Farzana is an amazing instructor. She is very patient and calm and she is firm when she needs to be. She is super kind and cares very much about helping you learn and get through this process. She is... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Farzanas Køreskole.🚗💨 Da jeg startede, var jeg nærmest bange for at køre i trafikken, men Farzanas rolige og tålmodige tilgang gjorde hele forskellen. Hendes fantastiske evne... Leggi di più
Desværre havde jeg samme oplevelse som den anden person, der står i Google Review for nylig skrev et opslag. Uden mit samtykke aflyste hun glatbanekurset flere gange. Det viste sig – efter jeg... Leggi di più
Farzanas driving school, she is very welcoming, explains theory also the practical in great detail. She will take you on all the routes that you can perhaps take on the day of your test so you are... Leggi di più
Mit navn er Farzana, og jeg har mere end 5 års erfaring med at undervise i kørekort. Jeg er født i Pakistan og har boet i Danmark siden 1979. Jeg er uddannet lærer og har arbejdet på Københavnske folkeskoler fra 1987-2004. Jeg har også arbejdet som lærer i England, og det var også der, jeg begyndte som kørelærer. Netop som kørelærer er jeg meget tålmodig og rolig, og jeg tager altid hensyn til den enkelte elevs udfordringer. Jeg underviser også i førstehjælp på samme adresse (Juni Alle 45, 2860 Søborg). Jeg underviser på dansk, engelsk og urdu! Til nye og generhververe af B-kørekort Indhold: • 29 teorilektioner i alt • 24 praktiske kørelektioner inkl. manøvrebane og glatbane • Teori 2 gange om ugen 2-3 timer alt efter skema • Køretimer 1-2 gange om ugen efter lektionsplan • Undervisning er muligt på dansk, engelsk og urdu B-kørekort: Fuldt forløb 11.499,00 kr. Førstehjælpskursus 850kr.
Juni Alle 45, 2860, Søborg, Danimarca
- www.farzanaskoreskole.info
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Hurtigt bestilling af køreprøve og…
Hurtigt bestilling af køreprøve og teoriprøve til generhvervelse med fornuftige priser
Rigtig fed køreskole kan klart…
Rigtig fed køreskole kan klart anbefales herfra! Du kan med høj sandsynlighed bestå på første forsøg!
Varmeste anbefaling!!!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Farzanas Køreskole. Både Farzana og hendes datter, Vishal, har været utroligt hjælpsomme og omsorgsfulde, og fået mig igennem teori- og køreundervisning på trods af, at jeg er højgravid (og ikke ligefrem et naturtalent). De er begge nogle fantastiske kvinder og virkeligt dygtige og pædagogiske kørelærere. De har en utrolig evne til at forklare tingene så man forstår dem, og så er de støttende og man kan virkelig mærke, at de ønsker at man får nogle gode oplevelser på vejene og til prøverne. Jeg vil anbefale alle kommende bilister at tage kørekort hos Farzanas Køreskole!
Bedste kørerskole
Bedste kørerskole, det hele gik meget hurtig både teoriprøve samt kørerprøve. Kan varmt anbefaledes. Sødeste kørerlærer! ♥️
Bedste oplevelse ⭐️
Jeg har før gået til kørekort et andet sted og kom aldrig igennem min teoriprøve, trods utallige forsøg. Farzana er et så rart og sympatisk menneske, der har forståelse for ens behov og udfordringer. Hun har en helt unik måde at forklare og lære en tingene på! Men kan altid ringe og hun sidder klar til at hjælpe eller bare støtte en. Var aldrig kommet igennem uden hende 🙏🏼
KÆMPE ANBEFALING HERFRA!
Virkelig fantastisk oplevelse
Virkelig fantastisk oplevelse, sødeste teori lærer samt kørelærer. Bestod teori og køreprøve på første forsøg, skide dygtige mennesker. Kan klart anbefales
Bedste kørelære nogensinde!!
Virkelig god oplevelse med den mest rolig og sødeste kørelære!! Kan varmt anbefales!!