Falke Granit Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft den bedste oplevelse hos Falke Granit, som vi varmt kan anbefale. Kort efter at vi havde bestilt vores nye køkkenbordplader, så vi Kontant programmet og blev selvfølgelig bekymrede. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en god oplevelse at handle med Falke. Martin har været super hjælpsom og guidet os gennem forløbet. Vi har ønsket flere specialløsninger og det har alt kunnet lade sig gøre. Resultatet e... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Uden at blive vejledt ordentligt købte vi en bordplade hos Falke Granit, hvilket betød at produktet blev beskadiget ved ibrugtagning. Vi har nu et år!!! været efter Falke for at udbedre situationen, m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan kun give Falke Granit vores allerbedste anbefaling. Vi har fået leveret nogle utrolig flotte Belvedere bordplader, og resultatet har overgået vores forventninger. Hele processen – fra bestillin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Muratore tagliapietre
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina

Scritti dall'azienda

Hos FALKE beskæftiger vi os med natursten i alle afskygninger. Vi er eksperter i natursten og vi har mere end 20 års erfaring som producent, leverandør og rådgiver i hele Skandinavien. Vi har erfaring med at lave alt fra køkken, bad og entré til terrasse, indkørsel og facade - både til erhverv og til private. Vores sortiment er kæmpe stort og breder sig over alverdens Granit, Kvartsit, Marmor, Travertin, Onyx, Lavasten, Skifer, Silestone, Dekton, Komposit og Terrazzo i et væld af nuancer, former og teksturer og som noget helt specielt forhandler vi SlateLite - stenfinér. FALKE er en produktionsvirksomhed. Det betyder at vi producerer alting selv. Vi har eget stenværksted hvor vi skærer alle stenplader til på mål og færdiggøre dine produkter - Vi laver special løsninger til dig.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Vi har fået leveret en fantastisk flot…

Vi har fået leveret en fantastisk flot Kvartsit bordplade til vores nye køkken.
Falke har hele vejen igennem været ærlige og fair i deres håndtering, og den eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er at Falke ikke er gode til at vende tilbage på telefon opkald og mails.
Materialerne er tip top. Fysisk fremmøde i butikken er super godt. Aftalerne holdes og der bliver reageret på problemer. Eneste anke er at telefonen og mails ikke bliver besvaret så hurtigt som jeg forventer af en god leverandør.

28 gennaio 2022

Fantastisk firma ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk firma med fantastiske medarbejdere.
Falke granit er et firma som virkelig skal ha ros 👏👏
Jeg ringede til falke granit og søgte en bordplade, da vi skulle renovere vores køkken. Jeg fik Lasse fra kundeservice i røret og blev med det samme mødt af venlighed og professionalisme, Lasse var lyttende, forstående og jeg følte med det samme jeg var landet hos det rette firma 😊
Lasse anbefalede mig en hvid svævende corian bordplade til en fantastisk god pris.
3 dage efter fik vi besøg af Allan som er montøren hos Falje granit og igen her blev vi mødt med professionalisme, venlighed og fantastisk rådgivning om produktet.
Allan kom så igen efter ca 1 uge for at montere bordpladen og her gik alt også som forventet, alt spillede og Allans arbejde er virkelig laveste til perfektion.
Vi er såååå lykkelige over at vi valgte at handle med Falke granit, for vi har nu den smukkeste hvide corian bordplade i vores køkken takke være dem.

Så vi vil klart anbefale Falke granit til alle.

20 gennaio 2022

STAY AWAY! VERY UNPROFESSIONAL

I have been a contractor for over 15 years and I never dealt with a company with such disregard for their customers. I have worked with hundreds of companies in this industry and never have had to leave a bad review. But after 8 months we still do not have a countertop. The company is extremely bad at communicating and does not reply to emails at all. It is very difficult to reach them by phone and when they do answer, no one will take responsibility. The typical response was that they were in a meeting, which is obviously a lie. On Dec 2 we decided to cancel the order as they have been unable to deliver the countertop. Despite sending 4 emails asking for the money to be returned, they have not responded at all. We have had to complain to NETS where they have started an investigation to have our 30,000 kr returned. This is extremely unprofessional towards their customers and at this point the company has defrauded us and stolen our money. I would encourage you to read the recent reviews here and stay far away.

5 gennaio 2022

Super flot bordplade

Startede med meget inspirerende besøg hos Falke i Hillerød. Venlig betjening og god rådgivning af Martin. Meget fascinerende og inspirerende at rundt mellem de flotte stenplader.

Som andre har nævnt kan det være lidt svært at komme i kontakt med dem mellem bestilling og levering.

Selve leveringen endte med at blive forsinket 1.5 måned (pga fejl i materialet), men både opmåler og montører var flinke og leverede et godt resultat.

Alt i alt på trods af forsinkelsen er vi meget tilfredse med vores nye marmor-bordplade. Den er super flot og vi føler vi fik en god pris.

5 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Vi komme med en relativ lille opgave…

Vi komme med en relativ lille opgave med en marmor vindueskarm. På trods af travlhed fik vi opgaven løst hurtigt og resultatet var super flot.

21 dicembre 2021

Risposta di Falke Granit

Hvor er det dejligt at høre Christian :-). Håber du kommer til at nyde din marmor vindueskarm mange år frem.
Rigtig glædelig jul og godt nytår på vegne af alle os i Falke.
Lise Fabricius, Marketing

Useriøst og uprofessionelt

Vi valgt dem til at levere en kvartsit-bordplade til vores nye køkken, fordi de var noget billigere end konkurrenten. Set i bakspejlet var det en dårlig beslutning.
Vi har fået den bordplade vi ønskede, derfor er 1 stjerne vel fortjent når nu 0 ikke er en mulighed, men forløbet har været en farce:
1. Bøvlet startede allerede lige før levering, hvor vi pludselig og i al hast for ikke selv at være skyld i forsinkelse selv måtte stå for at vurdere hvad indbygningsmålene til kogeplade skulle være og tage ansvar for at de var korrekte, selv om andre bordpladefirmaer godt kan finde ud af bruge deres ekspertise til at verificere mål udfra modelnummer og producenttegninger.
2. Ved levering fik vi uden varsel at vide at planlimning skulle gøres af en anden person, og at der ville gå yderligere to uger, selv om leveringen havde været planlagt i månedsvis.
3. Det viser sig så, at afløbsdelene til den vask, vi har købt med bordpladen, er forkerte. Det gør vi opmærksomme på med det samme, og herefter starter et absurd forløb hvor vi mindst 10 gange er blevet lovet at nogen enten vil ringe tilbage, hvilket aldrig sker, eller at nu er delene kommet hjem og vil blive leveret til os, hvilket heller aldrig er sket.
Det er nu 5 måneder siden, vi fik leveret bordpladen og det her som udgangspunkt skulle være på plads. Det er det ikke endnu, og jeg giver op. Må selv finde de afløbsdele og således bruge endnu mere af min egen tid på noget jeg egentlig har betalt Falke over 90.000 kr for.

Jeg vil ikke anbefale nogen at handle med dem.

(ordrenr: 62249)

21 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Alt for lang ventetid og manglende information. Har måttet vente 9 uger på at få hentet…

Har måttet vente 9 uger på at få hentet og udboret 2 huller i granitbordplade. Ingen tilbagemelding overhovedet. Måtte henvende mig flere gange inden der skete noget. Brevduernes tid er forbi. Hvorfor ringer eller skriver man ikke og forklarer årsagen til den lange ventetid??? Dog var de 2 mænd der endelig kom og hentede bordpladen utrolig søde og rare mennesker. Irene og Flemming Jensen

14 dicembre 2021

Min redning!

Falke Granit reddede mit badeværelsesprojekt. En manglende sending fra en anden leverandør betød, at jeg skulle skaffe et marmorgulv over weekenden. Lasse tog affære og opsporede en matchende flise, der var på lager. Yes!

3 dicembre 2021
Valutata 4 stelle su 5

God betjening og et flot produkt

Det var umuligt at få kontakt telefonisk. Men da vi så var kørt derop, fik vi en fin behandling. De havde det granit, som vi gerne ville se (en anden forhandler havde det ikke). Vi fik god betjening. Resultatet er en enorm smuk bordplade til badeværelset. Pia

30 ottobre 2021

Hej Peter og Pia,

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I er blevet glade for jeres bordplade.

Vi håber, at vi kan hjælpe jer igen en anden gang.

De bedste hilsner og rigtig god dag.

Alina,

Valutata 5 stelle su 5

Falke granit&Natursten er det sted vi…

Falke granit&Natursten er det sted vi fik leveret et smukt special skåret stykke jura marmor til at sænke vores nye køkkenvask ned i. Deres venlighed og ekspertise er med en service som man i dag skal kigge længe efter. Alt gik super godt og vi var meget tilfredse fra start til slut. Kan kun anbefale dem, og priserne er rimelige og nede på jorden. Kæmpe anbefaing herfra🌞👍

25 ottobre 2021

Risposta di Falke Granit

Tusind tak for din søde anmeldelse Julie!

Vi er så glade for at kunne hjælpe, og håber I bliver rigtig glad for jeres nye flotte Juraplade.

De bedste hilsner og rigtig god dag
Lise,

Valutata 1 stelle su 5

Vor herre bevares et skodfirma

Vor herre bevares et skodfirma, der er ikke styr på en skid, inkompetente medarbejdere der tager telefonen, som ikke vil tage ansvar.
Havde bestilt 2 stk granit til vores køkken 08 september, idag er ordren blevet annulleret da ordren endnu ikke er produceret kunne ikke få svar på hvornår de regnede med at den kunne være klar, ringede og sagde at jeg ville annullere, så kunne den pludselig være klar i i uge 42.
Handl et andet sted, der findes bedre.

14 ottobre 2021

Udueligt firma

Hold jer langt væk fra det firma.
Elendig service
Elendig kommunikation.
Elendigt produkt.
Retter ikke de fejl de selv laver.
Jeg hentede granitplade med elendig overfladebehandling og dårlig polering på kanter.
Jeg fik besøg af medarbejder , der bortforklarede alle fejl, på trods af at jeg havde en tilsvarende plade liggende fra et andet firma der var perfekt.
Undgå ærgrelser og spildte penge, hold jer væk, vælg en anden leverandør.

19 settembre 2021

Utroværdig

Utroværdig,lover gang på gang at vores ordre
vil blive leveret, men vi ser aldrig vores ordre.
hører aldrig fra Falkegranit hverken på telefon eller
email.
utroligt skuffende

8 settembre 2021

Vælg en anden leverandør

I forbindelse med køb af bordplade til køkkenet har vi desværre oplevet følgende:
- dårlige svartider (uger)
- sparsom rådgivning ift. individuelle tilpasninger
- forsinket levering, der har givet ekstraudgifter i form af talrige VVS- og håndværker-besøg
- fejllevering, hvor de måtte rette og slibe på en plade midt i køkkenet (gav fint støv overalt)

26 agosto 2021
Valutata 5 stelle su 5

Vi fik god og venlig vejledning til hjælp af valg af bordplade .Vi har besøgt forretningen flere gange , da vi var usikker på hvad vi skulle vælge af bordeplade. Vi er yderst tilfredse med opsætningen af vores nye bordplade. Handler gerne hos Falke Granit igen, tak til Martin og hans team

26 agosto 2021

Værste oplevelse nogensinde!

Dette er min første trustpilot anmeldelse nogensinde. Jeg bliver dog nødt til st advare andre imod dette firma.

Aldrig har jeg oplevet noget lignende, hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det!

Jeg bestilte et spisebord i april måned. Det stel jeg får leveret er helt forkerte mål, trods tegninger og aftale.
Jeg har nu et bord der er alt for højt, og helt ubrugeligt.
Jeg har nu i 3 måneder forgæves prøvet at komme i kontakt med falke og høre om en løsning.
Hver gang jeg ringer til kundeservice bliver jeg spist af med, at direktøren er i møde og han vil ringe tilbage. Han ringer aldrig tilbage!
Jeg har ringer til direktøren selv over 50 gange uden svar.
Jeg fik dog fat i ham, da jeg ringede fra en andens nummer. Her beklager han og lovede at vende tilbage. Dette er en måned siden. Han vendte aldrig tilbage!

Aldrig i mit liv har jeg fået så dårlig service!
Vil aldrig anbefale nogen at købe derfra!

20 agosto 2021

Flot arbejde og super service👍

Flot arbejde og super service👍

Rasmus

8 luglio 2021

Hej Rasmus

Det gør mig glad at læse dine positive ord, der netop beskriver, hvad vi hver dag arbejder for, at alle vores kunder skal opleve 😊

Tusinde tak for din feedback – det er pænt af dig, at du skriver til os og deler din oplevelse herinde.

Ha’ en fantastisk sommer ☀️

Smilende hilsner fra

Alina

Fantastisk skønt personale 🤩

Fantastisk skønt personale 🤩
Jeg har fået en kundeservice ud over det sædvanlig🎉 jeg skulle bruge 2 skiffersten til en varme plads i mit terraie. Jeg fik dem til en rigtig god pris🤩

3 giugno 2021

Hej Signe

Hvor bliver jeg glad og smilende af at læse din flotte anmeldelse. Tusind tak fordi du tager tid til at dele den med os 😊
Vi bestræber os altid på at give de bedste kundeoplevelser, og derfor er det super skønt, at læse dine rosende ord.

Jeg håber du får en god og solrig eftermiddag ☀️

De bedste hilsner
Alina,

Valutata 5 stelle su 5

Super service og gode til opfølgning

Uden tvivl en super service og opfølgning hele vejen igen..
Skarpe priser og super nemme at arbejde sammen med 🤩

21 maggio 2021

Risposta di Falke Granit

Mange tak for din super anmeldelse og de 5 stjerner. Den er vi stolt af :-)
Hvor er vi glade for at kunne hjælpe dig gennem projektet.og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse med vores kundeservice.

Tak for det, og hav en dejlig dag.

De bedste hilsner
Lise,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più