Valutata 1 stelle su 5

Avbokade ett boende i Visby på Gotland den 7 april. Det var köpt avbokningsbart via Expedia dagen innan. Tydligen via en underleverantör VRBO. Den 22 april fick jag till svar att de missat återbeta... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bokade boende i Hemsedal via expedia och betalade hela beloppet vid bokningen. En vecka före min resa får jag plötsligt ett mail om att boendet är avbokat. Ägaren till boendet hävdar att han inte fått... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bokade och betalade två flygbiljetter. Skulle boka stolar men flygbolaget hittar inte min bokning. Efter att ringt Expedia ett par gånger där de sa att allt var ok, efter sista samtalet fick jag ett... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Undvik Expedia & Hotels.com – samma ägare, inget ansvar Köpte en paketresa (flyg + hotell). Vid ankomst visade det sig att hotellet låg på en annan ö än där flyget landade – helt omöjligt att ta si... Leggi di più

1. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Billiga resor, semesterresor, storstadsresor, aktiviteter, sevärdheter, hyrbilar och hotell. Skapa den perfeka resan, utforska alternativ och låt dig inspireras på Expedia.se

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

1,3

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Pengarna tillbaka

Pengarna tillbaka
Tack för att ni i dessa besvärliga tider jobbat hårt, så att jag har fått tillbaka pengarna för den resa som inte blev av pga. covid-19!

24 maggio 2020

Risposta di Expedia

Hej! Tack för dina vänliga ord och det är kul att höra att du är nöjd med vår support! ^A

Urusel reklamationsavdelningen och…

Urusel reklamationsavdelningen och hotel med enl mig överdrivet många stjärnor mot vad som är i verkligheten.
Vi hamnade i Thailand i ett rum 10 meter från en byggarbetsplats där vi vaknade av vinkelslipar och Cementblandare.
Rummet gick inte låsa (trasigt lås)
Tvn helt ur funktion
Kylskåpet lät som ett reaplan hela nätterna
Otrevlig och ointresserad personal
Gick helt enkelt inte att bo där så vi köpte nya rum i ett annat hotell 20 nätter som höll vad dom lovade.
Vid kontakt med expedia meddelar dom att 3000:- vore en lämplig kompensation.
Under all kritik !!!
Avråder från att åka med detta bolag

9 maggio 2020

Risposta di Expedia

Hej, jag beklagar att höra att vistelsen inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill gärna se närmare på det här och jag skulle därför vilja be dig att uppdatera in recension med bokningsnumret, så tar vi kontakt med dig efter det. Tack på förhand! Mvh ^A

Kanon företag

Extremt trevligt tjej som hette Erika tror jag vi pratade med för 3veckor sedan ang återbetalning. De lovade oss återbetalning inom 30 dagar och vi fick tillbaka allt inom 14 dagar.
Jag kommet absolut beställa mera resor via Expedia i framtiden.

28 aprile 2020

Liverpool 22-26 april

Bokat hotellrum i Liverpool mellan 22-26 april. Expedia har dragit pengar på mitt konto, jag har inte fått ngn bokningsbekräftelse med möjlighet till avbokning .Inget reseplansnr , ingen svarar på mejl eller kundtjänst. Jag vet inget om vem, var eller något om min hotellbokning. Ser bara att pengar dragits på mitt konto. När jag går in på Expedias hemsida säger de att det inte finns ngn bokning i mitt namn? Hur kan de har tagit pengar då?
Känner sig blåst på pengar.
Vilket oseriöst företag. Kan bara beklaga att jag inte är ensam om upplevelsen!!!
Under all kritik och ett väldigt oseriöst företag!!! Jag bokar alltid via Booking.com, gjorde ETT misstag, som jag aldrig kommer göra igen!!!

15 aprile 2020
Valutata 1 stelle su 5

Verkar ju omöjligt att få tag på er

Verkar ju omöjligt att få tag på er, har letat men hittar ingen mailadress. Hotellet jag ska bo på kommer ha stängt, därför betalar de tillbaks pengarna, men då jag bokat genom Expedia måste jag ju komma i kontakt med er. Resplan nr: 71005347190914

15 aprile 2020
Valutata 1 stelle su 5

Till sist fick vi hela summan återbetalas.

I dessa Corona tider med helt inställda flyg t.e.x Dubai, så är det inte jag själv som avbokat flyget! Mitt betalda flyg flyger inte!! Men trots det när man äntligen når Expedia så dras det 7 600 sek i sk. straffavgift / ändringsavgift för flyget av Expedia?? Jag har köpt en paketresa av Expedia, trots det hänvisas jag till mitt försäkringsbolag? Enligt Emirates har de skickat tillbaka summan för köpta flygbiljetter till just Expedia. Varför drar de av 7 600 kr på återbetalningen ??

Yvonne

31 marzo 2020
Valutata 5 stelle su 5

Från toppnivå för flera levererade resor till bottennivå!

Hej
Har bokat flertal resor med Expedia och alltid fått vad som utlovats. Allt har gått smidigt och ni har varit lätta att kommunicera med.

Har nu en resa inbokad 1-4 maj men där hamnar ni i botten. Försöker nå er för att skjuta fram resan eftersom ni troligtvis inte kan leverera det jag betalat .

Behöver omgående kontakt

28 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

VI bokade och köpte resa till Wien med…

VI bokade och köpte resa till Wien med hotell och flyg början mars 2020. Allt gick bra med incheckningen inför resan. Problem uppstod när vi skulle få ut våra boarding card på automaten på Arlanda. Gick inte utan vi gick till de manuella incheckningsdiskarna. De konstaterade att efternamn saknades och därför gick det ej att få ut boarding card Jag hade i incheckningen via deras hemsida med booking code angivit vilka flygsittplatser vi skulle ha.
Kontaktade då Expedia direkt på Arlanda. Resultat jag var tvungen att köpa en ny flygbiljett till Wien. Det visades när vi skulle boka in igen med den nya flygbiljetten att det i datan fans 2 flygbiljetter till Wien.
Ringde Expedia när vi kom tillbaka från Wien och det blev heller inget resultat.
De vägrade att återbetala.

Jag gjorde en låtsas bokning på deras hemsida med utelämnade av efternamn. Systemet svarade att du måste ange efternamn för att kunna fortsätta och boka och betala.

Hur kommer det sig då att det inte fanns något efternamn på bekräftelsen jag fick från Expedia, endast mitt förnamn och mellannamn?

Jag kommer nu att anmäla ärendet till Allmänna Reklamationsnämnden.

Lena Hammarsund, resplansnr 71004732796375
2020-03-21

21 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

Har suttit i telefon kö i 1 Tim 20 min…

Har suttit i telefon kö i 1 Tim 20 min gav upp till slut helt vansinnigt. Har bokat hotell på Scandic no53 27-29 mars och genom att vårat flyg är inställt Norweigen till Stockholm .Så blir det givetvis ingen weekend i Stockholm. Så man vill ju ha en återbetalning på hotell bokningen.

18 marzo 2020

resa till Dubai

Väldig besviken på Expedia då vi har köpt paket resa till Dubai och har ringt i tre dagars tid och stått i kö i timtal men aldrig kommer fram. Hör bara en röst med musik som maler på att det är många som ringer och att det snart blir din tur. Jag har mejlat in men ingen svarar från er Kundtjänst. Vad gäller det kan vi få våra pengar tillbaka eller omboka tills allt lugnat sig med Corona. Vi behöver genast få svar då resan blir av nu på 4 April .?????? !!!!!!!!!!!!

17 marzo 2020

Paketresa till Dubai

Hej, Har beställt ett paketresa till Dubai för två personer men fick höra nu att UD avråder alla resenärer att inte att åka utomlands pga den enorma Corona virusets spridning. Man åker då på egen risk och får inte hjälp av försäkringen om man råkar få viruset i det land man åker till. Mycket besviken på er eftersom jag har ringt nu i 3 dagars tid med några timmars väntetid och jag kommer aldrig fram. Har mejlat er kundtjänst men dem mejlar inte tillbaka.Har hört att Emirates inte flyger vissa avgångar och folk som har tagit sig dit sitter i karantän, Jag vill avboka och få mina pengar tillbaka eftersom vi åker nu den 19 mars och om det inte går så vill jag omboka till hösten. Hör av er till mig omgående,// Fehime Guven

16 marzo 2020
Valutata 5 stelle su 5

Har läst en del dåliga omdömen och vill…

Har läst en del dåliga omdömen och vill komplettera med vår upplevelse. Det här är andra resan jag bokat med Expedia. Vi for till Krakow förra året och nu har vi nyligen kommit hem från London. Allt har fungerat perfekt båda gångerna. Resplanen har kommit via mejl och allt har funnits där. Flygbiljetter (Finnair/SAS) med mellanlandning på Helsingfors/Airways, transfer till hotellet (taxi/Heathrow express) och hotell. Det enda som krävt något extra av mig var biljetterna till Heathrow Express som inte gick scanna utan där vi behövde hjälp av personalen på flygplatsen som öppnade spärren åt oss. Dock snabbt och smidigt. Jag är helnöjd!

5 marzo 2020
Valutata 1 stelle su 5

Jag gjorde 2 försök till att boka…

Jag gjorde 2 försök till att boka hotellrum i London fick svar att bokningen ej genomförts, morgonen efter ser jag att de dragit pengar från mitt konto, inget sms eller mail om nån bokmings bekräftelse. Haft mail och flera tele samtal, men de tar inget ansvar . Är så besviken ledsen och arg.mitt beknr nr är 71005328061733.Hade telekontakt med er kl.14 i fredags och ni skulle titta på det och återkomma så snabbt som möjligt. Nu är det 76 timmar sedan.

9 febbraio 2020

Risposta di Expedia

Hej Kerstin, Vi beklagar att höra om din situation och vill gärna se närmare på detta. Vi ber dig därför att uppdatera ditt inlägg med ditt resplansnummer så vänder vi tillbaka till dig så snart vi kan. Med Vänlig Hälsning, ^A

Valutata 1 stelle su 5

Gör inte samma misstag som jag!

Vi bokade Lanta Cha-da Beach Resort genom Expedia med betalning på plats, en vecka före avresa får jag ett mail som säger att på grund av problem med betalning så har min bokning automatiskt avbokats… Jag uppmanas kontakta boendet direkt vilket jag gör genom Expedias formulär, skickar även ett mail till Expedia.
Expedia svarar snabbt att jag skall kontakta hotellet direkt, när jag meddelar att jag gjort detta genom Expedias formulär men inte fått svar uppmanas jag att ringa att till Hotellet omgående.
Efter att ha fått fel telefonnummer av Expedia lyckas jag till slut komma till hotellets bokning där man mycket vänligt hänvisar mig tillbaka till Expedia…
Ny kontakt med Expedia, denna gång på telefon, jag kan konstatera att inom ramen för sitt mandat lyckas inte den vänliga manen på Expedia rätta till problemet. Det slutar med att jag får information om att Expedia kommer att skicka ut avbokningsbekräftelse på mail samt uppmaning att leta efter annat boende.
Denna troliga orsaken till mitt problem var att mitt kreditkort inte var öppet för internetköp alternativt köp i utlandet. I mitt fall hade jag inte fått någon tydlig information om att mitt kreditkort måste vara öppet för köp efter att jag gjort min reservation.
Tycker det är mycket dåligt av hotellet (Lanta Cha-da Beach Resort) att inte kontakta mig så jag i detta fall hade fått chansen att öppna mitt kort för köp samt att inte Expedia kan hjälpa till och lösa det problem som man varit med om att skapa.
Döm om min förvåning när jag öppnar mailet med avbokningsbekräftelsen från Expedia och finner att jag skall betala en avbokningsavgift motsvarande hela beloppet för vistelsen. När detta skrivs är detta fortfarande en öppen fråga…

Så mitt råd ä: använd inte Expedia för att boka detta hotell, även om allt ser OK ut så kan man i slutänden bli blåst på sin bokning och dessutom krävas på avbokningsavgift!

Uppdaterar med resplansnummer enligt önskemål från Expedia: 7479658373539

3 febbraio 2020

Risposta di Expedia

Hej Jan, Vi vill gärna se närmare på detta. Vi ber dig därför att uppdatera ditt inlägg med ditt resplansnummer så vänder vi tillbaka till dig så snart vi kan. Med Vänlig Hälsning, ^S

Opålitliga. Dålig service.

Opålitligt företag. Håller inte vad de lovar. Jag och min familj kommer aldrig boka via Expedia igen. Oseriöst företag som försöker lura en småbarnsfamilj på stora summor pengar.

MYCKET dålig service via kundtjänsten när vi hade problem med våra flygbiljetter till Mexiko.

Rekommenderas INTE!

24 gennaio 2020

Risposta di Expedia

Hej Rebecca, Vi vill gärna se närmare på detta. Vi ber dig därför att uppdatera ditt inlägg med ditt resplansnummer så vänder vi tillbaka till dig så snart vi kan. Med Vänlig Hälsning, ^S

Valutata 2 stelle su 5

Flyggbolag vid resplan stämde inte

Jag köpte en tur/retur biljet Stockholm_San Paulo. På biljetten stod det att jag skulle flygga med Finnair, hela vägen, fram och tillbaka, med skala i Madrid vid utresa och London vid returresa.
Vid avresedagen och vid check in vid finnair, på Arlanda, stämde inte min resplan. Jag fanns inte med i deras listor. Jag skulle flyga med LATAM till Madrid. Latam gav mig bara ett boarding card, till Madrid. I Madrid fick jag reda på att jag skulle resa vidare med Iberia.
Men, jag var jag tvungen att gå ut ur och checka in på nytt, för att få boarding card från Madrid till San Paulo.Ni annar inte HUR jobbigt det var, flyggplats personalen i madrid hjlpte mig (INTE EXPEDIA), det värsta var att jag inte hade så mycket tid, utan fick springa och vånda för att få veta med vilken flyggbolag jag skulle flygga eftersom finnair flygger inte till San Paulo. Att skaffa boarding card vid mellanladning och veta att tiden inte skulle räcka för detta samt byte av terminal är inget som man önskar sig. Tiden jag hade för detta räckte precis. Jag vill aldrig vara i samma situation igen.
Jag kräver att all information om flyggbolag vid biljetter är korrekt och att kunden alltid får alla boarding card den behöver vid avgångsresa.
Mycket missnöjd ☹☹☹☹☹

10 gennaio 2020

Risposta di Expedia

Hej, Vi vill gärna se närmare på detta. Vi ber dig därför att uppdatera ditt inlägg med ditt resplansnummer så vänder vi tillbaka till dig så snart vi kan. Med Vänlig Hälsning, ^L

Valutata 1 stelle su 5

Hyr aldrig bil genom Expedia på…

Hyr aldrig bil genom Expedia på flygplatsen i Malaga, Europcar. Ni slipper dem aldrig, de debiterar saker långt efter bilen är godkänd, returnerad och depositionen är släppt. Och framförallt vänta er ingen hjälp från Expedia. Efter mer än en månad kom krav på fortkörning, som jag dumt nog betalade, trots avsaknad av bevis eller foto, 62,10€.En vecka senare krav på skada på bilen, några diffusa foto och 177€ krav. Efter våldsamma protester drogs kravet tillbaka. En vecka senare ett ospecificerat krav på 40,37€, snabb spärr av betalkort, men för sent. Redan dragit från kontot. Efter många mejl till Malaga fick jag förklaring att det var administrativa kostnader ihop med fortkörningen, men det var redan betalt 10€ för det. Ingen återbetalning, ingen hjälp från Expedia. Varning.
Rolf Fransson Nässjö HYRESAVTAL 6035616875

30 dicembre 2019

Risposta di Expedia

Hej Rolf, Vi vill gärna se närmare på detta. Vi ber dig därför att uppdatera ditt inlägg med ditt resplansnummer så vänder vi tillbaka till dig så snart vi kan. Med Vänlig Hälsning, ^A

Hej Rolf,
Cifrarna som du har levererat oss matchar inte något i vårt bokningssystem. Jag skulle vilja be er om att kontrollera din bekräftelse igen för din korrekta resplan nummer. Vänliga Hälsningar, ^S

Valutata 1 stelle su 5

Drömsemester till Mexico med bröllop slutade med katastrof på Arlanda dagen innan jul

Min syster och hennes fästman med två små barn hade bokat en efterlängtad och välplanerad långsemester till Mexico med bröllop och julfirande. Väl på Arlanda vid incheckning vägras de ombord pga att deras efternamn inte stämmer överens med passen. Det visar sig att de blivit förkortade pga ett tekniskt fel hos Expedia vid bokningen. Expedias lösning: Avbokade biljetter med 10% kompensation av resans värde för sveda och värk. Då kan ni tänka er vad resan kostat från första början om de bara fick tillbaka 4 tusen...9 h på Arlanda med två små barn och lika många timmar i telefonsamtal i hopp om en logisk och kundorienterad lösning. Flygbolaget KLM hade inga som helst problem med att namnen skulle ändras men Expedia löste absolut ingenting.

Detta slutade med en avbokad resa till Mexico dagen före julafton med alla konsekvenser som det medförde med bokade hotell och som hedersgäster till fästmannens systers bröllop. Har man själv kanske spånat lite på sånna resor så vet man på ett ungefär vad en sån resa kostar för 2 vuxna och 2 barn ToR. Ett år av planering och sparande till spillo.

Vi är alla chockade över hur Expedia hanterat det här ärendet.

Ett resenummer kommer jag inte lägga till. Det här är en varning för er som funderar att köpa biljetter via Expedia. Lägg inte er dröm i deras händer. Det blev en katastrof för min syster och hennes familj.

26 dicembre 2019

Risposta di Expedia

Hej Jessica, Jag beklagar att höra om din upplevelse och vill gärna se närmare på detta. Om du önskar att vi ser närmare på detta ber jag dig att uppdatera ditt inlägg med ditt resplansnummer så vänder vi tillbaka till dig så snart vi kan. Annars är du välkommen att ringa in till vår kundsupport på telefon 08 517 61378 eller skicka ett e-postmeddelande till resa@kundtjanst.expedia.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån. Med Vänlig Hälsning, ^A

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più