Banner for Eva Trio

Eva Trio Recensioni 1.528

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Valutata 4 stelle su 5

Très bonne expérience avec deux bémols Pas d’informations sur la date et le moyen de livraison. Heureusement que j’ai pu répondre au tel au livreur pendant mes heures de travail pour convenir d’... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Artikel ist leider bei Lieferung kaputt gegangen aber die Abwicklung für den Ersatz hat super funktioniert. Tolles Produkt.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da cucina
  2. Negozio di porcellane
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Mobilificio
  5. Negozio di ferramenta

Scritti dall'azienda

Eva Trio A/S was established over 100 years ago. Today, the company is managed and owned the fourth generation of the founder’s family. Good design is at the heart of everything we do. Good design which is a positive experience for consumers, both functionally and visually. For us, design is a combination of aesthetics, functionality and the choice of materials. We work exclusively with designers who excel at what they do. As a result, together with our designers we have, over the years, been awarded more than 200 international design prizes, including iF Product Design Awards, Good Design Awards, Red Dot Design Awards and the Designpreis. However, we never rest on our laurels; in fact, we go out of our way to launch new products every six months in the form of both a spring collection and an autumn collection.

Informazioni di contatto

Neu Lieferung

Rask levering

Fant det jeg ville ha😀

Hej Line

Det glæder os at høre, at du fandt det, du ledte efter.
Vi håber, du bliver glad for dit køb, og at vi kan byde dig velkommen igen.

Kauf und Versand Isolierkanne

Wochenends Isolierkanne / Thermoskanne bestellt. 2 Werktage später geliefert. Ohne Schaden und gut verpackt angekommen.
Nachrichten zu Sendungsstatus.
Zuverlässiger schneller Ablauf. Ich kann mich nicht beklagen. Danke und gerne wieder!

Guten Tag Gabriele,

Vielen Dank für Ihre Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Sie mit dem Kauf und dem schnellen Versand Ihrer Isolierkanne so zufrieden waren. Schön zu hören, dass alles gut verpackt und unbeschädigt bei Ihnen angekommen ist, und dass Sie die Updates zum Sendungsstatus als hilfreich empfunden haben.

Wir freuen uns darauf, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er stor tilhænger af Eva Trio som…

Jeg er stor tilhænger af Eva Trio som jeg har haft i mange mange år (og det kan hverken ses eller mærkes på mine Eva Trio gryder og pander). Jeg bestilte en ny pande (manglede den størrelse) og alt gik glat. Hurtig forsendelse, god indpakning og opdateringer undervejs. Anbefales absolut a både selve produkterne og forhandler 👌 og så var prisen i øvrigt spot on!

7 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej Gitte

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft gode erfaringer med Eva Trio gennem mange år, og at din nye pande lever op til forventningerne. Vi er også glade for, at du oplevede både hurtig forsendelse, god indpakning og løbende opdateringer undervejs.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Hurig levering

Hurig levering. Gode produkter der kan matche mit hvidriflede RCH

1 aprile 2026

Hej Anne

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores produkter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Valutata 4 stelle su 5

Très bonne expérience avec deux bémols

Très bonne expérience avec deux bémols
Pas d’informations sur la date et le moyen de livraison. Heureusement que j’ai pu répondre au tel au livreur pendant mes heures de travail pour convenir d’un point de livraison.
Deuxième point : la anse de l’arrosoir grand modèle est un peut trop épaisse pour ma main. Donc la manipulation de l’arrosoir n’est pas la plus confortable.
Mais le désign global est très réussi. Tout à fait conforme à ce que j’attendais.

Merci !

27 marzo 2026

Dear Sophie

Thank you for your review. We’re glad to hear that you had an overall good experience and that the design met your expectations.

We’re sorry about the lack of delivery information and understand that this was inconvenient. We also appreciate your feedback regarding the handle. This is valuable for us moving forward.

Thank you again for sharing your experience.

Kind regards,

Hej Mona

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig levering.

Valutata 3 stelle su 5

Fin design

Fin design. Jag steker ofta tofu och wokar grönsaker och medelvärme som rekommenderas passar inte då. Därför ger jag bara 3 stjärnor.

29 marzo 2026

Hej Åsa

Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att produkten inte lever upp till dina förväntningar.

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice. De hjälper dig gärna med råd och vägledning, så att du förhoppningsvis kan få bättre glädje av produkten.

Med vänliga hälsningar

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen af din ordre var hurtig.

Alt godt og hurtig levering

Alt godt og hurtig levering

10 marzo 2026

Hej Janne

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at alt fungerede godt, og at leveringen var hurtig.

Du er altid velkommen igen.

Super hurtigt

Hurtig levering, ingen problemer

Hej Sofie

Tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at leveringen var hurtig og uden problemer.

Hurtig og sikker levering

Hurtig og sikker levering .
En rigtig fin vare til 1/2 pris 🙌🤩

29 marzo 2026

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og sikker levering, og at du er glad for dit køb.

Valutata 1 stelle su 5

Pfanne Mosaic Wabenmuster Slip Let

Laut Vorführung Pfanne erhitzen bei 1 und dann auf 5 max. 6 einstellen um die Pfanne perfekt zu nutzen. Das haute bei uns weder mit Stufe 1 zum Butter zerlassen noch mit Stufe 6 für Zubereitung Rührei hin. Enttäuschend! Können wir Pfannen 24 und 28 zurückgeben?

28 marzo 2026

Sehr geehrte Frau Braun,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass die Pfannen nicht Ihren Erwartungen entsprechen.

Wir bieten eine 100-tägige Zufriedenheitsgarantie an. Sollten die Pfannen innerhalb der letzten 100 Tage gekauft worden sein, können Sie sich gerne an unseren Kundenservice unter order@evatrio.com wenden. Dort wird man Ihnen im Rahmen der Garantie weiterhelfen.

Mit freundlichen Grüßen

Valutata 2 stelle su 5

Eva solo termokande

Ikke tilfreds med at prisen på Eva Solo.com er højere end f.eks: Kop&Kande, Imerco m fl. i det man har modtaget et gavekort som kun kan bruges på Eva Solo.com. Så var der kun råd til et produkt. :(
Produktet jeg købte var ellers tip top iorden.

26 marzo 2026

Hej Per

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at du er glad for produktet.

Vi forstår godt din oplevelse omkring priserne. Vores priser på evasolo.com kan variere i forhold til andre forhandlere, da de enkelte butikker nogle gange kører deres egne kampagner og tilbud.

Gavekortet til evasolo.com er en del af et samarbejde mellem os og EDC og gives som en ekstra fordel i den forbindelse. Derfor kan det kun bruges i vores egen webshop, hvor vi løbende også har kampagner og tilbud, men de vil ikke altid være de samme som hos vores forhandlere.

Vi håber, du alligevel får glæde af dit køb, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt - let at bestille og god information undervejs. En klar anbefaling

26 marzo 2026

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for produktet, og at det hele var nemt undervejs. Tak også for anbefalingen – vi håber, du kigger forbi webshoppen igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più