Bestilte pølser/burger/flæskestegssandwich servering til min 50 års fødselsdag. Et par dage før følger de op omkring det praktiske, og informerer om at de bliver 30 min forsinket pga corona-sygdom. He... Leggi di più

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Mage til amatør betjening og kolde…

Mage til amatør betjening og kolde pølser skal man lede længe efter. Var på travbanen en pølsevogn to teenagere og en sur kone. Tyve minutter og stadig forkert levering. Hvis i er de eneste bliver i sku nødt til at oppe jer.

9 novembre 2025

Jeg bestilte en pølsevogn ifm

Jeg bestilte en pølsevogn ifm. mit svendegilde. Det kan helt klart anbefales herfra. Vi var 70 mennesker som blev bespist til den helt store guldmedalje både pølser, bøf og flæskestegssandwich og alt spillede bare. Tak til jer!

4 ottobre 2025

Super god oplevelse med en pølsevogn…

Super god oplevelse med en pølsevogn til en barnedåb med 50 mennesker. De mødte op til aftalt tid og havde et godt udvalg af pølser. Vi tilkøbte bøfsandwich som bare spillede. Super sødt personale, det kan anbefales.

13 settembre 2025

Perfekt oplevelse med Event Eksperten

Havde bestilt pølsevogn fra Event Eksperten til 18 års fødselsdag her i weekenden. Alt fra første kontakt til servering i pølsevogn forløb perfekt. Blev vejledt godt i fht strøm.! Pølserne var perfekt stegte og serveret med et smil og en god portion pølsevogns humor.! Kan varmt anbefale Event Eksperten

13 settembre 2025

altid perfekt

Som sædvanlig - var alt perfekt .
Alt som sædvanligt i orden - alt blev aftalt inden - og fantastisk servering på dagen

6 settembre 2025

Anden gang var ikke lykkes gang

Dette er anden gang, jeg bestiller hos Event Eksperten, og selvom jeg var godt tilfreds med den første oplevelse, kan jeg desværre ikke længere anbefale dem på baggrund af denne seneste oplevelse.

Jeg havde bestilt en pølsevogn til et større event, men den dukkede aldrig op. Da jeg ringede for at følge op, blev jeg mødt med modstand og anklager om, at jeg måtte have lavet en fejl. Trods gentagne forsøg på at forklare, at jeg havde bestilt og modtaget en ordrebekræftelse, tog de først ansvaret, da jeg sendte en kopi af deres egen bekræftelsesmail som dokumentation. Svaret på dette var blot: "Det var da irriterende, men der er intet, jeg kan gøre."

Det var mildt sagt en frustrerende reaktion, især da jeg stod midt i et stort event, hvor mange mennesker ventede på mad. Situationen var ikke bare uprofessionel, men skadende for hele arrangementet og vores gæsters oplevelse.

Hvad der gjorde oplevelsen værre, var den totale mangel på opfølgning. Jeg har efterfølgende hverken modtaget en undskyldning, en beklagelse, eller nogen form for kontakt. Et simpelt initiativ for at tage ansvar og udvise forståelse for situationen ville have vist lidt omtanke og service-minded tilgang. I stedet forblev de passive, hvilket kun forværrede indtrykket yderligere.

På baggrund af denne oplevelse kan jeg ikke anbefale Event Eksperten til nogen, og jeg vil stærkt opfordre dem til at arbejde seriøst med deres kommunikation, kundeansvar og deres serviceforståelse.

3 maggio 2025

Super god oplevelse

Super god oplevelse, Event Eksperten, serverede mad til vores barndåb til 69 personer. Der var masse af mad, og super effektivt og sødt personale.

7 giugno 2025

En god oplevelse, stor ros til jer fra alle gæsterne.

Fantastisk oplevelse

Jeg kan helt sikkert anbefale Event-Eksperten, og giver dem de varmeste anbefalinger. Dygtige og meget professionelle
Det var en dejlig oplevelse. Det var god og venlig betjening, super søde. Alt fungerede til punkt og prikke. Der var masser af mad. Mine gæster var vilde med maden. Stor ros til jer.

Birgitte

6 giugno 2025

Helt perfekt

Jeg havde Event eksperten på besøg til vores barnedåb.
Det var en super god oplevelse. De 2 søde piger gjorde det godt og søger for alle blive mætte og glade.
Servicen var i top og maden var i top.

Jeg ringer helt sikker til dem næste gang jeg skal bruge en pølsevogn igen.

7 giugno 2025

En god oplevelse

Event Eksperten gjorde det helt perfekt til min 50 års fødselsdag den 15 nov 2024
De kom før tiden, de havde styr på det, og maden var lige som jeg havde håbet på.
Der var Pølser og flæskestegs sandwich.
Mine gæster var glade og ikke mindst var det nemt, da vi ikke engang skulle ryde op eller vaske op. 5 Stjerner herfra

15 novembre 2024

Did not fulfill the order

Ordered hot dogs for a corporate party, including vegetarian hot dogs. They arrived without any vegetarian hot dogs. We are unsatisfied with the service.

11 ottobre 2024

Bestilte pølsevogn til 30 personer…

Bestilte pølsevogn til 30 personer først til kl 13, tættere på arrangementet rettes det til kl 12, og 2 telefonsamtaler samt en mail bekræfter tidspunktet, der dukker dog ingen op den anførte time før serveringen, opring til Eventeksperten, hvor en sur medarbejder hårdnakket påstår at jeg lyver om tidpunktet, for han har stående på sin blok, at det er kl 13.. uagtet, jeg står med mailkorrespondancen der siger noget andet.
Nå, endelig ankommer vognen, og de 2 pølse-folk er flinke og kvikke - men, men ingen røde pølser, for det skulle være extrabestilt - jeg blev ringet op, om der skulle være veganer / halal, men ikke spurgt om de røde, nå - jeg kunne vel selv have læst det, men helt ærligt, en langelænderpølsevogn uden røde pølser ..!
Alt i alt, op til eventet; fino OK, men det løb lidt af sporet, og er rigtig træls over den telefoniske behandling på dagen.

13 luglio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito