afhalen.
Omdat monteur werkplaats dit mij in rekening bracht, gebruik smeervet.
Wat overigens belachelijk is dit hoort bij de kosten onderhoud!
Met deze persoon was wel beter te communiceren en bleef vriendelijk.
Het remonderdeel op het stuur heb ik zelf
moeten vastzetten, anders was ik misschien weer een bout verloren!

Overige personeel is wel vriendelijk en behulpzaam.
Over de 2 fietsen van kalkhof zijn we tevreden.

Hans Bothmer

2 maggio 2025

Hoi Hans Bothmer,

Dank voor je review, we gaan je klacht doorzetten naar de desbetreffende winkel. We zullen hen vragen zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Team Fietsvoordeelshop

Goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen, na eerst uitleg in de zaak teruggegaan voor een proefrit en vervolgens overgegaan tot aankopen. De fiets was er sneller dan verwacht en stond klaar om opgehaald te worden. Ondertussen goed geïnformeerd per mail.
Overigens een mooie ruime en overzichtelijke zaak! Ik was in Heerlen.

27 marzo 2025

Beste Pascale,

Dank je voor je mooie review! We wensen je heel veel fietsplezier.

Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più