Ik heb een hele positieve oplossing gekregen op mijn schrijven dat ik nog altijd mijn bestelling niet ontving Het is wel heel vlug geregeld geweest
3 petticoat rokken besteld en alle 3 na 1 a 2x dragen al kapot. Oplossing? 25% korting. Oftewel we betalen nog steeds 35 euro voor een zeer slechte kwaliteit rok. Absurd en totaal niet klantvriendel... Leggi di più
Geen contact te krijgen via telefoon, whatsapp, mailen of contact formulier op D website. Echt hele slechte service. 2 weken gewacht op bestelling, eenmaal binnen had ik het natuurlijk niet meer nod... Leggi di più
Na zoveel slechte reviews te hebben gelezen twijfelde ik met bestellen, maar uiteindelijk super blij dat ik er mijn Sneeuwwitje pak voor Carnaval heb besteld. In eerste instantie te groot besteld,... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Solitamente risponde entro 1 settimana
Aanrader!! Prima prijs, kwaliteit verhouding en top service !
Wat een fijne en zeer snelle service echt top!!
Bij de bestelling iets mis gegaan waar feestwinkel xl niets aan kan doen, maar na een vraag van mijn kant meer dan fatsoenlijk opgelost echt top !
Snelle reactie op vraag per mail, super vriendelijk aan de telefoon!!
Voor €90 aan kleding gekocht op deze …
Voor €90 aan kleding gekocht op deze site.
Wat een waardeloze rommel!!
Kapiteinspet past niet, is ook niet af te stellen, vlek in pak, sticksels zitten los
De stof is bovendien zo dun is dat je alles er doorheen ziet. Één keer, nooit meer.
Feestwinkelxl.be - trouw aan zijn logo
Mijn zoontje wilde op woensdag nog vlug kledij voor de Halloweenparty van vrijdag op school. Even googlen bracht ons bij feestwinklxl.be. Zij beloven een 24-uur levering en geven ook aan welke kledij langer dan 24 uur zal onderweg zijn of uitverkocht is. Ook hun prijzen zijn zeer democratisch. Wij bestelden op woensdag maar op vrijdagmorgen was nog niets geleverd. Wij zagen via het track-and-trace-nummer wel dat het pakket bij de vervoerder lag. Hoewel di tnooit in onze bedoeling lag, vergoedde feestwinkelxl.be na 1 simpele mail het pakket volledig. Zij hebben er vaste klanten bijgewonnen. Ik kan ze dan ook aanraden aan iedereen!