Erik Sørensen Vin Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Så er der service på drengen👍👍 Ja firmaet, har eftersendt en magnum som jeg havde håbet var med min første bestilling men jeg ikke fik magnumen P.G.A. Den mail med kodeordet gik i uønsket post👍... Leggi di più

Vinen blev leveret hurtigt og uden problemer af nogen art. Forsvarligetemballeret (hvilket ikke altid er tilfældet!) Glæder os tik at smage den! Jeg har kun ´én anke: Savner den fysiske, hyggelig... Leggi di più

Erik Sørensen Vin kan absolut anbefales. Altid fornem ekspedition i forretningen - samt første-klasses varer. Dog - trækker det alvorligt ned for os, at varerne bliver lagt foran ens hoveddør, så "al... Leggi di più

Altid en fornøjelse at handle med Erik Sørensens vin, de har et meget dygtig team med rigtige gode kompetencer, der kan klare svar på alle spørgsmål vedr. vin og komme med gode råd til hvilken vin de... Leggi di più

1. Enoteca

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Erik Sørensen vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg til B2B, B2C og HoReCa. Vores mission er at give danskerne muligheden for at drikke god vin fra producenterne, der brænder for den vin, de laver. Vi er passionerede omkring vin og ønsker at dele den passion med andre gennem gode vinoplevelser, personlig rådgivning og højt serviceniveau. Vi er den foretrukne vinformidler for en lang række anerkendte restauranter og virksomheder samt tusindvis af privatkunder.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God vin (har dog ikke smagt den endnu)…

God vin (har dog ikke smagt den endnu) til god pris. Bøvl med leveringen blev håndteret professionelt af forhandler.

29 marzo 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Tak for din anmeldelse. Beklager bøvlet med chaufføren - men godt at høre, at vi kunne få det løst :-)

Stort udvalg af vin og fristende tilbud…

Stort udvalg af vin og fristende tilbud gør det til en god oplevelse at handle hos ES Vin.
Levering til hoveddøren uden forsinkelser 😃

3 marzo 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Skønt at høre. Mange tak for din dejlige anmeldelse. Det sætter vi pris på :-)

God butik

helt ok - men ikke mere - netbutik lidt støvet

8 marzo 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis lidt kede af, at du finder webshoppen "lidt støvet". Vi bestræber os på løbende at introducere nye vingårde fra nye interessante steder.

Hurtig levering

Hurtig levering
Kvalitet som forventet

3 marzo 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Tak for dit svar - det glæder os at høre :-)

Hurtig levering og god vin

Hurtig levering og god vin - 5 stjerner herfra

16 febbraio 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Dejligt at høre :-) Mange tak for din flotte anmeldelse.
Mvh Charlotte Blom-Nielsen

Dejlig vin til meget fin pris

Købte en dejlig vin til meget favorabel pris. Service, betjening og vin i top.

14 febbraio 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Det er vi rigtig glade for at høre. Mange tak for din anmeldelse :-) Mvh Charlotte Blom-Nielsen

Meget fin betjening

8 febbraio 2023

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre. Mvh Charlotte Blom-Nielsen

God service!

God service, hurtig og korrekt levering. Det er første gang jeg handler hos dem - men sikkert ikke den sidste gang!

5 febbraio 2023

Risposta di Erik Sørensen Vin

Tak for at dele den gode oplevelse. Det er vi glade for at høre :-)

Det fungerede bare alt fra rabat kode…

Det fungerede bare alt fra rabat kode hurtig levering fin beskrivelse af vinene så ingen klager herfra

24 gennaio 2023

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre. Mvh Charlotte Blom-Nielsen

Lidt besværligt med levering

Lidt besværligt med levering - dårlig skiltning ved afhentning på lageret - på hjemmesiden var der i jule- nytårsdagene ikke oplysning om lagerets åbningstider. Faktura sendes først ved henvendelse. Men ..... vinen er forhåbentlig god

29 dicembre 2022