Vores nye Eurodanhus på Godskes Bakke i Vipperød er bare super dejligt og i god kvalitet Vi har i hele byggeforløbet og ved overtagelse mv. følt os i gode og trygge hænder Den største ros skal de... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi er fra starten blevet taget godt imod, og alle møder med Eurodan har været rigtig behagelige. Vi får opdateringer om processen, så snart der er noget nyt. De er behjælpelige med at besvare s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så fik vi afleveret hvores nye fine hus, til tiden og i flot stand. Det har til fulde indfriet vores forventninger og lidt til. Vi vil gerne takke Eurodan og alle involverede håndværkere og kontor per... Leggi di più
Vi skev til service håndværker Henrik Lindgreen fra Eurodan Huse, da vi havde et par ting der skulle ordnes. Henrik svarede omgående og kom forbi næste dag for at fixe det. Det kalder vi for en fan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Siden 1978 har tusindvis af danskere bygget deres drømmehus med eurodan-huse. Husene er bygget med omhu, ansvarlighed og en udpræget sans for kvalitet - helt ned til den mindste detalje. Den tilgang til husbyggeri tiltaler en bred vifte af mennesker, ikke mindst fordi vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prispunkt, hvor alle kan være med. Vores huse er nemlig for alle, der drømmer om et ordentligt, gennemtænkt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne. Eller for at sige det på en anden måde: Et eurodan-hus er til hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller der er noget, du ønsker at høre mere om. Alternativt tag ud og oplev et af vores mange udstillingshuse fordelt rundt i hele landet - du vil helt sikkert finde boliginspiration af nærheden af din bopæl.
Vi bygger til hvem som helst der ikke vælger hvad som helst
Scritti dall'azienda
- Betaling ved nøgleoverdragelse
- Vi tager risikoen under byggeriet. Én samlet betaling, og først når du får nøglen. Ingen udbetaling eller ratebetalinger undervejs. Sådan gør vi hos eurodan-huse, fordi vi mener det er ordentligt.
- Tryghed gennem hele processen
- Når du bygger med os, kan du føle dig tryg hele vejen. Vi stoler nemlig så meget på vores eget produkt, at du ikke behøver betale en krone, før du flytter ind. En erfaring, der beror på de samme ejere siden 1978. Vi har langvarige og gode samarbejder med faste underleverandører, som er førende på deres felt. Vores fælles mål er ikke "blot" at bygge huse, men at skabe optimale rammer for et trygt og velfungerende hjem til dig og din familie.
- Fast pris
- I får en beregning af jeres kommende rådighedsbeløb ganske tidligt i forløbet, så I kender økonomien længe før vi begynder. Vi giver en fast pris på hele byggeriet af dit og familiens drømmehjem - en pris der holder.
- Fast indflytningsdato
- Den dag, du underskriver aftalen, får du en fast dato for aflevering. Derfor ved du præcis, hvornår du og familien skal planlægge at flytte ind i jeres nye hjem.
Informazioni di contatto
Rødekro, Vejle, Odense,, Aarhus, Aalborg, og Roskilde, Danimarca
- 70 23 73 88
- salg@eurodan-huse.dk
- www.eurodan-huse.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Vi har haft en meget dårlig oplevelse…
Vi har haft en meget dårlig oplevelse med Eurodan Huse i forbindelse med samarbejde om opførelse af flere huse.
En tømrer i vores nærmeste relation har udført arbejde på flere projekter for Eurodan Huse. Samarbejdet fungerede umiddelbart, indtil han valgte at stoppe. Herefter ændrede situationen sig markant.
Der mangler betaling for arbejde udført på to huse, og på trods af fremsendte fakturaer er beløbene fortsat ikke blevet betalt. I stedet er der fremsendt modkrav fra Eurodan Huse, som overstiger det beløb, de reelt skylder.
Det efterlader et indtryk af en meget uprofessionel håndtering og en praksis, som vi finder dybt problematisk.
Vi vil klart anbefale andre håndværkere og samarbejdspartnere at være meget opmærksomme og sikre sig grundigt kontraktligt, før de indgår samarbejde.
Vi har som mange andre her inde forsøgt at ringe/maile til Eurodan huse - men telefonen bliver ikke taget, og de svarer ikke på mails.

Risposta di eurodan-huse as
Betalt for jordbortskaffelse – endte med hævet grund og problemer
Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse med Eurodan Huse i forbindelse med opførelsen af mit hus.
Jeg er for nylig blevet gjort opmærksom på af min anlægsgartner, at der er efterladt betydelige mængder byggejord på min grund, som nu er hævet med ca. 30 cm. Dette er meget utilfredsstillende, da jeg specifikt har betalt for bortskaffelse af overskydende jord.
Derudover har min nabo oplevet, at der nu løber vand ind i hans garage, hvilket skyldes den forhøjede grund. Han oplyser samtidig, at han tidligere har gjort byggepersonalet fra Eurodan Huse opmærksom på problemet, men dette bliver nu afvist af deres side.
Jeg ligger inde med billeddokumentation af grunden både før og efter byggeriet, som tydeligt viser ændringerne.
Jeg forventer, at der bliver taget ansvar for situationen, og at problemet bliver løst hurtigst muligt.
Jeg har kontaktet service mail samt vedhæftet billeder 😌

God proces og samarbejde
Overordnet har vi været tilfredse med processen.
Selve afleveringen følte vi skulle presses igennem, idet der gik malere, som ikke var færdige med at male udendørs, selvom temperaturen ikke var optimal til udendørsmaling. Det viser sig så også, at malingen er boblet, så der skal males om, hvilket også er aftalt.
Manglende information om konsekvenser i forbindelse med placering af loftlem og udendørshane - loftslem har ødelagt indretning af værelse, så seng skal flyttes hver 3. md., når ventilationsfilter skal skiftes og udendørshanen har gjort, at skuffer i køkkenet er noget mindre - hvilket vi syntes er meget ærgerligt.

Risposta di eurodan-huse as
Kan også varmt anbefale Eurodan-huse.
Har selv boet i et, i nu næsten 30 år !!!!! 👌😊

5 stjerner til Eurodan
Eurodan har hjulpet os med at gøre vores bolig drømme til virkelighed.
Henrik vores dygtige byggerådgiver og Eurodan teamet har tillidsfuldt og yderst professionelt sørget for, at alle vores drømme er blevet opfyldt

Risposta di eurodan-huse as
Vi kan varmt anbefale Eurodan huse
Vi har nu boet i et Eurodan Hus i 15 år i Toftlund, og for 2 år siden valgte vi igen at købe et nyere hus fra Eurodan – og det siger næsten det hele.
Begge huse har levet fuldt op til vores forventninger. Kvaliteten er høj, løsningerne er gennemtænkte, og husene er utrolig funktionelle i hverdagen. Det er tydeligt, at der er fokus på både materialer og detaljer.
At vi har valgt Eurodan to gange, er for os det bedste bevis på, at de leverer et produkt, vi er meget tilfredse med.
Vi kan varmt anbefale Eurodan Huse til andre, der ønsker et velbygget og funktionelt hjem.

Risposta di eurodan-huse as
Vi føler os godt behandlet.
Vores foreløbige proces hos Eurodan huse i Århus har været rigtig god. Vi har haft en lidt anderledes proces end de fleste, men har hele vejen følt os godt vejledt og mødt der hvor vi lige var og er i processen.

Risposta di eurodan-huse as
Super dejlig Eurodan bolig på 113 m2 i…
Super dejlig Eurodan bolig på 113 m2 i dejligt kvarter i Toftlund. - Unik indretning og 100 % kvalitets byggeri - En sand fornøjelse. Leif Warberg

Dejligt nyt række hus
Dejligt nyt række hus
Opxylder alle vores behov

Risposta di eurodan-huse as
Vi fik fygesne ind på vores loft i…
Vi fik fygesne ind på vores loft i februar måned. Eurodan Huse ved Marcus har løst opgaven både hurtigt og professionelt ved at fjerne den våde isolering på vores loft og få isat de manglende snefangsrør. Loftet er blevet spartlet og malet, Alt er blevet løst på en måned fra vi konstaterede fejlen. Stor tak til Eurodan Huse og ikke mindst Marcus.

Kompetent og professionel
Vi har bygget med Eurodan huse efter et særligt godt sælger/rådgiver møde. De har været dybt professionelle hele vejen igennem. Samt da der opstod problemer undervejs grundet udefrakommende faktorer, her stod Eurodan også klar med hjælp og vejledning, og var ekstremt løsningsorienteret.
Gennem hele byggeprocessen har vi været ekstremt glade for vores byggeleder Hans Henrik, ekstremt kompetent og informerende igennem hele byggeriet.
Jeg ville vælge Eurodan igen, hvis jeg skulle bygge igen. 🌟

Rigtig god gennemgang.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Eurodan-Huse indtil videre. Ved vores første byggemøde fik vi en grundig og tryg gennemgang af hele processen. Særligt Lasse Krogh Rindsborg gjorde et super godt indtryk med sin professionelle og imødekommende tilgang. Vi føler os i gode hænder.

Risposta di eurodan-huse as
Enestående service og høj faglighed i særklasse
Jeg vil gerne rette en særlig stor og oprigtig tak til Kent Pedersen fra Eurodan Huse for det arbejde, han har udført i dag.
Kent har leveret en indsats, der i den grad fortjener anerkendelse. Hans professionalisme, grundighed og sans for detaljer skinner tydeligt igennem i alle de serviceopgaver, han har løst. Det er tydeligt, at han ikke blot udfører sit arbejde – han går det ekstra skridt for at sikre, at alt bliver gjort ordentligt og med høj kvalitet.
Derudover har Kent udvist en imødekommende og positiv tilgang, som gør samarbejdet både trygt og behageligt. Han har været løsningsorienteret, effektiv og samtidig haft øje for de små ting, der gør en stor forskel i det samlede resultat.
Det er en fornøjelse at opleve en så engageret og kompetent medarbejder, og hans indsats i dag afspejler et højt fagligt niveau og en stærk arbejdsmoral.
Stor ros og tak for et virkelig flot stykke arbejde!
En meget glad husejer fra Aabybro

Erfarne
Erfarne, venlige og samvittighedsfulde medarbejdere med præcision, dygtighed og hurtighed i gennemførelsen af projektet.

Praktisk indrettede huse
De laver FANTASTISK velegnede huse til både unge og ældre. Praktisk indrettede, god kvalitet i byggematerialer og enormt praktiske huse. STOR ros til dette firma

Risposta di eurodan-huse as
Meget tilfreds med Lasse Krogh…
Meget tilfreds med Lasse Krogh Rindsborg som vores byggeleder. Nærværende og engageret i vores byggeprojekt.

Risposta di eurodan-huse as
Solidt arbejde hele vejen rundt
Solidt arbejde hele vejen rundt. Nu er vi spændt på at komme i gang med byggeriet :-)

God oplevelse med Eurodan Rødekro
Her er en grammatisk korrekt og mere flydende version af din tekst, stadig i samme tone og stil:
Vi byggede vores hus med Eurodan Huse, og vi havde en rigtig god oplevelse med personalet, som fandt løsninger, der passede til vores ønsker.
Vi arbejdede meget sammen med dygtig Christian Busch Frandsen fra tegnestuen i Rødekro, og han var meget hjælpsom, altid klar til at hjælp og hurtig til at svare på vores e‑mails osv.

Risposta di eurodan-huse as
Vi har haft et godt forløb hos Eurodan…
Vi har haft et godt forløb hos Eurodan huse, lige fra vi startede med at få tegnet huset til det nu står færdigt. Et stort tak til byggeleder Steen Boye Thygesen for at få vores hus i mål, som har været både lydhør og samarbejdsvillig fra start til slut. Vi er virkelig glade for vores hus.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.