Valutata 5 stelle su 5

Euro Shop Sint-Niklaas. Vandaag zijn we in de winkel geholpen door medewerker DAVID tijdens onze zoektocht naar algemene verlichting voor onze nieuwbouw. Zéér tactvol en met kennis van zaken een p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Vorige week een intex luchtbed gekocht met een gaatje erin want het bed lost. Gelukkig eerst getest alvoor de logé kwam. Terug gereden naar Euroshop (45min) daar kunnen ze niks doen, we moeten maar co... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Verkoper afdeling verlichting is super onbeleefd. Weet enkel te antwoorden met Ge gaat beleefd blijven als men iets vraagt. Ongezien. Wou de nieuwe schroeven niet meegeven. Waarom? Zou die wel kunne... Leggi di più

2,2

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Het gaat over de website

Het gaat over de website! Voor zo ne winkel is dat ne super slechte website! Maar echt slecht!!!

2 aprile 2026

Risposta di Euro Shop

Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat onze website niet aan je verwachtingen voldoet. Omdat we bewust kiezen voor winkelverkoop, is ons online aanbod beperkter en vind je niet alle artikelen terug op de site.

Kan je aangeven wat precies niet goed werkt? (bv. traag laden, moeilijk zoeken, checkout, mobiel gebruik?) Met concrete voorbeelden kunnen we dit gericht verbeteren.

Deel dit gerust via euroshop.be/mijnervaring, dan bekijken we het meteen met ons webteam en koppelen we terug.

Euro Shop Sint-Niklaas.

Euro Shop Sint-Niklaas.
Zéér tactvol en met kennis van zaken een perfecte support gekregen !!
Dikke merci.
Fam. Thierens De Klinge

22 febbraio 2026

Risposta di Euro Shop

Wat een fijne review, dankjewel!
Leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door David in onze winkel in Sint-Niklaas. We geven jullie compliment zeker aan hem door. Dat zal hem plezier doen!

Veel succes met de verdere afwerking van jullie nieuwbouw.
Altijd welkom!

Team Euro Shop Sint-Niklaas

Onvriendelijk

Is niet de eerste keer dat ik daar binnen stap maar zal ook de laatste keer zijn. Medewerkers werken daar echt tegen hun goesting ,zijn onrespectvol tegen hun klanten zeker als men iets wilt vragen is het met een zucht of een boos gezicht. Maar blijkbaar ben ik niet de enisgte die hier over iets te zeggen heeft.

8 febbraio 2026

Risposta di Euro Shop

Het spijt ons oprecht dat je dit zo ervaren hebt. Dat je dit niet één maar meerdere keren meemaakt, en je je zelfs onrespectvol behandeld voelde bij het stellen van een vraag, is absoluut niet oké. Dat hoort niet bij de service die we willen bieden. We nemen dit signaal ernstig en willen dit graag verder onderzoeken. Je kan je ervaring delen via euroshop.be/mijnervaring, zodat we dit gericht kunnen opvolgen.

Slot gekocht

Slot gekocht. En werkt gewoon niet weigeren om terugbetaling te doen

4 febbraio 2026

Risposta di Euro Shop

Dat begrijpen we, dit is frustrerend. In onze Euro Shop winkels voorzien we geen terugbetaling in geld. Artikelen worden omgeruild of er wordt een waardebon aangeboden, volgens onze retour- en garantievoorwaarden. Bij een defect bekijken we dit eerst in de winkel. Alle details vind je hier:

Valutata 1 stelle su 5

Degutante mensen in Mechelen geen…

Degutante mensen in Mechelen geen respect

4 febbraio 2026

Risposta di Euro Shop

Het spijt ons dit te lezen. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden in onze winkel in Mechelen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is en nemen dit serieus. Wil je je ervaring verder toelichten via euroshop.be/mijnervaring? Zo kunnen we dit intern bekijken en gepast opvolgen. Dank je om dit te melden.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, propere winkel + aanvaarden ecocheques. Heel blij!

3 gennaio 2026

Risposta di Euro Shop

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊
Hopelijk zien we je snel opnieuw bij Euro Shop.

Valutata 1 stelle su 5

Vriendelijkheid ver te zoeken!!!

Pyjama gaan omruilen van cadeau maat te klein . Melde dat het niet kon niet meer voorradig terwijl voor haar neus op de pop de juiste maat stond .
Kassa ticket hadden we ook mee!
Dat kon ook nog op een vriendelijke manier gezegd worden en niet van wat vraag jij nu domme trien!!

30 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Geen payconiq

Ik euroshop Veldegem kan je niet (meer) met payconiq betalen. QR code komt niet meer op het systeem. Is al even zo. Zelfs de Belgische overheid is mee op dat vlak. Rijbewijs en ID op GSM.

26 dicembre 2025

Risposta di Euro Shop

Bedankt voor je feedback! Dit lijkt inderdaad om een verwarring buiten onze wil te gaan. Payconiq wordt eind 2025 en begin 2026 stap voor stap vervangen door Wero en de app heet binnenkort Bancontact Pay. Onze systemen zijn al geüpdatet zodat mobiel betalen via je bankapp of Bancontact Pay mogelijk blijft. Het kan zijn dat dit niet meteen duidelijk was aan de kassa. Sorry voor het ongemak dat dit veroorzaakt heeft.

Valutata 1 stelle su 5

lorsque vous achetez chez euro shop…

lorsque vous achetez chez euro shop réfléchissez bien avant de passer à la caisse car même si votre produit est défectueux, ILS NE REMBOURSENT PAS!!!
mais à la place vous avez droit à un merveilleux bon d'achat!! donc en résumé: " MERCI DE VOUS ÊTRE FAIT UN CADEAU"!!!!!re: conformément à quelle législation belge???moi tout ce que je vois ce sont effectivement QUE des gens frustrés!!!il n'y a qu'a voir votre popularité qui ne parle que d'elle même!!si vous êtes vraiment désolé....ALORS ESSAYEZ AU MOINS D' AVOIR 3/5 NUL QUE VOUS êtes !J'EN AI MARRE DE TOUTES CES ENTREPRISES QUI SONT DESOLE MAIS QUI N' EN ONT RIEN A FAIRE DE S' AMELIORER!!!!

23 dicembre 2025

Risposta di Euro Shop

Nous sommes désolés que votre expérience ait été décevante.
Chez Euro Shop, conformément à la législation, un produit défectueux est réparé, échangé ou fait l’objet d’un bon d’achat si un remboursement n’est pas possible. Ce n’est évidemment pas notre intention de vous frustrer. Les modalités concernant les retours, remboursements et produits défectueux sont expliquées clairement sur notre site, conformément à la législation belge: euroshop.be/fr/echanger et euroshop.be/fr/garantie. N’hésitez pas à nous expliquer votre situation via euroshop.be/monavis afin que nous puissions vérifier cela avec vous.

Valutata 3 stelle su 5

Geen WC papier in de Wc's

Moest dringend naar de WC maar er was op drie WC's geen WC papier. Dit was in de winkel in Middelkerke op maandag namiddag tussen 14 en 15.30 uur na ik net aankopen had gedaan in uw winkel. Sprak een dame aan die bij U werkt en kreeg als antwoord dat de poetsvouw al naar huis was. Dus wachten tot morgen. Ze was ook heel onvriendelijk. Is dat eigen aan het personeel wat daar werkt ??? Of moet ik dit als uitzondering zien.
Ik kom veel in uw winkel om aankopen te doen.

3 novembre 2025

Risposta di Euro Shop

Wat jammer om te lezen dat je zo’n ervaring had bij ons . Dat had absoluut niet mogen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak en de onvriendelijke reactie, dat is zeker niet de manier waarop we met klanten willen omgaan. In welke winkel en wanneer (datum/uur) gebeurde dit? Deel gerust details via euroshop.be/mijnervaring, dan pakken we het gericht aan en koppelen we terug.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen op de afdeling hout door…afdeling hout.

Goed geholpen op de afdeling hout in sint niklaas door Jonathan.
Ook thuislevering perfekte op tijd en in orde.

15 ottobre 2025

Risposta di Euro Shop

Wat fijn om te horen! 🙌 Bedankt om je positieve ervaring te delen. We geven je compliment zeker door aan Jonathan en het leverteam van Sint-Niklaas. Ze zullen dat heel graag horen. Altijd leuk om te weten dat alles vlot en correct verlopen is. Hopelijk tot snel in onze winkel!

Valutata 1 stelle su 5

SCHANDALIGE KLANTENSERVICE EN GEEN TERUGBETALING MAAR TEGOEDBON DUS OPGELET !!

Beste,
Het harnasje van ons hondje is kapot en de hondekapster wist mij te zeggen dat deze in Euroshop nog te verkrijgen zijn, bij Tom&Co en Maxi Zoo zijn deze echter niet meer leverbaar.
Omdat Euroshop een half uurtje rijden is vanuit Brugge stel ik via email op 16/08/25 de vraag of zij deze harnasjes nog hebben.
Ik kreeg het antwoord dat zij deze hebben en dat ik kon langskomen om de juiste maat uit te zoeken.
Diezelfde dag ben ik erheen gereden en toen ik had betaald vroeg ik aan het onthaal of ik het kon omwisselen indien de maat toch niet goed zou zijn.
De onthaalmedewerkster vergeleek het oude harnasje met dat wat ik had gekocht en zag dat zij in het oude toch nog net kon lezen dat het een XS MINI MINI was dus het nieuwe was te groot volgens haar.
De medewerkster van de dierenafdeling zou een bestelling doen en iets laten weten.
Mijn geld terugkrijgen kon niet en ik kreeg een tegoedbon wat trouwens ook al een onaangename ervaring was en ik ook reeds in de reviews heb opgemerkt.
Op 20/8 had ik nog niks vernomen en stelde ik, via email, beleefd de vraag of zij al iets wist en het harnasje nog besteld kon worden.

Op 22/8 kreeg ik het antwoord dat ze ‘’het daar eens zouden bekijken’’ ???
Ik heb ‘nog een week gewacht’ en op 31/8 besloot ik om een email te sturen naar de directie van Euroshop met de vraag of zij deze situatie voor mij eens wilden controleren en heb ik gevraagd of ze mijn tegoedbon konden terugbetalen want dat ik online wel elders zou bestellen en dit binnen de twee werkdagen bij mij zou zijn. Ik wist niet dat het online wel nog te verkrijgen was en ik nu al 2 weken aan het wachten was.
Een dag later, 1/9, kreeg ik echter opnieuw een mail van de medewerkster van de dierenafdeling en niet van de directie, wat ik al heel bizar vond, met het antwoord en sommige woorden in DRUKLETTERS, (dus allesbehalve klantvriendelijk !) dat het door het verlof was dat het nog altijd niet was geleverd en dat zij ook in verlof was geweest.

Uiteindelijk op 5/9 kreeg ik een antwoord dat het was geleverd maar ze nog niet in de winkel hangen en ik er maar moest naar vragen. (weet dat we nu 3 weken verder zijn)
Ik heb dan op 7/9 naar haar gebeld om te vragen of het juiste maatje van harnas XS MINI MINI er wel bij werd geleverd waarop ik een zeer onbeleefd antwoord kreeg en dat ik maar niet naar de directie had moeten mailen en ze gooide te telefoon neer.
Hierop belde ik terug naar Euroshop en vroeg de telefonist (ik denk dat hij Kevin noemde) of ik iemand van de directie of klachtendienst aan de telefoon kon krijgen maar deze telefonist verbond mij prompt terug door met de afdeling dieren.
Toen kreeg ik die medewerkster haar man (zo vertelde hij mij toch) aan de lijn en begon ook deze zeer onbeschoft in zijn dialect dat ik tal van mails had gestuurd en zij daar niet mee gediend zijn enz... en ook hij gooide de telefoon neer, ongelooflijk...
Blijkbaar was het van mij zeer onbeleefd om na drie weken 2 mailtjes te sturen hoever het stond !

Persoonlijk denk ik dat de directie zelfs nooit mijn email heeft ontvangen want ik werd nooit geantwoord door hen wat in een degelijk bedrijf toch wel het geval zou zijn.
Tenslotte ben ik hier niet in de fout gegaan maar hun personeel, en 3 weken moeten wachten om iets dat is besteld en dit zonder een degelijk antwoord hierover : ze zullen het daar eens bekijken ??!!
Ook die telefonist (hij was aan het werk op 5/9 om 12.53Hr) gaat hier zwaar in de fout en heeft eigenlijk voor nog meer conflict gezorgd om mij niet met de directie maar opnieuw met de afdeling dieren door te verbinden.

Weten jullie wat dan uiteindelijk de reden is waarom ik dit zal bekendmaken ? Vandaag reed ik opnieuw naar jullie winkel en de harnasjes hingen NIET in de winkel en ik ben er zeker van dat zij deze er bewust niet hebben gehangen.
Ik heb uiteindelijk mijn tegoedbon voor andere zaken gebruikt want ik wens bij jullie niet meer binnen te komen, érg is dit.

Besluit :
Onbekwame en niet opgeleide medewerkers die niet met klanten kunnen omgaan en ikzelf ben nooit onbeleefd geweest.
Hoe behandelen jullie medewerkers dan ''een onbeleefde klant'' ? Slaan ze die dan in elkaar of zo ?
Ook het bewijs hier, dat men een koppel nooit tewerkstelt op dezelfde dienst want die gaan elkaar niet gaan tegenspreken.... ik heb hier zeker opgemerkt dat dit nadelige gevolgen heeft voor de klant !
Als klant begin je je dan vragen te stellen en check je eens de reviews, nooit eerder gezien : ik stelde vast dat : maar eventjes 78% slechte reviews !!?? En enorm veel ervaringen over ARROGANTE MEDEWERKERS...

Euroshop : doe er spoedig iets aan want dit kan toch niet langer op dergelijke manier ?

De mailings tussen mij en het personeel en aan de directie zijn ter beschikking bij mij, en van de directie of klachtendienst heb ik zelfs nooit antwoord mogen ontvangen

6 settembre 2025

Onbekwaam

Begin juli verjaardagscadeau voor kleindochter gekocht. Werkt niet. Toestel achtergelaten. Nooit opgebeld geweest nadat ze ´contact zouden opnemen met leverancier´. Zelfs testaankoop werd genegeerd. Ben dik in t zak gezet. 80 euro en m´n toestel dat niet werkt kwijt.
Manager is onbekwaam. Totaal niet consument gericht. Euroshop is zeker geen aanrader voor electrische toestellen en het is niet aan de klant om achter hun ´gat´ te blijven lopen.
Een echte schande!

9 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Winkel om absoluut te vermijden

Winkel om absoluut te vermijden. Geen service, geen service na verkoop, geen retour mogelijk omdat doos wat nat of open is… triestig!

12 luglio 2025

Risposta di Euro Shop

Wat jammer om te lezen, Mathias. Dit klinkt echt vervelend en we begrijpen je frustratie. We willen dit graag verder bekijken en samen tot een oplossing komen. Wil je je ervaring even toelichten via euroshop.be/mijnervaring? Alvast bedankt!

Valutata 2 stelle su 5

Balie medewerker

Een winkel met de nodige artikelen die ik zelf kan appreciëren. Maar het is een serieus probleem als je als klant van de winkel serieus wordt genegeerd en wordt gekleineerd door een juffrouw met een band rond haar knie. Zeer veel over haar leiding te klagen.. geen kennis van service naar klanten..

6 giugno 2025

Risposta di Euro Shop

Bedankt voor je eerlijke feedback Harry. Het spijt ons oprecht dat je je zo behandeld voelde in onze winkel. Dit is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je klacht ernstig en willen dit graag verder onderzoeken. Je kan je ervaring verder toelichten via euroshop.be/mijnervaring. We bekijken dit intern en koppelen zo snel mogelijk terug.

Perfect.

Je vind er bijna alles aan een scherpe prijs

20 giugno 2025

Risposta di Euro Shop

Bedankt Pieter voor je lovende woorden en je 5-sterrenreview! Super om te horen dat je bij Euro Shop bijna alles vindt aan een scherpe prijs. Hopelijk mogen we je snel opnieuw verwelkomen!

Slechte service aan de balie van Euroshop Kortrijk

Vandaag had ik een garantieaanvraag voor een artikel en werd ik uiterst onvriendelijk behandeld door het personeel aan de balie in Kortrijk. Ik had mijn aankoopbewijs niet bij me, maar gaf aan dat mijn firmanaam in hun computersysteem te vinden was. Dit werd echter zonder enige bereidheid tot helpen geweigerd, terwijl er op dat moment geen andere klanten stonden te wachten.

De medewerkster was kortaf, en toen ze een collega erbij haalde, was die al even onbeleefd. Toen ik aangaf dat ik hier vaker aankopen doe en op dat moment net weer voor €200 had besteed, kreeg ik een snauw terug: "Zo’n goede klant ben je nu ook weer niet!"

Dit is absoluut niet hoe je met klanten omgaat. Gelukkig zijn er genoeg andere winkels waar ik mijn aankopen kan doen. Zeer teleurstellende ervaring!

6 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nieuwe steelstofzuiger is na een maand uit garantie.

Op 4 januari een steelstofzuiger van Bosch gekocht bij Euroshop Kortrijk.
Alles moest snel gaan geen uitleg vd verkoopster toch de steelstofzuiger gekocht 270 €. Nu blijkt dat hij krassen maakt op onze nieuwe linoleum. Bosch geconstateerd advies naar verkooppunt gaan.
Ben naar Euroshop geweest en kwam van een koude kermis thuis. Ze willen hem niet doorsturen naar Bosch maand na aankoop dit is geen garantie. Ik ga nooit meer naar Euroshop Kortrijk . Klant is daar zeker geen koning . Groot verschil bij EUR Beitem.

5 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più