Mijn ervaring met Explect is echt heel fijn. Ze begeleiden ons bij elke container door heel het proces heen, regelen en ontzorgen ons volledig. Goed bereikbaar en een vast contactpersoon, wat bij... Leggi di più
Zeer kundig bedrijf, ook wanneer het complex wordt. Vooral het persoonlijk contact is zeer prettig. Er wordt goed meegedacht, zodat je soms zelf ook tot nieuwe inzichten komt. Kortom, steekt echt met... Leggi di più
Geweldig bedrijf met stuk voor stuk sympathieke en kundige werknemers. Wegtransport, containers, luchtvracht, ze weten overal vanaf en werken zich een uur in de rondte om te zorgen dat jij je spullen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sinds de start van mijn eigen bedrijf GLYNIT (2020) werk ik samen met Explect. Ik had totaal geen verstand van de logistieke wereld. Explect heeft altijd alle tijd en moeite genomen om mij uit te legg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di spedizione merci
- Agente doganale
- Azienda di import-export
- Servizio di logistica
- Industria delle attrezzature per spedizioni
Scritti dall'azienda
Logistiek als voorsprong, niet als hindernis. Met Explect regel je internationaal transport slimmer één platform, één team, alles onder controle. Of je nu importeert, exporteert of je supply chain schaalbaar wilt maken: wij combineren technologie met persoonlijke service.
West-Voorstraat 7, 3261LX, Oud-Beijerland, Paesi Bassi
- +31(0)85 40 19 7 19
- info@explect.com
- www.explect.com
Een fijn bedrijf met korte lijnen en…
Een fijn bedrijf met korte lijnen en eerlijke prijzen

Zeer goed advies
Zeer goed advies, ondersteuning bij alle formaliteiten, snelle respons op vragen en wijzigingen.

Risposta di Explect
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze…
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen!
Zeer snelle en correcte service.
Prettig om zaken mee te doen.

Risposta di Explect
Na een aantal expediteurs gebeld te…
Na een aantal expediteurs gebeld te hebben (die geen van alle zaken wilden doen met een particulier die eenmalig wat uit China wilde importeren) terecht gekomen bij Explect.
Wat een verademing, relevante adviezen, snelle reacties. Prijs kan ik niet beoordelen maar zou sowieso wat extra betalen voor deze service. Aanrader.

Risposta di Explect
Uiterst behulpzaam en professioneel…
Uiterst behulpzaam en professioneel bedrijf

Risposta di Explect
Super service en veel kennis!
Super service en veel kennis!
Je wordt super geholpen en ook bij kleine opdrachten is de service uitmuntend. Goed bereikbaar, proactief en vriendelijk.

Risposta di Explect
betrouwbare partij die snel reageert
betrouwbare partij die snel reageert.
Geen enkele vraag is teveel.
zeker een aanrader.

Risposta di Explect
Korte lijnen, prima service.
Goed overleg, goede informatie voorziening. Vaste contactpersonen, erg prettig in het contact.

Risposta di Explect
Betrouwbare en scherpe oplossingen voor…
Betrouwbare en scherpe oplossingen voor 24 uurs leveringen binnen Europa!

Super service
Super service, altijd snel geholpen en goed bereikbaar!

Goed Werk
Deze Jongens proberen iedere keer weer om het best passende transport, voor debeste prijs voor je te vinden.
Snelle reactie aan de telefoon zorgt ervoor dat je weer snel verder kunt met je dagelijkse werkzaamheden.

Risposta di Explect
Snel gewerkt, prima geleverd, kleine calculatiefout
Snel offerte gekregen, zending is ook keurig behandeld. Er bleek alleen een foutje in de prijscalculatie te zitten en bij navraag bleek die prijscalculatie niet heel transparant te zijn. Ik heb niet de indruk dat dit onwil is, meer dat er in het berekeningssysteem iets niet helemaal goed is gegaan.

Risposta di Explect
goed persoonlijk geholpen en begeleid…
goed persoonlijk geholpen en begeleid naar de beste en goedkoopste oplossing

Erg betrouwbaar bedrijf
Erg betrouwbaar bedrijf. Duidelijk, ze weten waar zij het over hebben.
Bedankt en met vriendelijke groet,
Vochtweringdirect.nl

Risposta di Explect
Alles perfect geregeld tot in de…
Alles perfect geregeld tot in de puntjes!

Risposta di Explect
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.