Valutata 1 stelle su 5

Niet bij bestellen! Bedrijf belooft snelle levering. Maar na bestellen bleek de levering opeens 5 dagen te duren. Gebeld, onvriendelijke vrouw van de klantenservice zei dat dat kwam omdat ik meer art... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

De webshop belooft vóór 17:00u besteld, de volgende dag in huis. Dat is dus gelogen. Ze verschuilen zich achter overmacht omdat zij ook afhankelijk zijn van vervoerders maar dan moet je niet zulke bel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden. Gisteravond besteld, vandaag al in huis! Kreeg keurige mailtjes met status update. Kon voor 0,99 cent extraachteraf betalen, waar ik gebruik van heb gemaakt omdat ik een nieuwe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per feste
  2. Negozio di articoli da regalo

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bent u op zoek naar een complete set feestartikelen? Feestbeest heeft meer dan 15.000 feestproducten online beschikbaar. Neem een kijkje op onze feestartikelen website en bestel snel online uw feestspullen.

2,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Te laat

Het product zou maandag arriveren, vervolgens komt het product dinsdag aan. Daarnaast wil ik het retourneren, want ik heb het niet meer nodig doordat het te laat is . Maar daar komt voor de tweede keer verzendkosten bij kijken.

6 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Producten van slechte kwaliteit en slechte klantenservice

Ik was op zoek naar neon groene nagellak, deze hadden ze bij het Feestbeest. Toen ik de nagellak op deed merkte ik dat hij totaal niet dekkend was. Na 4 lagen was de nagellak nog steeds vlekkerig en doorschijnend. Toen ik dit aangaf bij de klantenservice kreeg ik als reactie:

De nagellak is zoals de beschrijving aangeeft Neon UV intens nagellak. Dit betekend dat de kleur intens is en zou gloeien in het donker.
Dit soort nagellak is niet volledig dekkend.

Dit slaat natuurlijk nergens op. Dat een nagellak neon is betekent niet dat deze vlekkerig en niet dekkend is. Dit staat ook nergens in de beschrijving vermeld. Toen ik hierop reageerde dat dit onzin was en dat de kwaliteit gewoon niet goed was heb ik nooit meer reactie gehad. Belachelijk. Slechte, niet werkende producten verkopen en er niet eens verantwoordelijkheid voor nemen.

5 settembre 2022

Goede klantenservice

Op de site vermeld; vandaag besteld, morgen in huis(mits voorradig) Op woensdag heb ik besteld vóór 17:00. Vandaag (donderdag) nog geen mail met een verzendbevestiging. Even opgebeld omdat ik de spullen vóór zaterdag nodig heb. Blijkbaar over het hoofd gezien dat een bepaald artikel beperkt beschikbaar was. Manon van de klantenservice ging meteen aan de slag, heeft de order aangepast en logistiek aan het werk gezet om mijn order op tijd binnen te krijgen. Na een kwartier heb ik nu een verzendbevestiging via de mail. Heb de spullen nog niet binnen, maar de service vind ik TOP. Dankjewel Manon

15 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Hoogblonde Lady Gaga pruik…

Ik had een hoogblonde Lady Gaga pruik besteld (lang haar). Op de foto en verpakking was het wit 'geblondeerd'. Groot was mijn teleurstelling dat de pruik peper en zout kleurig bleek te zijn en zelfs donkerder dan mijn eigen haar. Bovendien stonk de pruik enorm 😱
Bedankt Feestbeest, maar eens en nooit meer. Totaal geen Lady Gaga stijl. Heb besloten om zonder pruik naar het feest te gaan!
LvH te Hoorn

5 maggio 2022
Valutata 2 stelle su 5

barokke pruik van zeer slechte kwaliteit

Mijn bestelling kwam wel snel , maar het product - een barokke pruik, valt vreselijk tegen:
als ik de pruik opzet met het merkje in mijn nek dan dansen de staartjes voor mijn ogen;
zet ik de pruik andersom op, dan hangen de staartjes goed maar is de voorkant een schaapachtige kroeskop;
de helft van de pruik is maar gevuld met die krullen, de andere haren zijn er luchtigjes overheen gelegd en met schuifspeldjes vastgezet; een triest gezicht.

Voor het terugsturen moest ik € 7,50 betalen. Dus ik houd het wanproduct maar, maar ik koop hier nooit meer iets.

6 aprile 2022

Retour en toch betalen!

Op 27 dec 2021 laarzen ontvangen, deze waren te groot. Ik heb gebeld naar feestbeest om te melden dat ze retour komen, moest via DHL en verzendskosten zijn voor jezelf. Prima, 29 dec 2021 verzonden met dhl bij shoeby zaak. Bon hiervan heb ik in bezit. Nu kreeg ik 25 jan 2022, klarna, moet de laarzen betalen..ik heb meteen contact opgenomen met feestbeest. Verzendbon gemaild en nu zeggen hun, hier staat geen track and trace code op, dus is niet geldig blijkbaar. Nou ik zie op de bon wel een volgnummer staan en toen ik die bon kreeg, dacht ik dat dat de track and track code was, maar dat blijkbaar dus niet. Nu kan ik de laarzen afrekenen en ook die extra retour verzendskosten en geeeen laarzen! Van feestbeest moet ik het gewoon betalen, want hun hadden het binnen 14 dagen terug bij hun moeten hebben. En waar t pakket is???weet niemand en ik ben de sjaak. Bedankt he. Niks kopen daar!!! Ik in ieder geval nooit meer!

27 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Gekozen voor Feestbeest omdat ze next…

Gekozen voor Feestbeest omdat ze next day delivery beloofden - levering echter 3 dagen te laat. Feestbeest neemt geen verantwoordelijkheid maar verwijt vervoerder.

Geen terugbetaling van producten ontvangen.

Slechte ervaring!!

7 giugno 2021
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service, retourkosten zelf dokken

Belachelijk bij het bestellen geven ze aan gratis verzending. Heel fijn, maar je word genaaid door de retour. Voor het retourneren was ik 6,75 kwijt bij een DHL punt. Ik ga hier nooit meer bestellen. En inderdaad bij de klantenservice heb je ook niks aan. Je zou dus altijd de voorwaarden moeten lezen als je ergens besteld, want op een andere pagina dan bij het bestellen zie je pas dat je retour uit eigen portomonnee moet betalen! Ik had Rock en Roll sokjes besteld, slechte kwaliteit overigens veel te dun en de streep bij de tenen doet pijn als je ze aan hebt.

30 luglio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Erg goede en snelle service!

Ik had een artikel ontvangen welke niet geheel overeenkwam met de website. Hier had ik over gemaild en binnen een uur had ik een reactie. Heel netjes en snel opgelost, super! Nogmaals bedankt Linda!

20 febbraio 2020
Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke klantenservice

Ik bestelde een artikel en kwam erachter dat het net te laat binnen zou komen voor het feestje dat ik wilde gaan vieren.
Belde naar de klantenservice en kreeg, na een paar keer proberen, een hele vriendelijke dame aan de lijn die mij uistekend heeft geholpen.
Fijne service!

19 febbraio 2020
Valutata 1 stelle su 5

Vreselijk bedrijf, KOOP HIER NIKS!

Allereerst had ik vragen over de retourzending. Ik had een mail gestuurd en kreeg een hele onpersoonlijke standaard mail terug waar niet eens mijn vraag mee werd beantwoord. Ik heb gebeld naar de klantenservice, daar kreeg ik een ongemanierde en ongeïnteresseerde jongen aan de telefoon die alleen maar kon zuchten en zeggen dat hij normaal geen klantenservice stond. Ik kreeg ook niemand anders aan de telefoon. Daarna nogmaals een mail gestuurd, en kreeg nu prima antwoord. Twee zendingen tegelijk retourgestuurd apart verpakt maar in dezelfde doos, omsat ik niet van plan was twee keer verzendkosten te betalen. Nu krijg ik van 1 zending een retourbevestiging, klopt het bedrag niet wat ze terug willen storten. Nogmaals een best wel boze mail gestuurd. Nu wachten op reactie. Maar van mij zijn ze nog niet af. KOOP HIER NIKS!

7 marzo 2019
Valutata 1 stelle su 5

Een jas bestelt in maat 48.

Een jas bestelt in maat 48.
Per ongeluk op de verkeerde maat geklikt.
Moest maat 50 zijn
Gelijk naar de klantenservice geschreven dat ik per ongeluk de verkeerde maat had bestelt
2 dagen later sturen ze nog maat 48
Retourneren kost geld en als hun het verzenden ook weer
Zeer slecht

5 marzo 2019
Valutata 1 stelle su 5

Latex kapje kale kop gekocht

Latex kapje kale kop gekocht. Op afbeelding ziet het er prima uit, in werkelijkheid wordt de achterkant van het hoofd absoluut niet helemaal bedekt. Aangeschaft voor €5,95 en €4,95 verzendkosten. Retourneren kost weer €4,95, dus maar niet gedaan.
Eigenlijk dus €10,90 de vuilnisbak in.

26 febbraio 2019

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Gisteravond besteld, vandaag al in huis!
Kreeg keurige mailtjes met status update.
Kon voor 0,99 cent extraachteraf betalen, waar ik gebruik van heb gemaakt omdat ik een nieuwe klant ben en net een nare ervaring heb gehad met een andere website met vergelijkbare artikelen waar ik geen artikel heb ontvangen en wel heb betaald.
Artikel is nog mooier dan op de foto en goede kwaliteit.
Verzenden was ook nog eens gratis.
Echt heel blij, top!

11 luglio 2018
Valutata 2 stelle su 5

Wel betalen. Niets krijgen. Wel geld terug.

Zondag spullen voor carnaval besteld en betaald met iDeal. Ik kreeg een bevestiging en de spullen zouden op dinsdag worden afgeleverd. Op maandag bericht dat de bestelling twee dagen later komt. Daarna niets meer gehoord. Telefoon wordt niet opgenomen. E-mail wordt niet beantwoord. Morgen wil ik naar carnaval, maar ik kan me niet verkleden.
De website geeft geen voorraadinformatie. Communicatie is niet mogelijk.

Na carnaval excuusmail gekregen en geld weer teruggestort.

5 febbraio 2016

Bestel elders

Kreeg een kapot product opgestuurd welke maandag is ontvangen. Voor zondag had ik de kleding nodig. Direct contact opgenomen met de klantenservice. Willen niet meedenken en het enigste wat zij aan kunnen bieden is terugsturen en het laten repareren of geld terug. Echter werd dit pas donderdag gecommuniceerd, wat er voor zorgde dat deze nooit op tijd klaar was voor zondag. Zelf laten repareren door een kleermaker was absoluut geen optie. Gezien themafeest had ik pak toch nodig en heb ik geen tijd gehad om een ander pak aan te schaffen elders. Slechte service. Bedrijfsleider wil je niet te woord staan. Ik raad feestbeest.nl af. Kies voor een winkel waar er wel service wordt geboden en waar je wellicht een beetje meer betaald.

26 gennaio 2016

Afrader

Leverde een compleet ander product dan besteld. Na mijn klacht slechts een standaard mail ontvangen dat ik het product binnen 14 dagen gefrankeerd retour kan zenden. Niet netjes. Hier koop ik nooit meer iets.

8 ottobre 2015
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più