Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og neutral feedback på de punkter der blev fremlagt. Ingen salgsgas eller dyre råd, men gode anbefalinger til hvad der skulle gøres/udbedres.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos FDM og deres bilsyn på Egegårdsvej i Odense S – det hele spillede bare fra start til slut. Det var super nemt at booke tid online, og hele forløbet var... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var til syn med min bil hos FDM i Hillerød. Det kastede lidt ekstra solskin over dagen. Den testsagkyndige Michael gennemgik og kommenterede mange af bilens punkter fornøjeligt suppleret af hans k... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Never use this company! Let alone in connection with other providers: you will pay a fortune for every single little scratch when you return your rental car because FDM will look for every single ins... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

God oplevelse

God pris, venlig betjening og rent værksted

13 gennaio 2026

Hej Philip,

Tak for din gode anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder hver dag for at sikre høj kvalitet og en god serviceoplevelse for vores medlemmer.

Føler sig velkommen

Føler sig velkommen, og kunne være med i hele processen

7 gennaio 2026

Hej Ulrik,

Tak for din gode anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og følt dig inkluderet i hele processen. Vi arbejder altid for at skabe en tryg og åben dialog, så vores medlemmer føler sig godt tilpas og får den bedste service.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når du har brug for det.

Dårlig oplevelse med FDM Test & Bilsyn

Jeg fik foretaget garantitest af min TMY hos FDM i Lyngby. Rapporten viste ikke fejl på lys & signaler. Bilen bliver sendt til Tesla for at få afhjulpet fejl på ophæng og ratslør. Herefter køres der til syn hos FDM i Hillerød. Bilen kasseres på grund af fejljusteret nærlys.
Det synes jeg ikke er tilfredsstillende.

22 dicembre 2025

Hej Ebbe

Tak for din anmeldelse og for at beskrive dit forløb.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når bilen bliver kasseret på nærlys ved syn efter en garantitest hos os. Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, herunder gennemgå testrapporten og forløbet.

Hvis det viser sig, at vi har overset en fejl i testen, hjælper vi naturligvis med at finde en løsning. Skriv venligst til os via https://fdm.dk/kontakt/skriv-til-fdm, så følger vi op direkte.

Vi ser frem til at høre fra dig, og få forløbet undersøgt nærmere.

FDM Hillerød

Dumpet pga. løs pære med uoptimalt lys. "Væsentlig fejl" ! Wauw....

Som svar til FDM's eget forsvar, overfor en dårlig anmeldelse, vil vi hermed præcisere, at forskellen i lysstyrken på forlygterne, viste sig at skyldes, at den ene pære ikke var skruet helt fast eller havde løsnet sig og derfor lyste anderledes end den anden. FDM kunne ha' valgt at skrue den i eller bede os, som kunde at gøre det selv- da vi overværede hele "dramaet" - og derefter måle igen. Men i stedet fik mekanikeren sig et billigt grin over en FDM medarbejder, som åbenbart har haft en dårlig morgen....
Men den overvejende andel af dårlige anmeldelser, påpeger en tendens i deres synshaller.

22 dicembre 2025

Hej LF

Vi forstår godt, at “væsentlig fejl” kan virke strengt. Vi kan ikke se, hvilken specifik pære eller hvilket lys det handler om her, men princippet er det samme på tværs af bilens lys.

Lyset skal være i orden for at du kan orientere dig på vejen, og for at andre trafikanter tydeligt kan se din bil og forstå dine signaler. Hvis lyset er svagt, ujævnt, ustabilt eller forkert indstillet, bliver din egen sigtbarhed dårligere, og modkørende samt øvrige trafikanter ser dig senere eller bliver forvirrede. Det øger risikoen for uheld.

Derfor vurderes fejl ved lys som væsentlige ved bilsyn.

Vi håber, at det har givet en form for afklaring. Du skal være velkommen til at kontakte os for at få en dialog omkring resultatet.

venlig og god rådgivning

18 dicembre 2025

Hej Michael

Tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores test og bilsyn. Vi arbejder hver dag på at levere den bedste service, så din feedback gør os rigtig glade.

Valutata 1 stelle su 5

Tesla ejere: Hold jer langt væk fra FDM periodisk syn, de har en vendetta kørende imod Tesla

Jeg har d. 3. december 2025 (SynsID 36829142) fået foretaget periodisk syn af min 6 år gamle Tesla Model 3 hos FDM Hillerød, og oplevelsen var alt andet end betryggende eller professionel.

Som mangeårig bilist gennem 40 år er jeg bekendt med bilers mekaniske konstruktion og ved godt hvad rat slør er og hvordan det føles, men jeg blev vidne til en behandling af mit køretøj, som jeg bedst kan beskrive som unødigt voldsom. Synsinspektøren udsatte bilens rat og styretøj for en så aggressiv behandling for at fremprovokere "slør", at det grænsede til hærværk.

Det principielle problem: Færdselsstyrelsen har i en skrivelse til synsvirksomhederne (29.04.2025) præciseret, at Tesla tillader op til 1 mm lateralt slør i ratstammen og 1 mm (plus/minus 0,5 mm) slør i baghjulsophænget.

Problemet er, at FDM tilsyneladende ikke har det fornødne præcisionsudstyr til at måle disse tolerancer objektivt. I stedet forlader man sig på et subjektivt skøn foretaget med voldsom fysisk kraft. Resultatet er:

Forbrugeren i klemme: FDM dumper bilen på et skøn, men nægter efterfølgende at godtage en målerapport fra Teslas autoriserede værksted, der dokumenterer, at bilen er inden for de tilladte tolerancer.

Ekstra omkostninger: Som forbruger pålægges man en ekstra regning hos Tesla for at få foretaget de målinger, FDM ikke selv er i stand til at udføre, men som de alligevel vælger at tilsidesætte.(jeg har ikke fået fortaget en måling af mit slør, da jeg hurtig kunne konstantere på Facebook Tesla gruppen at ingen har fået deres målerapport godkendt af FDM)

Det er stærkt kritisabelt, at en medlemsorganisation som FDM, der foregiver at varetage bilisternes interesser, fører en form for "vendetta" mod specifikke mærker, som efterlader ejerne i en økonomisk og juridisk usikker position.

Hvis FDM vil dømme biler ude på baggrund af millimeter-tolerancer, må minimumskravet være, at de anskaffer det korrekte måleudstyr og følger Færdselsstyrelsens anvisninger loyalt, fremfor at lade det være op til en aggressiv manuel kontrol.

Jeg kan desværre ikke anbefale Tesla-ejere at benytte FDM til syn, så længe de ikke kan foretage en objektiv måling af de foreskrevne tolerancer.

3 dicembre 2025

Hej Kenneth

Tak for din grundige anmeldelse og for at dele dit synsforløb i Hillerød.

Vi er kede af, at du gik herfra med en utryg fornemmelse. Vi kan godt forstå, at en kontrol af styretøj kan virke hårdhændet, når man står ved siden af bilen, men den funktionelle kontrol af slør foregår under belastning og skal afdække, om der er væsentligt slør. Det er en del af synsproceduren, og vores medarbejdere er trænet til at gennemføre testen uden at skade bilen.

Vi er mærkeuafhængige og følger samme metode, uanset om bilen er en Tesla eller noget helt andet. Der er ingen “vendetta”, som du bruger udtrykket, mod Tesla.

Vores opgave er at vurdere bilen op imod reglerne i synsmanualen og de færdselssikkerhedsmæssige kriterier, ikke at måle os frem til en producentintern tolerance ved periodisk syn. Periodisk syn er en funktionel kontrol for væsentligt slør, som afgøres ved den foreskrevne metode, ikke ved specialmåleudstyr.

Hvis man er uenig i en synsafgørelse, findes der en helt officiel process, hvor Færdselsstyrelsen kan tage stilling til synet. Den mulighed står altid åben. Du finder klagevejledningen på bagsiden af den synsrapport, som synshallen udleverer ved synets afslutning.

Vi håber, at gennemgangen her giver dig klarhed over, hvordan periodisk syn vurderer slør, og hvad der ligger foran dig.

Valutata 5 stelle su 5

Fik samtidig gode tips til den…

Fik samtidig gode tips til den fremtidige vedligeholdelse.

17 dicembre 2025

Hej Jens

Tusinde tak for de varme ord!

Det glæder os, at du oplevede os som både kompetent og imødekommende. Vi gør os umage med klar rådgivning og en god oplevelse fra start til slut.

Kig endelig forbi igen, når bilen skal til syn eller har brug for et tjek.

Du ønskes en god jul og et godt nytår!

Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetente og imødekommende.

Meget kompetente og imødekommende.
Kan varmt anbefales.

18 dicembre 2025

Hej Arne

Tusinde tak for den fine anmeldelse!

Det er vi utrolig glade for at høre. Vi gør os umage hver dag for at møde mennesker i øjenhøjde og give klar hjælp, så din oplevelse rammer lige præcis det, vi gerne vil stå for.

Har du brug for os en anden god gang, så sig endelig til.

Du må have en god jul og et godt nytår!

Aflevering af leasing bil FDM Svenstrup

Aflevering af leasing bil hos FDM Svenstrup, den 16/12-2025, meget venlig og imødekommende medarbejder, han fortjener et stort skulderklap.

16 dicembre 2025

Hej Miguel

Tusinde tak for den gode anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at vores medarbejder gjorde en tydelig forskel ved at være nærværende og gøre processen let og tryg.

Tak fordi du delte oplevelsen med os, vi står klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Du ønskes en god dag!

Aflevering af leasing bil

Skulle aflevere en leasing bil for første gang tidligere i dag hos FDM test og bilsyn i Aarhus. Lige fra første øjeblik man går ind af døren bliver man mødt af Alexander der var enormt venlig og hjælpsom med besvarelse af alle de spørgsmål jeg havde til afleveringen af min bil da jeg var ny og ikke helt havde styr på hvordan det hele fungerede.

Efter jeg fik mine spørgsmål besvaret, gennemgik Alexander min bil på 20 minutter hvor han hele tiden undervejs forklarede hvad han lavede og gjorde hele oplevelsen enormt behagelig så jeg gir FDM 5 stjerner for en fantastisk behandling og ikke mindst for den venlige unge mand hos FDM test og bilsyn i Aarhus.

13 novembre 2025

Hej Simon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Det betyder rigtig meget at høre, at du følte dig godt taget imod og fik en tryg og behagelig proces ved afleveringen af din leasingbil.

Vi ved, at det kan være lidt uoverskueligt første gang, så det glæder os at høre, at du fik en god og tryg oplevelse, hvor alt blev gjort nemt og overskueligt. Din positive feedback er naturligvis også videregivet til Alexander.

Vi er stolte af at have medarbejdere, der tager sig tid til at forklare og sikre, at kunderne føler sig godt informeret hele vejen igennem.

Din feedback giver os motivation til at fortsætte med at levere den gode service, som du har oplevet.

Tak fordi du valgte FDM - vi håber, vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Kontrol af undervognsbehandling

Kontrol af undervognsbehandling, FDM Ballerup.

Jeg bestilte en kontrol af undervognsbehandling hos FDM til 1.400 kr., da der var tydelige tegn på fejl i behandlingen. Jeg forventede derfor en grundig og kritisk gennemgang.

Desværre konkluderede FDM, at behandlingen var “ok”, selvom der stadig lå sammenkrøllede aviser bag batteriet – et åbenlyst tegn på sjusk, som burde være blevet bemærket. Aviserne blev hverken fjernet eller nævnt i rapporten, hvilket giver indtryk af en meget overfladisk kontrol.

Efterfølgende har Dinitrol selv erkendt, at behandlingen var mangelfuld. De har genbehandlet ankerplader, dørbunde og hulrum og sendt bilen til yderligere kontrol. Det understreger blot, at problemerne var reelle – og at FDM’s kontrol desværre ikke fangede dem.

På den baggrund føler jeg ærligt talt, at jeg har spildt 1.400 kr. på en kontrol, der ikke levede op til FDM’s eget omdømme eller mine forventninger.

Mit medlemsskab bliver ligeledes opsagt

22 agosto 2025

Hej Peter,

Tak for din henvendelse.
Vi er kede af at høre, at din oplevelse med kontrollen af undervognsbehandlingen hos FDM ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores medlemmer føler sig trygge og godt behandlet - og vi beklager, at du har haft en oplevelse, der har givet anledning til skuffelse.

Vi tager din feedback alvorligt og sætter pris på, at du har delt dine erfaringer med os. Det giver os mulighed for løbende at forbedre vores ydelser og sikre, at kvaliteten lever op til det, vi ønsker at stå for.

Vi respekterer din beslutning om at opsige dit medlemskab og håber, at du - trods alt har haft gavn af dit medlemskab undervejs.

Skulle du få brug for os igen i fremtiden, er du naturligvis altid velkommen.

Valutata 1 stelle su 5

FDMs garanticheck fejler !

FDMs garanticheck på Tesla 3 i Lyngby - fejl på fejl.

1. Rapport indikerer kraftig slør i baghjul ophæng. De gidder ikke måle hvormeget. Tesla måler 0.16 & 0.19 mm. Typegodkendt er 1 mm - FDM Fejl 1

2. FDM overser til gengæld fejl i ophæng foran i både venstre og højreside. Tesla finder og udbedrer på garantien. FDM Fejl 2

3. FDM rapporterer underlig lyd foran ved 50 km/t. Jeg køre tester med Tesla og konstatere ingen lyd. FDM Fejl 3

4. FDM skriver at fejl 1 og 3 vil ved syn blive underkendt. Jeg kører til Applus og får bilen synet uden anmærkninger. FDM Fejl 4.

Så det var spild af penge/tid - 1850 kr for et garanti check hos FDM. Deres vurderinger viste sig upræcise og upålidelig - desværre.

Bør reklameres og penge retur !

3 ottobre 2025

Hej Malle

Når vi laver en garantitest, bruger vi ikke måleudstyr til at udmåle slør. Vores faglige udgangspunkt er, at en bil inden for garantiperioden ikke bør have slør eller begyndende slid i ophæng, derfor noterer vi forholdet, hvis testassistenten kan mærke det, og anbefaler opfølgning hos producentens værksted.

Om ophænget i fronten, så var det ikke overset i vores gennemgang, tværtimod blev det anmærket med anbefaling om at holde det under opsyn. Om den nævnte lyd ved cirka 50 km/t, så ved vi, at lyde kan være sporadiske, og en test er et øjebliksbillede af det, testassistenten oplever på dagen.

Vurderingen af, at et forhold kan føre til underkendelse ved syn, er en risikovurdering, ikke et løfte om, hvad en bestemt synshal ender med.

Vi håber, at det har givet en form for afklaring. Du skal være velkommen til at skrive ind til vores Kvalitetsafdeling med henblik på dialog: https://fdm.dk/kundeservice/kontakt-fdm-medlemsservice

Fik synet vores Ford ved FDM i Randers

Fik synet vores Ford ved FDM i Randers
De er virkelig kompetent og virkelig faglig god
Bilen gik igemmen uden anmærkninger
De er virkelig grundig , kan klart anbefales så book tid og kør derud de venter på jer
FDM kunde

15 ottobre 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos FDM i Randers!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som kompetente og grundige, og at synet af din Ford gik problemfrit. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt behandlet.

Tak fordi du anbefaler os - vi ser frem til at byde dig velkommen igen, når du får brug for vores hjælp næste gang.

Du ønskes en rigtig god dag.

Rigtig god oplevelse, FDM Odense

Skulle for første gang prøve at aflevere en leasingbil, så var meget spændt. Men super venligt personale, god "stemning" der. Fin gennemgang af det hele, og en helt reel/fair godkendelse af bilens stand mv. Dejlig oplevelse der gør, at man ikke frygter aflevering af den næste leasingbil på helt samme måde, når den tid kommer.

25 settembre 2025

Hej DJ,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det er vigtigt for os, at processen omkring aflevering af leasingbil opleves som både klar og fair, og vi er glade for, at du følte dig godt behandlet hos FDM Odense.

Vi håber, at din næste aflevering bliver lige så uproblematisk - og du er selvfølgelig altid velkommen, hvis du har spørgsmål undervejs.

Find en anden synshal

I denne synshal oplevede jeg en meget dårlig kundeservice og manglende forståelse for, at et bilsyn kan være en grænseoverskridende oplevelse – især første gang. En medarbejders attitude var ubehagelig, og hele situationen bar præg af skrankepaveri. Da jeg efterfølgende hørte, at FDM har et dårligt ry i forhold til bilsyn, kan jeg desværre kun bekræfte det. Jeg vil ikke få min bil synet her igen.

22 agosto 2025

Hej Lasse

Tak for at du deler din oplevelse med os.

FDMs synshaller har en fast tidsplan, der skal overholdes, og derfor kan processen godt opleves som hurtig og meget struktureret. Det er nødvendigt for at sikre, at de efterfølgende kunder ikke kommer bagud i forhold til deres aftalte tid.

Det ændrer dog ikke på, at alle kunder skal mødes med en professionel og ordentlig service. Med hensyn til din oplevelse af, at en medarbejder var ubehagelig, vil vi meget gerne undersøge det nærmere.

For at kunne gøre det, har vi brug for lidt flere oplysninger om dit besøg. Du er derfor velkommen til at skrive til os på https://fdm.dk/kundeservice/kontakt-fdm-medlemsservice, så vi kan følge op.

Tak fordi du gør os opmærksom på dette.

De Bedste Hilsner

Dårlig service og fleksibilitet

Jeg havde i dag en tid kl. 15.35 til periodesyn hos FDM Test & Bilsyn i Fredericia.
På grund af en unormal trafiksituation kom jeg desværre 11 minutter for sent til aftalen.
Da jeg tager i døren er den låst (14 minutter før lukketid)
Da jeg forsøger at komme ind, bliver døren åbnet af en mekaniker, med madkasse og overtøj i hænderne, med beskeden “Jeg har lukket ned”.
“Fantastisk service”

Kan kun anbefale Applus Bilsyn Kolding - Her er det service.

13 agosto 2025

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du havde en dårlig oplevelse ved dit besøg hos os.

Ved et periodesyn er der afsat 20 minutter til at gennemgå bilen grundigt. Da du desværre ankom 11 minutter efter den aftalte tid, var over halvdelen af den afsatte tid allerede gået. Din bil var den sidste på dagens arbejdsplan, og derfor havde vores medarbejder ikke mulighed for at gennemføre synet inden for normal arbejdstid.

Vi beklager, at du mødte en låst dør før den officielle lukketid. Det burde ikke ske, og det tager vi til efterretning. Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og fleksibilitet, og din feedback er vigtig i den proces.

Vi håber, du vil give os en ny chance fremover.

Valutata 1 stelle su 5

Man burde nok sætte sig ind i reglerne…

Man burde nok sætte sig ind i reglerne for fabrikstonede forreste sideruder inden man kasserer bilen. Kører helt sikkert ikke derhen igen.
Amatører

13 agosto 2025

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse i forbindelse med vurderingen af dine forreste sideruder.

Vi bestræber os altid på at sikre en korrekt og ensartet vurdering, men vi er naturligvis åbne for at undersøge sagen nærmere, hvis du mener, der er sket en fejl.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte via https://fdm.dk/kundeservice/kontakt-fdm-medlemsservice, så vi kan få flere oplysninger og se nærmere på din konkrete sag. Vi ønsker at sikre en god og retfærdig behandling for alle vores kunder.

FDM Silkeborg worst experience ever

I went to FDM Silkeborg. Very rude employers! They made a check for a car leasing termination and reported damages to pay that were not true. I asked to have my car back to make a check elsewhere and they refused to give me my keys back and let me go telling that once in their center the car is theirs! It has been a complete rip off! I’ll never take a car leasing again with a Company that use FDM for the final check.

2 giugno 2025

Risposta di FDM Test & Bilsyn

Thank you for taking the time to share your experience.

We’re truly sorry to hear that your visit to our inspection center in Silkeborg did not meet your expectations.

Regarding the leasing inspection process, we always aim to follow clear and transparent procedures. If you feel that the assessment was incorrect or that your concerns were not properly addressed, we would very much like the opportunity to look into the matter further.

You are very welcome to contact us via https://fdm.dk/kundeservice/kontakt-fdm-medlemsservice.

We wish you a pleasant day.

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Yderst venlig og kompetent synsmand og…

Yderst venlig og kompetent synsmand og god service.
Jeg har netop fået min bil synet af Per i Næstved afdelingen. Det gik hurtigt og nemt, og fik justeret min ene lygte, uden han sagde noget. Dejligt når man bare får en god service, uden at bede om det.

1 luglio 2025

Hej Kristian

Tusinde tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os i Næstved - og især med Per. Vi sætter stor pris på din ros af både hans venlighed og kompetence.

Det er netop den slags service, vi stræber efter: hurtig, nem og med lidt ekstra, uden man behøver at bede om det.

Vi håber at se dig igen næste gang, din bil skal synes!

Du ønskes en god sommer!

Valutata 2 stelle su 5

Testcenter på Løjtegårdsvej virker…

Testcenter på Løjtegårdsvej virker desværre, som endnu et testcenter, der går alt hvad de kan for at finde fejl til et omsyn.

22 maggio 2025

Hej Kasper

Tak for din ærlige tilbagemelding - det er vigtigt for os at høre, når noget opleves som urimeligt.

Hos FDM er det vores mål at levere uvildige og fagligt funderede tests og syn, også uanset hvilket testcenter, du besøger. Vi følger Færdselsstyrelsens vejledning om syn af køretøjer, og vores medarbejdere er uddannede til at vurdere bilens stand objektivt.

Hvis du har konkrete spørgsmål til resultatet af dit syn eller ønsker en gennemgang af vurderingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager netop gerne en dialog og ser på sagen sammen med dig.

Du kan kontakte os via denne web-formular: https://fdm.dk/kundeservice/kontakt-fdm-medlemsservice.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du ønskes en god weekend.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più