Fin betjening, maden kom hurtigt og meget hyggelige rammer. Dejligt man måtte have sin hund med. Wienersnitslen var også ganske fin, men dog ikke så sprød panering. Vi fik også deres vegetar ret som d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Gå IKKE ind på dette etablissement, hvis I kun er 2 personer! I risikerer at blive forment adgang til bordene ved vinduerne med den gode udsigt, fordi "vi forventer en del gæster senere på dagen"! Bo... Leggi di più
Vi var tre glade gæster, der forlod restauranten efter et lækkert og rigeligt måltid. Vi bestilte stjerneskud, som vi også har smagt på tre andre restauranter i byen. Men Far-til-4`s version er s... Leggi di più
Super lækker fiskeplatte. Den koster noget, men der er fuld valuta for pengene. Friske produkter. FISKEPLATTE A LA “FAR TIL 4” Pil selv-rejer m/ mayonnaise, krebs, håndpillede rejer aioli dressin... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Dårlig mad 😩 Fiskefileterne smagte…
Dårlig mad 😩 Fiskefileterne smagte ikke af noget og pomfritterne var så friturestegte at der var fare for knækkede tænder.
Øl og vand var ligeledes dårlige.
Alt for ringe i forhold til prisen…👎👎👎
Vi var tre glade gæster
Vi bestilte stjerneskud, som vi også har smagt på tre andre restauranter i byen. Men Far-til-4`s version er simpelthen toppen. Rigeligt med rejer, sprøde rødspættefiletter, lækker laks, kaviar og både hvide og grønne asparges. Simpelthen tilberedt til UG!
Vi kommer helt sikkert igen :-)
Poul
Virkelig lækkert mad
Virkelig lækkert mad - god service - vi gik ikke sultende der fra. De var virkelig søde til at tage imod os og finde bord.
4 voksende spiste hvidløg bøf som var lige i skabet og 1 voksen byg-selv-burger som også smagte godt! Børnene fik frikadeller og de blev kørt ned. Bestemt en anbefaling hver.
Super lækker fiskeplatte.
Super lækker fiskeplatte.
Den koster noget, men der er fuld valuta for pengene.
Friske produkter.
FISKEPLATTE A LA “FAR TIL 4”
Pil selv-rejer m/ mayonnaise, krebs, håndpillede rejer aioli dressing, marineret tangsalat, blåmuslinger, blækspruttesalat m/ sesam, krappe salat, varmrøget laks på salat Hertil serveres tartar sauce, thousand dressing samt hvidløgs dressing Serveres med hvidt brød.
Vent med at bestille dessert til du har spist denne platte færdig.
En dårlig og dyr oplevelse.
En dårlig og dyr oplevelse.
Vi var fem der skulle have en gang fish and chips. Maden virkede desværre ikke spor frisk, nærmere at det hele kom fra frost. Portionen var pænt stor, men der var forholdsvis lidt fisk og det var så over fritteret. Det er sidste gang vi besøger den restaurant. To af os har ydermere været syge med opkast hele natten.
God mad elendig service
God mad men service under lav målet alke render rundt uden at have et mål total forvirring ingen ved hvem gør hvad og 70 % er på arbejde uden gejst virker som tiden bare skal gå nu er det prøvet men kommer ikke igen maden hiver op det var ok godt
Nydelig mat
Nydelig mat, hyggelig betjening så dette kan anbefalles!
Alt er fra frost og ikke pengene værd.
Vi var 2 personer, der havde bestilt bord. Da vi ankom, kom der ingen til at vise os vej til bordet. Efter vi havde stået og ventet et godt stykke tid, gik vi lidt rundt for at finde en tjener. Vi endte med at finde bordet selv. Da vi satte os ned skete der ikke noget. Tjenerne blev ved med at få øjenkontakt med os, og selvom vi så spørgende og søgende ud, kom der ingen. Da vi havde siddet i 15 minutter, tog vi selv fat i en tjener og endelig fik vi menu kort.
Vi bestilte det dyreste på menukortet. Indbagt pighvar.
Maden kom hurtigt. Alt for hurtigt!
Jeg er selv køkkenuddannet og ved hvor lang tid ting tager at lave.
Hovedretten var fra frost.
Tjeneren skiftede navn og køn, hver gang vedkommende kom til bordet og det virkede som om at ingen af dem snakkede sammen eller vidste hvem der burde være tjener for bordet.
Til dessert bestilte vi pandekager og æblekage ved siden af. Vi ville have haft chokolade kagen, men der stod i menuen at den var "let frossen", og vi ville gerne have noget frisk mad.
Da pandekagerne kom var de kolde og ualmindeligt tørre og seje. Lavet tidligere i livet og (nok også frosset ned før de blev) genopvarmede. Så det var ligeledes skuffende.
Æblekageraspen virkede hjemmelavet, for den var så brændt på at det smagte af kul. Æblekagen smagte af æblegrød fra glas med æblestykker i.
At komme af med 1000,- for mad, man kunne have købt i frostboksen i almindelige butikker og varmet selv, er ikke okay. Så svært er det heller ikke at varme ting op, at jeg synes 1000,- er en retfærdig pris.
Pepsi max'en levede op til forventningerne.
Alt i alt virkede det rodet og ustruktureret. Både restauranten og de ansatte. Vi kommer selvfølgelig ikke tilbage.
Besøgte desværre ikke trust pilot inden…
Besøgte desværre ikke trust pilot inden jeg besøgte jer. Fejrede min fødselsdag hos jer i søndags. Børn og børnebørn samt min kone. Fruen og jeg fik en Havneplatte. Hold kæft hvor var den plat. Bestod af Marineret sild 2 små stykker sansynlig vis fra glas. med en markaronni salat med karry. Frosne Rødspættefilletter. Først duppet i meljævning og derefter rasp og frosset og nu kogt i olie. Den var sej og kedelig. Derefter Mørbradbøf som var opvarmet så den fremstod ret masiv og til slut røget laks som til gengæld var rimelig. Dog var røræg fyldt med sorte skorper fra det fad der have stået i ovnen inden det blev findelt. Ost var kedelig klam supermarkeds ost.Helt ærligt sådan var det ikke for nogle år siden. Og kære forhenværende venner. Gider i ikke lave mad eller se folk igen så luk. Jeg klagede min nød til serverings personalet 2 stk. Men det var kun en beklagelse fra deres side. Ingen i køkkenet kom ind eller ejeren som også var fuldstændig ligeglad. Glæder mig til at det skifter ejere for før sætter jeg ikke mine ben hos jer igen
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse. Bestilte en wienersnitsel med champignonsovs, og brasekartofler. En græsksalat, da man efter corona genåbning ikke har salatbufet til hovedretterne. Meget sørgelig salat. En meget fed omgang brasekartofler, kold champignonsov. Hvor er det sørgeligt. Far til 4 er faldet vildt i standard, efter corona genåbning. Blevet meget dyre.Men som minimum må maden være i orden. Har spist der mange gange før coronakrisen. Har været ok. MEN jeg kommer der aldrig mere!!
En blandet “fornøjelse”
Vi var fem, der besøgte restauranten til en sen frokost. To bestilte burgere, to stjerneskud og en fish’n’chips og en salat. Vi bestilte ekstra vand til vores drikkevarer.
Maden blev serveret relativt hurtigt, det var fint. Men bøfferne i burgerne var rå indeni og den ekstra salat kom ikke, ligesom vandet heller ikke kom.
Da tjeneren kom over og spurgte on alt var ok, bad vi igen om vandet og salaten afmeldte vi, da vi nu var godt igang med vores mad.
De to, der spiste burgerne var lang tid om at spise, og tjeneren kom flere gange over for at se om vi var færdige. Det føltes lidt anmassende.
Da han kom for at rydde af, påpegede vi at bøfferne var rå indeni, men dette ignorerede han...
En oplevelse af en tjener, der virkede uengageret og ligeglad.
Øv!
Vi har altid fået god mad som vor mor…
Vi har altid fået god mad som vor mor lavede
Det og det går hurtigt
Betjeningen er sød, og man føler sig virkelig hjemme
Hvis der er noget galt, bliver det øjeblikkeligt rettet
Ualmindelig dårlig mad
Ualmindelig dårlig mad, det meste ligner noget der
lige er kommet fra en frostpose.
Det er bestem ikke noget der er lavet fra grunden, tag
feks. en fiskefile - fås ikke minder - 3 sortering, frikedeller fås ikke mindre, i det hele taget 3. klasses mad.
Jeg har flere ting jeg vil påpege.
Jeg har flere ting jeg vil påpege.
Resturanten i sig selv fremstår beskidt.
outdated inventar. Støv på fiskene som hænger rundt omkring. Skæve billeder.
Vi hade glæden af og møde ejeren. Hvis man fortrækker en der surmuler og er skide ligeglad så det da helt sikkert fartil4 man skal besøge :/
Vores bestik var dækked af fingeraftryk/fedtfingre
min tallerken hade 3 stk madrester på som skulle skrabes væk. Til min vand fik jeg et shotglas og drik af :/
Til min engelske bøf fik jeg 7 katofler som var på størrelse med en stor vindrue. tilbehør var den kedligste gulerod jeg nogen sinde har fået.! En sovs der hurtigt er blevet opvarmet. Og få serveret varm mad på kolde tallerkener det sku os en kedlig omgang.
Tjenerne ikke tilstede før der blive ryddet af bordet.
De ansatte ude i det køkken larmer og snakker så højt at du for hele deres livshistorie.
Prisen er slet ikke tilsvarende det man forventer.
Vi kommer aldrig der igen.! Vi spiser meget bedre derhjemme. Føj for en oplevelse. SKAM JER.!
Den værste oplevelse nogensinde
Den værste oplevelse nogensinde, arrogante og surmulende tjenere som ignorerede os og nærmest smed tallerkenen med fiskeplatte ned på bordet, da vi bestilte en menu til deling vrissede lille stram tante at det ku man ikke da man skulle bestille en hel menu pr. person😡hvorefter jeg kiggede på hende og spurgte mener du det????😳hvorpå hun svarede ja og jeg tydeligvis undrede mig 🤔et øjeblik efter gryntede hun at det gad hun ikke diskutere og skyndte sig videre. Fiskeplatten var smagsløs og lignede en gang opkast der var klasket på tallerkenen 🙄vi sad der ikke lang tid og spiste så at sige næsten ingenting men alligevel lykkedes det mig at få dårlig dunk neden jeg nåede ud til bilen. Fatter ikke Far til 4 kan eksistere. Ville aldrig nogensinde anbefale den til nogen🤨Bliv væk, sir det bare.
Besøgte restauranten i går
Besøgte restauranten i går. De to classic øl som blev bestilt til bordet var helt uden skum, da personalet åbenbart ikke skyller glassene inden de fyldes med øl. Dette påtalte jeg, men tjeneren grinede bare. De 2x fisketallerkener var lækre og store og smagte godt. Til gengæld manglede der i den grad, tilbehør til vores ribeye bøf. En sølle gulerod på størrelse med en nedslidt blyant og ganske få kartoffelskiver. Da tilbehøret nok ikke er det dyreste, undrer det mig at der bliver sparet her.
Ingen af tjenerne henvendte sig under middagen for at høre om det smagte godt eller om vi manglede noget. Da vi havde spist, kom en tjener og afryddede bordet ( (uden i øvrigt at spørge om vi var færdige med at spise) men stadig igen spørgsmål om maden eller om vi kunne tænke os at få dessert...
Kvaliteten af maden var helt i orden, men der trænger til at blive rusket op i tjenerne.
Madforgiftning
Madforgiftning! Allerede ved bordet begyndte min mand at have ondt i maven og inden vi nåede parkeringspladsen lige udenfor, kunne vi begge mærke at vi var blevet syge af maden. Kontaktede ejeren Bent hurtigt i en besked, hvortil jeg blev svinet til for ikke at tage kontakt, hvilket jeg netop havde!? Svaret lød, at vi troede og påstod det. Bordet ved siden af sendte kold mad tilbage i køkkenet. Personalet skændtes højlydt og råbte løs ude i restaurationen. Sætter aldrig vores ben der igen.
Et absolut lavpunkt i kundeservice
Meget tæt på den dårligste restaurant oplevelse nogensinde. Maden var ikke noget særligt (typisk dansk friture sommer mad), men betjening var ikke alene dårlig men ekstrem uhøflig og ikke egnet til kundehåndtering. Vi kommer aldrig igen tiltrods for at vi har besøgt stedet jævnligt igennem de sidste 10 år. Jeg kommer aldrig til at anbefale stedet til venner og bekendte, og det tænker jeg nok at alle fra bordet den aften heller ikke kommer til.
Den værst tænkelige oplevelse 2 børn.
Den værst tænkelige oplevelse 2 børn.
Forretten og serveringen af denne var god og derefter gik det med af bakke.
Min hovedret kom først, og efter 5 min kom min mands mad. Vi efterspurgte Hvornår børnenes mad kom men tjeneren vidste ikke vi skulle have børnemenuer også og ville tjekke i køkkenet . Børnemenuerne kom på to brandvarme talkerkner pastaen var totalt udkogt og kødsovsen så saltet at den var uspiselig, tydeligt en returvarer i microovn. Vi sender maden retur og får en ny portion. Igen på brandvarme talkerkner hvilket vi påtaler for tjeneren ( som for øvrigt er tjener nr 3 der har betjent os) han kan ikke se problemet i at sætte så varme tallerkner foran en 2 årig og en 5 årig " Ja og hvad er problemet er hans kommentar"
2 portion er lige så uspiselig.
Vi beslutter os for at finde et andet sted og beder om regningen.
Vi påtaler at der er skidt i glasset med isterninger ligeså.
Tjeneren henter sin leder.
Lederen er meget uforskamnet og truende " jeg kan godt hente min chef men jeg kan godt sige jer han råber og skriger så hele restauranten kan høre det, og det vil i ikke ønske"
Alt i alt en ikke særligt imødekommende betjening.
Da vi påtaler de mange tjenerskift og at det ikke virker som om de ved hvad der er bestilt er kommentaren " Ja vi har lidt travlt i aften og en trækken på skulderen"
Wienersnitzelerne var bløde og smagsløse.
Bedstemt ikke 700 kr værd.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.