Een zeer goed opgezette reis, naar wensen geluisterd en heel goed geïmplementeerd. Haal-, brengservice vanuit alle luchthavens en hotels zeer goed. Hele fijne gidsen met veel kennis, die goed met je... Leggi di più
Voortreffelijk georganiseerde reis die vlekkeloos is verlopen. Wat altijd opvalt is dat ET blijkbaar in staat is om erg goede gidsen in te zetten voor hun klanten. Ook dit keer in Sri Lanka was dat w... Leggi di più
Een zeer persoonlijke en prettige benadering door onze contactpersoon bij Experience Travel. De reis is helemaal op onze wensen samengesteld. Er werd goed naar ons geluisterd. Wij hebben een prachtrei... Leggi di più
Beste Experience travel, Jullie krijgen van mij 1ster.Wij waren klant bij Silverjet reizen maar sinds de overname van Experience travel verlenen Silverjet niet meer de service die wij gewend z... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Hambakenwetering 8a, 5231 DC, 's-Hertogenbosch, Paesi Bassi
- 073 548 2060
- info@experiencetravel.nl
- www.experiencetravel.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Niet goedkoop, maar wel waar voor je geld
Wij ervaren steeds een prettige samenwerking bij de voorbereiding van een reis. Ook de nazorg is goed; ook als er iets niet helemaal gelopen is zoals de bedoeling was.
Zeer professioneel
De zeer goede en snelle service en luisterbereikheid + een concurrentiële prijs stel ik ten zeerste op prijs
Professioneel
Een goed reisplan dat ieder keer is afgestemd met ons over onze wensen. Goed doorvragen over wat we wilde. Alles was super georganiseerd en in orde, helemaal volgens verwachting. Geweldige locaties die de reis onvergetelijk maakte.
Mooie ervaring in en rond Kaapstad
Prima organisatie, goede uitstappen en betrokken gidsen. Daarbij prachtige accomodatie, kortom: perfect voor herhaling.
Advies vooraf
Robert heeft ons zeer goed geadviseerd over de beste reistijd en had meteen door waar wij naar opzoek waren. Nogmaals bedankt
Professioneel , vriendelijk en ervaren
Professioneel , vriendelijk en ervaren .
Grote reis geboekt met mijn gezin en alles klopte , ook goede begeleiding tijdens de vakantie . Volgende reis weer bij Experience Travel
Luisteren gecombineerd met hun ervaring
De medewerkers luisteren goed naar je wensen en wat je niet wilt, ook heel belangrijk.
Pas daarna komen zij met een vrijblijvend reisvoorstel.
betreft reis naar cuba
de drie sterren zijn voor goede opvang in cuba en de gekozen hotels in havana en cienfuegos.
de casas particulares in vinales en trinidad waren onder de maat.
vinales casa leonel en amarlis: te primitief en oud (maaltijden wel heel goed), waterdruk slecht
trinidad casa el barbero: bijna geen water, kamer niet schoon
varkensbaai casa frank: prachtige kamer maar geen waterdruk...
de totaalsom voor experience travel van deze reis is veel te hoog. en omdat de meeste excursies ter plekke geboekt en betaald moesten worden kwam er nog veelbij.
van al onze reizen is deze de cubareis de duurste (amerika, verre oosten reizen heel veel goedkoper uitgevallen).
we ontvingen wel veel cadeaux .. een dik boek, een cuba boek en een reistas. voor ons hoeft dat echt niet....
Reiservaring west Australië
Prima locaties (5 sterren), locale agent kon beter: reisbeschrijving klopte niet/niet duidelijk, geboekte excursie op het laatste moment gecanceled en geen alternatief geboden.
Goed werk
Niet alleen heeft Experience Travel een zeer uitgebreid aanbod aan reizen maar de adviezen die daarbij worden gegeven zijn erg goed. Steeds weer blijkt dat de adviseurs praten met kennis van zaken. Zij kennen de landen en de accomodaties.
Met NatGeoMag op reis door Zuid-Afrika
De reis was perfect georganiseerd in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse organisatie. De accomodaties waren top, alleen het hotel in Johannesburg, vlak bij de luchthaven, minder door verkeerslawaai van de autosnelweg en de lawaaiige airco.
Het boekingsproces bij Et verliep goed, overleg voor de goedkoopste ticket en een uitvoerige documentatie na boeking. Helaas kon ik niet aanwezig zijn op de informatiebijeenkomst van Et in 'sHertogenbosch
Reis naar Sri Lanke en de Maladiven was TOP
Voor de 2e keer hadden we een grote reis geboekt via Experience Travel en wat fijn om dan weer mee te maken dat alles ook klopt. Ook het regelen van extra dingen voor de verjaardag van mijn vrouw was top geregeld. Goede contacten met het kantoor, maar ook de mensen ter plaatse waren goed geinformeerd en kundig.