Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos EP køreskole. Jeg havde selv Rikke som kørerlærer og det har været et super fedt og rart forløb med hende som kørerlærer. Jeg kan helt klart anbefale EP og s... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale EP køreskole, og især min kørelærer Rikke. Hun er utrolig tålmodig, rolig og dygtig til at forklare tingene. Hun er god til at tilpasse undervisningen mit behov, og hvad j... Leggi di più
Teoriundervisningen var superfin, men deres praktiske kørelærere var ikke særligt nemme at have med at gøre. Thomas, som var min kørelærer var svær at få tider hos, og han sagde op undervejs på en for... Leggi di più
Jeg kan klart anbefale EP køreskole. De er ekstremt professionelle og søde. Jeg har for nyligt bestået min køreprøve og fået mit kørekort på grund af hjælp fra min teorilærer Christian Bæk Lysholm... Leggi di più
EP Køreskole blev etableret i 1978 og har siden da bygget sine værdier på tillid, professionalisme og motiverende undervisning. Som den mest loyale køreskole i Farum er vores ry baseret på vores urokkelige fokus på faglighed og sikkerhed. Med over 40 års erfaring har vi opnået en omfattende viden om, hvad der kræves for at bestå både teori- og praktiske køreprøver.
Farum Hovedgade 48B, 3520, Farum, Danimarca
- info@epkoreskole.dk
- www.epkoreskole.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos EP Køreskole i Farum! Undervisningen var både professionel og engagerende, hvilket gjorde det sjovt og lærerigt at tage kørekort. Kørelærerne er super dygtige og virkelig gode til at skabe en tryg og afslappet atmosfære. Kan varmt anbefale EP Køreskole til alle, der vil have en fed oplevelse.
Jeg har haft den fantastiske oplevelse…
Jeg har haft den fantastiske oplevelse at tage mit kørekort hos EP Køreskole, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger! Takket være deres mulighed for at kunne specieldesigne ens undervisningsforløb har jeg været i stand til at få mit kørekort på kun 3 måneder. Det er værd at bemærke, at de sidste 1,5 måned af forløbet gik med at vente på køreprøven og jeg var på ferie i 2 uger inde i selve forløbet, så selve undervisningen og køretimerne var hurtigt klaret, og jeg følte mig godt klædt på hele vejen igennem.
Min kørelærer, Dannie, var en afgørende faktor i min succes (jeg bestod begge prøver i første omgang). Med sin baggrund som sagkyndig havde han en imponerende erfaring og viden om, hvad der skal til for at bestå køreprøven. Han havde nogle afgørende tips til, hvordan man kan give sagkyndig en betrykkende kørsel med dig under prøven - mange af disse tips havde mine venner ikke havde hørt om. Hans rolige tilgang, som skabe ro hos mig under min kørsel, og detaljerede feedback under køretimerne gjorde, at jeg følte mig meget forberedt, både praktisk og mentalt. Dannie formår at skabe en afslappet og tryg atmosfære, hvor man som elev virkelig kan udvikle sig og lære af sine fejl.
Alt i alt har jeg haft en fremragende oplevelse hos EP Køreskole, og jeg vil varmt anbefale dem til alle, der gerne vil have et effektivt, trygt, hyggelig, men også professionelt kørekortsforløb.
Køreprøve i første hug
Nu har jeg været til køreprøve med Dannie og det gik som smør på en pande.
Hvis man leder efter en kørelærer som er god til at lære fra sig og er tager alting med et gran salt skal man spørge efter Dannie.
Dannie det har været en sand fornøjelse at have dig som kørelære🙌🏼
Virkelig tilfreds med oplevelsen
Virkelig tilfreds med oplevelsen. Virkelig god læring og meget flinke alle sammen🙏
Kæmpe anbefaling
Jeg er super glad for at have valgt EP, hvor alt er gået som smurt. Jeg havde Dannie i både teori undervisningen og til køretimerne, og alt gik stille og roligt og der var massere plads til at alle kunne få lov til at følge med. Det var en god og let process som gjorde at jeg fik taget det hele i første huk. EP kan klart anbefales, især med biograf sæder i teorilokalet😉.
Jeg havde Dannie både som køre og…
Jeg havde Dannie både som køre og teorilærer. Det har været super fedt og sjovt, og meget Lærerigt. De har lært mig hvordan man køre ordenligt og hvordan man forholder sig ude i trafikken. Alt dette medførte at jeg bestod begge prøver første gang. En stor tak herfra
EP køreskole
Jeg anbefale virkelig EP køreskole der de har super god kørelærer.
Dannie og William har støttet mig meget igennem min køre forløb og gjorde mig en sikker bilist.
Tusind tak til jer
Jeg vare rigtig glad for at gå der
Jeg vare rigtig glad for at gå der, og jeg synes de var rigtig gode til at forberede en på det hele. Jeg havde Dannie som kørelærer og teorilærer, og jeg endte med at bestå begge prøver i første omgang.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole
Hyggelig og lærerig teoriundervisning og en super kørelærer i Henrik Overgaard.
Bestod begge prøver i første hug.
Jeg har taget mit kørekort hos ep…
Jeg har taget mit kørekort hos ep køreskole. Jeg har tendens til at blive nervøs når jeg går til eksamen - men her blev jeg oplært så godt at jeg næsten glemte min nervøsitet og bestod begge prøver i første forsøg.
William fra EP er en rigtig god…
William fra EP er en rigtig god kørelære:) Ingen bøvl eller noget:)
Det er en selvfølge at EP køreskole…
Det er en selvfølge at EP køreskole skal have 5 stjerner. William fik min gennem køreprøven og teoriprøven i første forsøg. Det er kun godt at sige om køreskole, jeg er overdrevet lykkelig for nu at kunne køre bil:)
Jeg er bare så glad for at jeg fik mit…
Jeg er bare så glad for at jeg fik mit kørekort i første forsøg. Tak for hjælpen Lasse du har været en super kørelærer.

Risposta di EP Køreskole
nydelig oplevelse med fed bil
Super god undervisning fra kørelæreren Hans Beyer, nydelig bagjulstrukket sjob BMW samt hyggelig at snakke med. Teori lokalet kunne dog godt have været bedre ift. belysning og siddepladserne
Forløbet tog omtrent 4 måneder men anskaffelsen af køreprøver, teoriprøver osv. var hurtig og effektiv. Bestod køreprøven i første forsøg hvilket er helt tilfredsstillende.
God undervisning og adgang til…
God undervisning og adgang til øveprøver. Super bil, hyggelig og omhyggelig kørelærer, der fik mig direkte igennem prøverne.
Tidligere elev, 19 år
For mit vedkommende har det været en fornøjelse at tage kørekort hos EP køreskole Farum.
EP køreskole har et godt teoriundervisningsforløb suppleret med en super hjælpsom hjemmeside.
Jeg har haft en super sød kørelærer med en lækker bil, som har gjort den praktiske del lettere for mig som elev.