In 2020 they not only placed a student months late but after COVID hit immediately sent a student back with only a notice that all students could die. Then ceased all communications and was unreachabl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
jeg syntes de havde virkelig styr på sagerne og gjorde alt for vi elever havde en god tur! da corona ramte var der mange organisationer der stoppede og ikke sendte nogle elever ud men Explorius havd... Leggi di più
Brug ALDRIG Explorius. De er kun fokuseret på at tjene penge, og tænker ikke på de unge menneskers ve og vel. Under Corona, som selvfølgelig var en svær tid, placerede de bare vores datter på en tilfæ... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fra start til slutt bommet de på mange vesentlige ting som gjør at prisen vi har betalt for å ha vår datter 9 mnd i Australia fremstår som helt urimelig. Så mange feil i så mange ledd. Bruk noen andr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Explorius lægger vi stor vægt på kvalitet, personlig rådgivning og tryghed. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål. Når du er tilmeldt får du din egen personlige kontaktperson hos Explorius, som er klar med råd, vejledning og support i hele dit forløb fra ansøgningsprocessen til du igen er tilbage i Danmark. Vi lytter til dine ønsker og vil gøre vores bedste for at opfylde dem, der ligger inden for programmets rammer. At rejse er at leve, og det er en stor oplevelse at udforske verden, når man er ung. Du vil efter et år på udveksling i et andet land opleve, at du har udviklet dig på mange punkter. Du vil føle dig mere selvstændig, uafhængig og moden, og så vil du helt sikkert være flydende i et andet sprog. Du vil møde en masse nye mennesker i løbet af dit udvekslingsår. Du vil få nye venner fra hele verden og en ny familie i dit værtsland. Hvis du er klar til den slags eventyr, så vil vi gerne invitere dig og din familie ind til et gratis og uforpligtende interview. Gør dine drømme til virkelighed og book et interview på explorius.dk allerede i dag!
Informazioni di contatto
Vestergade 16, 3. sal, 1456, København, Danimarca
- 70 26 20 02
- info@explorius.dk
- www.explorius.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Super organisation
Jeg var afsted med explorius og var super tilfreds med deres service, de virkede professionelle og ydede en god og personlig service! :-)
Inter mindre end fantastisk
Jeg var selv med Explorius som organisation da jeg i 2012 fik mit højeste ønske opfyldt - et år i USA! Jeg havde håbet på en super oplevelse, men havde ikke turde håbe på det jeg sidder med nu. Jeg har fået en ekstra familie og nogle af de bedste venner i USA.
Explorius gør ekstremt meget for at belyse emner som det i USA kan være svære at berører og at det jo i USA er anderledes end i Danmark. Scenarier bliver gået over flere gange hvor eleverne får at vide igen og igen hvad man skal holde sig helt fra.
Explorius guider men det er jo op til den enkelte elev at overholde de retningslinjer der er sat op af den amerikanske organisatione - ikke Explorius!
Explorius var en af de mange organisationer jeg selv kiggede på og i sidste ende var de uden tvivl den bedste for mig at tage afsted med! Man er sikker på at de er på elevens side og støtter op om eleven - hvis det er uretfærdige omstændigheder.
Uden tvivl mit bedste år!
Rigtig god udvekslingserfaring.
Var afsted i 10/11 og kan ikke andet end at foreslå Explorius til fremtidige udvekslingsstudenter.
De har hånd om en fra øjeblikket man bliver accepteret til man lander i DK et år senere.
rigtig god service og lynhurtigt kundeservice. Man føler sig ikke som en kunde men som en del af en stor explorius familie hvor de hele tiden sørger for at man har en god oplevelse og et rigtigt godt år.
kan klart anbefales!
De gør det godt ......
Sender vores datter til USA "lige om lidt" på High School ophold.
Hele vejen rundt; lige fra det første interview, over informationsmøder til opdatering af hvor pigebarnet skal hen - har vi mødt et meget professionelt og serviceminded team hos Explorius.
Selve ansøgningen til den amerikanske organisation min datter tilknyttes til, er meget kompliceret og skal være 100% korrekt - ligesom visumansøgningen til den amerikanske ambassade i KBH heller ikke er for børn ... Derfor er det ualmindelig rart at have de ansatte hos Explorius i baghånden som vejledere!
Som Etta Cameron ville sige: "I får et stort-stort 5 tal herfra"
Ingen skrupler over at sende min yngste datter til USA med Explorius om 3 års tid
Explorius sender elev hjem fra USA med 12 timers varsel
Har desværre haft en meget negativ oplevelse med Explorius i december 2012.
Fik at vide fra min datter, som var i USA, at hun uden varsel var blevet kaldt i min møde, da værtsmoderen havde set en privat besked på facebook vedr. seksuel aktivitet med sin kæreste, hvilket var en overtrædelse af organisationens regler.
Det var ikke muligt at få belyst hvilke regler, som min datter havde overtrådt, og hvad der var lagt til grund for en hjemsendelse.
Trods utallige henvendelser til Explorius og deres amerikanske organisation lykkedes det ikke at få en konkret forklaring.
Stadig uden at få en forklaring eller et svar på den appel, som vi havde sendt til Explorius, fik min datter ved en tilfældighed besked på, at hun skulle forlade landet inden for 12 timer!!!!
Først ca. 6 uger efter hjemkomst indrømmer Explorius, at der havde været en procedurefejl, og derfor ikke var givet besked om hjemsendelsesgrundlaget ( Letter of Dismissal). Dette blev først præsenteret for os efter hjemkomst, hvilket vi absolut ikke var enige i.
Ligeledes viser det sig, at der var ukorrekte oplysninger om værtsfamilien, som min datter ophold sig hos. Dette har Explorius ligeledes ikke kommenteret på.
Desværre har Explorius "vasket hænder" i denne sag, og overladt hele ansvaret til den amerikanske søsterorganisation, og derved udsat os for en uhørt uanstændig behandling efter danske forhold.
Vores konklusion er derfor: Overlad ikke dit barn i Explorius varetægt - de er behjælpelige, hvis der opstår problemer - selv om de skulle være advokat i udlandet for de danske udvekslingsstuderende.
Sagen er ikke slut for vores vedkommende, og der bliver indgivet en klage til pakkerejseankenævnet.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.