Erik Sørensen Vin Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Så er der service på drengen👍👍 Ja firmaet, har eftersendt en magnum som jeg havde håbet var med min første bestilling men jeg ikke fik magnumen P.G.A. Den mail med kodeordet gik i uønsket post👍... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vinen blev leveret hurtigt og uden problemer af nogen art. Forsvarligetemballeret (hvilket ikke altid er tilfældet!) Glæder os tik at smage den! Jeg har kun ´én anke: Savner den fysiske, hyggelig... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Erik Sørensen Vin kan absolut anbefales. Altid fornem ekspedition i forretningen - samt første-klasses varer. Dog - trækker det alvorligt ned for os, at varerne bliver lagt foran ens hoveddør, så "al... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at handle med Erik Sørensens vin, de har et meget dygtig team med rigtige gode kompetencer, der kan klare svar på alle spørgsmål vedr. vin og komme med gode råd til hvilken vin de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Enoteca

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Erik Sørensen vin er en kvalitetsbevidst og anerkendt vinhandel med både online- og butikssalg til B2B, B2C og HoReCa. Vores mission er at give danskerne muligheden for at drikke god vin fra producenterne, der brænder for den vin, de laver. Vi er passionerede omkring vin og ønsker at dele den passion med andre gennem gode vinoplevelser, personlig rådgivning og højt serviceniveau. Vi er den foretrukne vinformidler for en lang række anerkendte restauranter og virksomheder samt tusindvis af privatkunder.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En fantastisk oplevelse hver gang man handler ned Erik Sørensen

En fantastisk oplevelse hver gang man handler ved Erik Sørensen, er lige så begejstret for deres hjemmeside og de utrolig mange forskellige vine de har i deres sortiment, og at handle med den er en oplevelse i sig selv, INGEN yder bedre service , alt spiller bare og rettidig leverance og fair priser. Endvidere vil jeg lige slå et slag for deres Abonnement kasser, hvor man virkelig får et meget bredt udvalg af klasse vine til priser der ikke kan matches nogen andre steder, og leveret kvit og frit, og med fyldig materiale , man kan tilmed erhverve tidligere abonnements vine til samme fordelagtige priser og få leveret andre vine med samme leverance også. Ingen matcher deres service og kvalitet

13 giugno 2019

Dejlige vine

De har mange spændende og dejlige vine både til hverdagsbrug og når man gerne vil have noget lidt ekstra, når lejligheden byder til det.
Der er en rigtig god og kyndig service og hurtig svar tilbage, hvis der er spørgsmål eller andet man har behov for at vide.
Man føler sig altid i gode hænder hvad enten det er online eller i en af deres butikker.
De varmeste anbefalinger herfra.

30 maggio 2019

Hej Jesper,

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Jeg håber at vi kan byde dig velkommen igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god vin til en god pris

Rigtig god vin til en god pris, og hurtig levering.

16 aprile 2019

Hej Dorthe,

Mange tak for din pæne anmeldelse. Jeg håber vi får lov til at levere vin til dig en anden gang igen.

Valutata 4 stelle su 5

Det er dejligt og nemt at handle hos…

Det er dejligt og nemt at handle hos Erik Sørensen Vin, og hvis man har brug for lidt hjælp, så er de klar ved telefonerne med god service!

30 marzo 2019

Kære Peter,

Mange tak for din pæne anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden dag igen.

Super oplevelse!

Godt udvalg, gode priser, hurtig levering og en lille overraskelse i pakken. Alt i alt en super købsoplevelse, som KUN kan anbefales herfra.

12 marzo 2019

Kære Jesper,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Vi håber at se dig fremtiden hos Erik Sørensen Vin.

Janus

Fantastisk service

Fantastisk service, skøn velkomst og rigtig god, solid og hurtigt tilbagevendende kundeservice, alt i alt, en kanon god og sublim oplevelse.

Skal jeg give lidt feedback, så skulle det være, at jeres billeder, af vinene bliver opdateret eller, at årgangen, altid står beskrevet tydeligt.

Jeg købte 3x Bourgogne vine, hvor der på billedet/etiketten står 2009 - men vinen jeg modtager, er fra 2016 - så opdaterede billeder, ville hjælpe med, at der ikke opstår forvirring :)

Rigtig god dag til jer og tak for en god handel.

Jeg skal stadig have prøvet jeres Sonama Pinot´er - især Whistler Corvus, ser spændende ud.

Jeg har valgt USA, som værende favorit landet via nyhedsbrevet, hvilket egentligt ikke er korrekt - for både Frankrig og Østrig laver masser af, især Pinot Noir, som jeg inderligt fortrækker - og største delen af USA´s udgaver, er meget fede i det (men Sonoma Coast, leverer en flot, elegant og fantastisk new world klasse)

PS. jeg overvejer fortsat medlemskabet, men det er kun for spændingens skyld, for egentligt, er jeg meget målrettet ift. hvad jeg ønsker, at have kaldt hjem i kælderen.

Pinot Noir, Champagne og Chardonnay på top 3 listen og ellers er jeg typisk til Barolo, Brunello - og jeg kan da også lide en god Rioja vin og jeg kan også nyde en god Shiraz/Syrah.

For fin til kun Chardonnay, er også skrevet i sjov - da jeg elsker mange andre, lette, elegante og mineralske hvidvine (Chardonnay virker både fantastisk fra træfade men også fra ståltanke)

bedste hilsner
Patrick

5 marzo 2019

Kære Patrick,

Mange tak for din dejlige anmeldelse og positive feedback. Det er noget, vi sætter høj pris på.

Vedr. ”den forkerte” årgang på de 3 fl. Bourgogne, kan jeg kun beklage. Det er et gammelt billede, der desværre ikke er blevet opdateret. Flasken ser endda også anderledes ud i dag, og etiketten har også fået nyt udseende end på det viste billede. Oftest fjerner vi faktisk helt årgangene fra flaskebillederne, når de skal på hjemmesiden, da årgangene løbende skifter på vores vine (som kommer hjem løbende over hele året) og det kan være svært at nå at følge med – med at skulle tage nye billeder af alle vores vine.

Det er rigtigt – når først man begynder at tænke, og ikke mindst smage, på de vine, man kan lide, så åbner der sig oftest et stort univers af potentielle vine til vinkælderen. Når du er glad for Chardonnay, ville du måske også kunne lide f.eks. Soave fra Norditalien (se evt: https://www.eriksorensenvin.dk/catalogsearch/result/?q=soave ) og Grüner Veltliner fra Østrigv(se evt.: https://www.eriksorensenvin.dk/catalogsearch/result/?q=gr%C3%BCner ) 

Tak igen for din feedback og rigtig god dag.

Fin ekspedition

Fin ekspedition og en rigtig flot hjemmeside, som man bliver inspireret af.

18 febbraio 2019

Hej Lars,

Mange tak for din flotte feedback. Det sætter vi meget stor pris på, og vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

God og professionel assistance!

God og professionel assistance!

Dygtig betjening og hurtig ekspedition.

Dejlige vine.

29 gennaio 2019

Hej Steen,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi glæder os til at betjene dig en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og enkelt og meget velfungerende…

Nemt og enkelt og meget velfungerende med bestilling på nettet og afhentning i butik.

24 gennaio 2019

Hej Hans,

Tak for din pæne anmeldelse. Vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.

Janus - Erik Sørensen vin

Valutata 5 stelle su 5

5 STJERNER FOR KVALITET OG SERVICE.

5 stjerner for kvalitet og service til Erik Sørensen Vin. Relevante nyhedsbreve/mails med gode tilbud og venlig betjening.

19 dicembre 2018

Kære Britta,

Mange tak for din pæne anmeldelse. Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

God jul.

God vin og god hjælp

En masse, virkelig god vin - krydret med hjælpsomme folk til at vælge. Det er ikke sidste gang, jeg kigger forbi.

15 ottobre 2018

Kære Erik,

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Kan absolut anbefales

Bestiller den ene dag og modtager vinen den efterfølgende dag.
Aldrig forsinkelser i levering og ind i mellem modtager jeg gaver i forbindelse med leveringen. det kan være chokolade eller vin.

Altid et stort udvalg til rimelige priser. Har været kun i over 30 år og er aldrig blevet skuffet.

Kan absolut anbefales

12 settembre 2018

Kære Niels,

Mange tak for din rigtig pæne anmeldelse. Det betyder meget for os.

Vi håber at vi kan forsætte med at levere vin til dig i mange år fremover.

Sindssyg hurtig levering

Sindssyg hurtig levering, super rose, super pris... Pinsen er reddet 1000 tak

18 maggio 2018

Hej Torben,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi håber at byde dig velkommen på vores hjemmeside eller vores butik en anden gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più