Een aanrader om langs te gaan als je opzoek bent naar een nieuwe fiets. Ruim aanbod, vriendelijk en onderlegd personeel die tijd voor je nemen. Uitstekende begeleiding gehad bij de aankoop van mij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Fietsvoordeelshop - Eindhoven (Aalsterweg)
Scritti dall'azienda
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Aalsterweg 6872, 5615 CH, Eindhoven, Noord-Brabant, Paesi Bassi
- 040-3035171
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Ben prima geholpen en aardige jongens
Ben prima geholpen en aardige jongens. De fiets stond al een tijdje te wachten omdat ik zelf nog geen tijd had om hem op te halen. Bij het ophalen kwamen we er achter dat er dingen niet klopte aan de fiets en dat hebben ze perfect opgelost.
Prima en eerlijk geholpen
Prima en eerlijk geholpen.
Doen hun best voor de beste aankoop voor de klant.
Good options for ebike and Excellent service
I went to buy a e-bike for my daughter. The team was able to help me choose the right option, both afordable and durbale. We were able to try the bike quickly and the pruchase also was very quick, delievery was delayed by a couple of days, but that was during middle of worst heat wave, so understandable. I had planned enough time as buffer.
Fijn personeel.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
De oplevering van de nieuwe fiets kan…
De oplevering van de nieuwe fiets kan echt beter. De indruk wordt gegeven dat er niets wordt gedaan om het te controleren alvorens uit te geven. Betere controle, kleine euvels opmerken en oplossen, een doekje over de fiets halen en iets meer dan 12% in de accu zou prettig zijn. Ik heb een prachtige fiets gekocht maar iets meer aandacht bij uitgifte graag

Risposta di Fietsvoordeelshop - Eindhoven (Aalsterweg)
Een aanrader om langs te gaan als je…
Een aanrader om langs te gaan als je opzoek bent naar een nieuwe fiets. Ruim aanbod, vriendelijk en onderlegd personeel die tijd voor je nemen. Uitstekende begeleiding gehad bij de aankoop van mijn fiets.
Inmiddels ook een onderhoudsbeurt gehad en ook daar geen op of aanmerkingen. Afspraak is zo gemaakt en je krijgt een sms wanneer je die weer kunt ophalen.
Mega bedankt en tot de volgende service beurt.
Dit is al de tweede fiets die we bij…
Dit is al de tweede fiets die we bij Fietsvoordeelshop kochten. Beide keren konden we de fiets al een paar dagen voor de afgesproken leverdatum ophalen. In de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en snel geholpen. De fiets werd zeer zorgvuldig op maat afgesteld. Ik ben erg blij met de fietsen en ga en volgende keer zeker weer naar Fietsvoordeelshop!
Erg slechte ervaring n.a.v. garantiegeval Urban Arrow FamilyNext
Normaliter schrijf ik nooit reviews, maar mijn ervaring met Fietsvoordeelshop Eindhoven Aalsterweg wil ik graag delen om anderen hiervoor te behoeden.
Allereerst een korte samenvatting van de gebeurtenissen omtrent de aankoop van mijn elektrische bakfiets (Urban Arrow FamilyNext Advanced voor een aankoopbedrag van €6006,-)
- Zaterdag 11 April; bakfiets betaald en opgehaald in de winkel in Eindhoven.
- Zaterdag 18 April; gemeld dat de bakfiets niet meer aan ging en niks meer deed. Telefonisch contact gehad met Fietsvoordeelshop Eindhoven om op afstand het probleem te verhelpen, dit lukte niet en conclusie was dat de fiets opgehaald moest worden.
- Woensdag 22 April; Bakfiets is opgehaald en tijdelijke leenfiets (zonder regenhuif) is achtergelaten.
- Donderdag 23 April; Probleem zou vastgesteld zijn, de motor zou defect zijn. Deze moest opgestuurd worden naar Bosch en zodra deze terug was zouden we onze fiets weer terugkrijgen.
- Woensdag 13 Mei; Bosch zou aan hebben gegeven dat de motor retour komt maar dat deze na onderzoek niet defect bleek te zijn. Fietsvoordeelshop heeft dus de verkeerde diagnose gesteld en zou verder gaan onderzoeken waar het probleem zit
Hierna heb ik nog diverse keren naar de status gevraagd. Fietsvoordeelshop geeft aan dat ze ermee bezig zijn, maar kunnen mij niet vertellen wanneer de fiets gereed is.
Inmiddels ben ik aardig gefrustreerd. Onze bakfiets krijgt straks een motor die uit elkaar is gehaald voor reparatie maar dus niet defect zou zijn. De reden dat we voor een (erg prijzige) nieuwe bakfiets hebben gekozen, was om dergelijke problemen in ieder geval in de eerste jaren te voorkomen.
Na ruim 7 weken verder te zijn sinds het melden van het defect en waarvan de laatste 4 weken geen enkel contact meer te hebben gehad met Fietsvoordeelshop Eindhoven, heb ik mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld. Zij hebben mij geadviseerd om een ingebrekestelling te sturen alvorens het juridische traject gestart kan worden. Dit heb ik gedaan en wonderbaarlijk genoeg werd ik binnen een half uur gebeld dat de motor opeens weer in bezit zou zijn en de fiets waarschijnlijk aan het einde van de week opgehaald kon worden. Hierop heb ik aangegeven dat ik graag zou weten wat er mis is geweest met de fiets en wat er allemaal gerepareerd is, aangezien ik voor een nieuwe fiets betaald heb en deze grondig uit elkaar is gehaald. Dit konden ze mij niet vertellen, dus heb ik aangegeven dat ik de fiets niet zondermeer terug kan nemen. Er zou vervolgens contact met mij opgenomen worden door de regiomanager of de filiaalmanager, maar inmiddels zijn we weer een week verder en heb ik nog steeds niks gehoord.
Mochten er ontwikkelingen zijn in deze zaak, dan zal ik het hier melden. Mijn ervaring met Fietsvoordeelshop is erg slecht. Zeker op het gebied van garantie, reparatie en klachtafhandeling mag je in mijn optiek veel meer verwachten van een dergelijke fietsenzaak.

Risposta di Fietsvoordeelshop - Eindhoven (Aalsterweg)
Er zijn twee fietsen afgeleverd maar de…
Er zijn twee fietsen afgeleverd maar de afspraken van een week eerder zijn niet voldaan. Een fiets was nog niet opgeladen en de uitleg was ff snel en niet volledig.
Als het rustig is dan wordt je hier…
Als het rustig is dan wordt je hier goed geholpen. Bij het afhalen van mijn fiets was het wat drukker en dan wordt het iets minder persoonlijk. Maar nog steeds goede uitleg over de fiets.
Delivered at the expected date
Bike ordered online with a lead time of 3 weeks. Picked up at the shop exactly at the expected delivery date.
Erg slechte communicatie en een hele…
Erg slechte communicatie en een hele slechte service bij het ophalen van de fiets.
Onderdelen niet besteld en daarnaast geen enkele uitleg van de fiets bij het ophalen.

Servicewerkplaatsen Eindhoven onderbezet
Heb twee dure fietsen hier gekocht maar de aftersales was niet vlekkeloos. Heb daarover 2x een klacht ingediend bij de organisatie. Het lijkt dat verkoop prioriteit heeft boven goede service verlenen. Onderbemanning in de servicewerkplaats zal daarin de oorzaak zijn geweest maar als je een product koopt wat defect is dan verwacht je snelle en professionele afhandeling en niet dat je verschrikkelijk lang moet wachten. Uiteindelijk wel goed afgehandeld!

Risposta di Fietsvoordeelshop - Eindhoven (Aalsterweg)
De aankoop van 4 fietsen voor ons…
De aankoop van 4 fietsen voor ons bedrijf is heel goed verlopen. Er werd actief meegedacht over de beste keus. Alle medewerking voor een vlotte levering en heel servicegericht.
Toppers!
Correcte en nette behandeling
Correcte en nette behandeling
Zelfs mijn nieuwe fietsen werden gemonteerd op de fietsendrager
Prijs / kwaliteit
Snel geholpen,
Aardig personeel,
Goede fiets gevonden voor goede prijs