Banner for Fietsvoordeelshop - Ede

Fietsvoordeelshop - Ede Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Slijpkruikweg 30, 6712 DL Ede, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel met kennis! Fijne ontvangst door de dame in de winkel. Wij gingen een fiets kopen voor onze dochter. Onze dochter werd met oprechte aandacht geholpen.

Valutata 4 stelle su 5

De fiets van de proefrit was prima. Mevrouw de verkoopster krijgt een voldoende. Toen ik mijn nieuwe fiets ophaalde fietste deze niet prima. De ondersteuning ging niet gelijkmatig, maar met horten en... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

We zijn bij Fietsvoordeelshop in Ede op een zeer deskundige en vriendelijke manier geholpen. De medewerker wist heel goed waar hij het over had. Middels een zeer duidelijke uitleg heb ik uiteindelijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Informazioni su Fietsvoordeelshop - Ede

Scritti dall'azienda

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4213 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De koop van de fiets was snel geregeld

De koop van de fiets was snel geregeld, we wisten wat we wilden hebben. Een Gazelle Chamonix met accu upgrade. De fiets werd ook snel geleverd, en alles werd naar onze wensen afgesteld. Nu afwachten hoe het met de servicebeurten gaat. Hier nog geen ervaring mee.

20 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

fiets besteld die 12 april geleverd zou…

fiets besteld die 12 april geleverd zou worden

inmiddels al 7 maal uitgesteld zonder enige toelichting. Nog steeds geen duidelijkheid of er in juli een fiets is. Beloftes om het te lossen worden niet nagekomen. De klantenservice is slecht bereikbaar.

update: na een matige beoordeling op Trustpilot werd er ineens een fiets in een ander filiaal gevonden (?). Deze zou afgelopen week geleverd worden. Niets vernomen. Vrijdagmiddag maar weer gebeld en na 15 minuten wachten werd me verzekerd dat de fiets vrijdagavond gereed zou zijn. Weer niets gehoord dus maar naar de winkel. De fiets was er natuurlijk niet !!!!
Zelden zulke slechte service en communicatie meegemaakt

10 giugno 2023
Non scritta su invito

Beste Nico,

Zoals per mail ook bevestigd komt er volgende week een Koga naar Ede welke vanuit Breda opgehaald wordt.

Ik wens u bij deze al heel veel fietsplezier toe.

Enorm goeie hulp!

De gekochte fiets is keurig op mijn lengte en wensen afgesteld. Daarboven op liet ik weten dat ik graag fietstassen wilden en vroeg ik wat ik nodig had om mijn fiets netjes en fit te houden. Ik kreeg vakkundige hulp, en de fietstassen werden gelijk even op mijn fiets gezet. Bedankt!

26 maggio 2023

Telefonisch niet bereikbaar

Deze ochtend 3 keer geprobeerd de vestiging in Ede te bellen voor het maken van een reparatieafspraak; na 3 minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken.
Toen het centrale telefoonnummer 085-0717729 van Fietsvoordeelshop.nl gebeld; na 5 minuten in de wacht ook daar de hoop opgegeven.

Amateurs.

Dan te bedenken dat de vestiging in Ede nog maar een jaar bestaat na overname van de professionele fietsenzaak Maxstein.

De woorden van de vorige eigenaar over deze overname (zoals te lezen op de site van Fietsvoordeelshop.nl): "‘Natuurlijk is er niets veranderd aan hoe het team voor de Edenaren aan de slag gaat".

Toen ik dat las, voordat ik belde, maakte ik me al echt zorgen. Die zorgen zijn hiermee bevestigd. Nu op zoek naar een nieuwe fietsenreparateur.

24 maggio 2023
Non scritta su invito

Beste Perzik,

Bedankt voor je review.

Het is momenteel best wel druk op onze klantenservice, waardoor de wachttijd langer is dan normaal. Jammer dat u ons geen kans wilt geven, we hadden u graag geholpen! :)

Valutata 3 stelle su 5

Fiets zou klaarstaan in Ede voor een…

Fiets zou klaarstaan in Ede voor een proefrit. Hij was er wel, ze moesten hem zoeken en dus nog niet rijklaar gemaakt. Na de proefrit bleek dat hij niet bezorgd kon worden vanuit het filiaal. Dit bleek alleen maar als je hem besteld had vanuit de webshop. We konden hem in de middag ophalen, zij zouden de fiets in de tussentijd gereed maken en controleren. Vervoer geregeld vanuit s heerenberg om de fiets op te halen. In Ede vertelde ze ons dat als de fiets
nog wat piepte we naar de plaatselijke gazelle fietsenmaker konden gaan om dat bij te laten bijstellen. Toen we thuis waren bleek dat de remmen niet afgesteld waren en de dagrijverlichting niet werkt. S avonds nog een mailtje verstuurd naar jullie, wacht op antwoord. Dit moet niet kunnen voor een fiets van 3400 €

20 maggio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Prima winkel, denken echt met je mee!

We waren vanuit ons vakantieadres op zoek naar fietsjes voor onze kleinkinderen en hebben met hun een bezoek gebracht aan Fiersvoordeelshop Ede. We zijn door Job heel plezierig geholpen. Hij neemt de tijd voor je en geeft goede adviezen. Uiteindelijk hebben we twee fietsjes besteld en een paar dagen later keurig afgesteld opgehaald. Wij zijn zeer tevreden.

12 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Onzin van punten voor een platte webwinkel.

Alles ging goed. Geen menselijk contact mogelijk, telefooncontact onmogelijk, in de fysieke winkel word je niet geholpen.
Dus eerst gekeken welke fiets het beste voor mij aanvoelde in experiacentrum van de Nederlandse fietsfabrikanten in Ede. Daarna gekeken wie het goedkoopste was,
rekening houdend met service.
Vervolgens via internet bij Fietsvoordeel besteld. Fiets is afgeleverd en betaald.
Moet ik nu pluspunten gaan geven voor het feit dat een webwinkel haar verplichting nakomt?
Pluspunten geef je voor service en aardige mensen......

12 maggio 2023

Beste meneer Rob,

Bedankt voor uw review.

Wij zijn dan wel een webwinkel, we hebben ook 25 fysieke winkels waar u een fiets had kunnen bestellen.

Fijn dat de fiets binnen een week geleverd is bij u, dat deze op voorraad was én gunstig geprijsd.

Ik wens u veel fietsplezier toe en vele veilige kilometers! En als er iets aan de hand is met de fiets dan kunt u ons altijd bereiken via mail of telefoon. Gezien het hoogseizoen kan het drukker zijn aan de telefoon dan normaal gesproken maar we staan u graag te woord.

Valutata 5 stelle su 5

De medewerker nam goed de tijd om ons…

De medewerker nam goed de tijd om ons van de nodige informatie te voorzien. We waardeerden de waardevolle tips. Wat ook fijn was dat je met zoveel verschillende fietsen als je maar wilde een proefritje mocht maken.

28 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Na een misverstand dat de fiets er niet…

Na een misverstand dat de fiets er niet zou zijn ivm betaling fietsplan keurig opgelost. De fiets bleek gewoon in het magazijn te staan. Dus mijn vorige review is keurig opgelost maar kan ik helaas niet meer aanpassen.

5 maggio 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più