Faceupskincare Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Mathilde hos Faceupskincare har givet…

Mathilde hos Faceupskincare har givet mig fantastiske behandlinger fra start til slut. Hun har hjulpet mig med at mindske min rødme og urenheder. Hendes hudplejeråd til hjemmebrug har virkelig forbedret min hud. Kan helt sikkert anbefales.

23 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har gået hos Victoria i lang tid…

Jeg har gået hos Victoria i lang tid efterhånden, og det er en fornøjelse, hver gang man kommer ind til hende på klinikken. Ud over at være en super dygtig behandler, er det altid en fornøjelse, at være til behandling hos hende. Jeg anbefaler hende og klinikken varmt.

21 settembre 2026

Kompetent hudklinik centralt i Kbh

Jeg er virkelig glad for at gå hos Face Up Skincare. Min behandler Victoria har gjort underværker for min hud. Jeg valgte Face Up, fordi de har pHformula, som jeg allerede havde brugt i mange år. Samtidig er det er fordel at de ligger centralt i Kbh. Nemt at komme til.
Victoria er utrolig kompetent. Aflæser min hud grundigt, tilpasser behandlingen til hudens behov på dagen og giver mig kyndig vejledning i hvad jeg selv skal gøre hjemme mellem behandlingerne.
Klar anbefaling herfra.

18 settembre 2026

Jeg er vild med Face Up Skincare

Jeg er vild med Face Up Skincare! Stemningen i klinikken er virkelig god og jeg føler mig altid velkommen og taget godt imod. Jeg kommer hos Victoria og det er jeg super glad for. Hun er videnbegærlig og er altid velforberedt, hvilket gør man føler sig helt unik!

17 settembre 2026

Top clinic!

Going to this clinic has been the best decision ever! They are super professional, the space is clean, bright and well equipped. I go once a month and always get treated by Camilla, she’s very talented, always knows what’s best and has given me great results treating my active acne and old scarring.
I couldn’t recommend this enough!

15 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Highly Recommended: truly personalized skincare!

I cannot recommend Faceup skincare and specifically Vanilla enough! I have been a loyal client for 9 years, and every single visit is a wonderful experience.

What keeps me coming back is the truly personalized approach. They take the time to deeply understand my skin type and tailor every treatment accordingly. Whenever my skin is going through an outbreak, they always go the extra mile to give it the extra attention and care it needs.

My routine always includes a careful, efficient deep cleaning, and I consistently leave with well-hydrated skin and a noticeably better skin structure.

Beyond the incredible facials, it is so convenient to get extra services like depilation and brow colouring under the same roof. They offer a fantastic, varied selection of services and top-tier products.

On top of their professional expertise, we always have a great talk during my appointments. If you are looking for a skilled, caring, and comprehensive skincare expert, this is the place to go!

10 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Victoria har virkelig hjulpet mig og min hud

Jeg kan varmt anbefale Faceupskincare og især Victoria, som jeg har gået fast ved igennem længere tid.

Hun er utrolig dygtig og samtidig et helt fantastisk menneske. Jeg føler mig virkelig set og tryg, når jeg er hos hende. Hun ser ikke bare min hud og det, der skal behandles – hun ser hele mig.

Hendes faglighed, nærvær og omsorg er helt speciel, og jeg går derfra med følelsen af både at have fået en fantastisk behandling og at have gjort noget godt for sig selv.

Victoria er simpelthen supersød, professionel og virkelig dygtig. En behandling hos hende kan varmt anbefales!

29 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

FaceUp Skincare salon is great!

I can recommend FaceUp Skincare beauty salon to anyone! Victoria has been my beauty therapist for several years, she is so professional and skilled, I trust her with my skin like no one else. Never pushing me for buying products and yet always providing guidance when I ask for it. The salon itself is great and has a good selection of trusted brands. I am a very happy client and my skin has never looked so good 😊

5 settembre 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har nu været hos faceupskincare…

Jeg har nu været hos faceupskincare flere gange og har kun rosende ord overfor Victoria, min behandler. Den ro og autoritet som hun udstråler, gør at jeg føler mig meget velkommen. Det er let at falde til ro i hendes nærvær. Hun kan virkelig sit kram. Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået af Victoria.

28 marzo 2026

Risposta di Faceupskincare

Tusind tak, det betyder mere end du tror!

Den bedste behandling

Det er altid en god og rar oplevelse at komme ind til Camilla. Hun er god til at forklare hvad hun ser og lytte til mine behov og oplevelser.
Ud fra det finder hun den rette behandling, som passer til mig. Det ses tydeligt på min hud som er blevet pænere og blødere.
Den har også fået en flot glød som holder selv på den kedeligste, grå og kolde vinterdag.
Jeg kan kun anbefale. Det er altid en god dag, når man skal ind på klinikken og få den bedste behandling

6 febbraio 2026

Tusind tak, Rebekka ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Sarah har gjort underværker for min hud

Jeg har gået hos Sarah i mange år, og hun har gjort underværker for min hud, som ellers ikke er den nemmeste. Jeg føler mig altid tryg og hørt, og der er hver gang en tydelig forskel efter behandling. De varmeste anbefalinger af Face Up Skincare og Sarah.

2 febbraio 2026

Effektiv og grundig behandling

Havde gået til behandling for rosacea et andet sted uden at komme videre. Hos Faceup fik jeg en grundig behandling og remedier til at fortsætte behandlingen selv derhjemme. Og det virkede! I stedet for ugentlige nytteløse lysbehandlinger, får jeg en månedlig behandling og følger selv op derhjemme.

6 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet hos Camilla i mange år

Jeg er kommet hos Camilla i mange år, og hun er altid super sød, professionel og dygtig - og virkelig god til at vurdere, hvad min hud har brug for og hjælpe med behandlinger eller produkter, som jeg ikke selv havde overvejet. Mine varmeste anbefalinger til Camilla og FaceUp!

10 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Professionelt sted med søde og dygtige kosmetologer

Jeg har fået behandlinger hos Face Up Skincare i mange år, og i de seneste år hos Sarah.

Det har altid været gode, behagelige oplevelser, hvor der er blevet taget udgangspunkt i mine ønsker og behov, uden "pres" for køb af andre behandlinger eller produkter, men alene forslag til at få de bedste resultater. Klar anbefaling fra mig.

20 ottobre 2025

Risposta di Faceupskincare

Tusind tak for en super god anmeldelse ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Hos Sarah føler jeg mig set fra det…

Hos Sarah føler jeg mig set fra det øjeblik, jeg lægger mig på briksen. Hun møder mig altid med ro, nærvær og en faglighed, der mærkes helt ind i huden. Hun ved præcis, hvornår min hud har brug for ekstra omsorg, hvornår den skal balanceres, og hvornår der skal sættes ind med lidt mere power – og hun gør det hele med en lethed og præcision, der kun kommer af ægte dygtighed.

Mit ansigt føles altid både beroliget og stærkere, når jeg går derfra. Men vigtigst af alt føler jeg mig i gode hænder. Sarah er den slags behandler, man bliver hos, fordi man mærker forskellen – både på huden og humøret.

18 novembre 2025

Tusind tak, Julie! Det varmer hjertet at læse dine ord ❤️

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne dele min varmeste…

Jeg vil gerne dele min varmeste anbefaling af Camilla, som jeg har haft fornøjelsen af at gå til ansigtsbehandling hos i mere end 10 år. Hendes ekspertise og professionalisme har gjort hver eneste session en fornøjelse. Camilla er altid meget opmærksom og imødekommende, og hun har en utrolig evne til at huske, hvilken behandling jeg foretrækker, detaljer om min familie, og hvad mine planer var sidst vi sås.

En af de ting, jeg virkelig sætter pris på ved Camilla, er at hun aldrig har travlt med at sælge ekstra hudplejeprodukter. I stedet fokuserer hun på at tilbyde en kompetent, omhyggelig og indsigtsfuld behandling. Hendes råd og tips, når jeg beder om dem, er altid meget værdsatte og nyttige.

Camilla er den slags person, der virkelig tager sig tid til at forstå sine kunder og deres behov. Dette gør hver ansigtsbehandling til en unik og personlig oplevelse. Jeg kan ikke anbefale hende nok til nogen, der søger en pålidelig og dygtig skønhedsekspert.
De bedste hilsner,
Astrid Tyge Nielsen

18 novembre 2025

Tusind tak, Astrid for en fantastisk anmeldelse 😍

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe anbefaling af Face Up og Sarah!

De sidste 6 år har jeg gået fast hos søde Sarah og får altid den bedste behandling, omend det er ansigts- eller voksbehandling. Sarah er utrolig dygtig, nærværende, professionel og giver altid den bedste vejledning – Hun ved altid præcis, hvad min hud har brug for. Jeg kan tydeligt se en positiv forandring i min hud, som aldrig har været bedre. Jeg går altid derfra glad og tilfreds – og kan på det varmeste anbefale Face Up og Sarah!

20 ottobre 2025

Tusind tak, Pernille!

Valutata 5 stelle su 5

Får altid den bedste behandling hos Sarah

Er kommet fast i klinikken siden 2018.
Får altid den bedste behandling hos Sarah. Hun lytter mine behov og har fået min hud til at være bedre end aldrig før. Vil aldrig overveje at skifte eller gøre noget andet, da jeg altid går derfra meget glad og tilfreds og min hud ligeså.

23 ottobre 2025

Tusind tak, Betina ❤️

Can warmly recommend!

I have been going to Camilla regularly for the past two years and am so happy that I found this place. My skin looks and feels much more healthy and glowy nowadays, each session is personalized and I always leave feeling recharged. Can definitely recommend both Camilla and Face Up Skincare!

3 novembre 2025

Risposta di Faceupskincare

Thank you so much for a great review 😍

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più