Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze klantenservice. Na weken van proberen telefonisch de klantenservice te pakken te krijgen (ik ga niet 20 min in de wacht staan) krijg ik eindelijk een brief van Eneco in huis. Helaas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na het vervangen door Stedin van de electriciteitsmeters in mijn appartementengebouw op 9 juli, bleek dat de slimme meter niet werkte. Door het warme weer al die tijd had ik het nog niet eens in de g... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De klacht is snel verholpen, vriendelijk bedrijf en personeel, werken netjes en beleefd. Ik wist niet meer precies de datum wanneer de reparatie uitgevoerd is, maar dat zal niet zo nauw zijn toch.

Valutata 5 stelle su 5

Mentor en leerling monteur kwamen vriendelijk binnen, stelden zich voor en gingen vlot aan de gang. Ik hoorde hoe zorgvuldig de mentor de onderdelen en de handelingen uitlegde. Daarna alles keurig ach... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ditta specializzata in riscaldamento

Scritti dall'azienda

Bij Eneco in Huis draait alles om warmte in huis. We helpen klanten om hun woning comfortabel en energiezuinig te verwarmen. Van installatie en onderhoud tot service bij storingen: onze monteurs zorgen dat cv-ketels, warmtepompen en boilers veilig en betrouwbaar werken. Als zelfstandige dochteronderneming van Eneco werken we elke dag bij klanten thuis aan betrouwbare en duurzamere warmte. Dat vraagt om vakmanschap, service en slim advies. Zo helpen we klanten vooruit én dragen we bij aan de energietransitie.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 84% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

3,8

Tutte le recensioni

156 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Afgeraffeld werk en een probleem dat er nog is…

Door de hitte hebben ze sneller gewerkt dan normaal. Dat is te zien aan de uitwerking, die er afgeraffeld uitziet en het probleem dat nog steeds niet is opgelost.

18 giugno 2026

Hallo Robin,
Wat frustrerend om te lezen dat de werkzaamheden zo haastig zijn uitgevoerd en dat het probleem daarna nog steeds niet is opgelost.
Bedankt dat je dit aangeeft. We begrijpen dat het extra teleurstellend is als het werk er afgeraffeld uitziet en je nog niet geholpen bent.
Dit is niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. We willen dit graag goed voor je rechtzetten en samen kijken naar een passende oplossing, zodat het probleem wél netjes wordt opgelost.

Efficient and friendly

The workers were very friendly and efficient. After having 2 other sets of guys come to fix/upgrade/repair the flue with no sucess, they were wonderful and fixed it very quickly and easily.

16 giugno 2026

Hello Kate,
Great to hear our mechanics could resolve the issue quickly after earlier unsuccessful attempts.
We’re glad you found them friendly and efficient—that’s exactly the service we aim to deliver. Thank you for your kind words and trust in Eneco in Huis.
Kind regards,

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloos toelatingstraject en gebrekkige communicatie

Eén ster is nog teveel. Ik heb bij Eneco een onderhoudsabonnement aangevraagd en zit sindsdien in een eindeloos toelatingstraject. De ervaringen zijn ronduit slecht.
​Het begon al bij de eerste afspraak: de monteur kwam simpelweg niet opdagen, zonder enige vorm van bericht. Sindsdien zijn er inmiddels vier bezoeken geweest (waaronder één met twee monteurs tegelijk) en bij elk bezoek komt er weer een 'nieuw' gebrek naar voren dat ze de vorige keer over het hoofd hebben gezien.
​Wat ik als zeer storend ervaar, is de inefficiëntie en de opeenstapeling van kosten. Het voelt alsof ik betaal voor het leerproces van de monteurs. Nadat ik al diverse kosten heb gemaakt voor onderhoud, werd ik bij het laatste bezoek plotseling geconfronteerd met een nieuwe offerte van ruim € 660 voor het vervangen van de rookgasafvoer. Het is onbegrijpelijk dat dit niet tijdens de eerste uitgebreide inspectie is geconstateerd.
​De kosten voor een ketel uit 2018 lopen hierdoor enorm op, terwijl ik bij een juiste eerste diagnose een heel andere keuze had gemaakt. De klantenservice toont nul empathie en wijst enkel naar de kleine lettertjes. Mijn advies: bezint eer ge begint aan een onderhoudsabonnement bij Eneco, want voor een professionele en betrouwbare service hoef je hier niet te zijn. Ik ben er inmiddels wel klaar mee.

8 maggio 2026

Hallo D van Oostrom,
Bedankt voor je uitgebreide review.
Het spijt ons dat de start van je onderhoudsabonnement zo is verlopen. Dat een monteur niet opdaagt, meerdere bezoeken nodig zijn en er telkens nieuwe gebreken naar voren komen, begrijpen we dat dit tot veel frustratie heeft geleid. Ook de onverwachte kosten en de offerte voor de rookgasafvoer roepen terecht vragen op.
We begrijpen dat dit voor jou reden is om het contract te stoppen en respecteren dat verzoek. Dat nemen we serieus en pakken we zorgvuldig op.

Valutata 5 stelle su 5

De waakvlam van mijn geiser was uit.

De waakvlam van mijn geiser was uit.
Ten eerste was ik er erg blij mee dat er al snel een monteur langs kon komen.
Ook was het fijn dat de monteurs al om 8:00 uur op de stoep stonden. De monteurs waren erg vriendelijk.
Het probleem bleek niet 1-2-3 op te lossen en ik begon al een beetje te worden dat het probleem niet dezelfde dag opgelost kon worden, maar geduld en vakmanschap van de monteur lukte het toch de waakvlam aan te krijgen.
Super blij mee!

1 giugno 2026

Hallo Marieke,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Goed om te horen dat er snel een monteur langs kon komen en dat zij al vroeg voor je klaarstonden. We begrijpen dat het even spannend is als een probleem niet direct opgelost lijkt, dus extra mooi dat het met geduld en vakmanschap toch gelukt is om de waakvlam weer aan te krijgen.
Ik geef je complimenten zeker door aan de monteurs. Dank je wel voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Eneco in Huis!
Eneco van Huis

Valutata 5 stelle su 5

In de jungle van energieproducten ...

In de jungle van energieproducten – van laadpalen tot thuisbatterijen en van warmtepompen tot zonnestroomboilers – eindelijk iemand die overzicht bracht. Geen gelikt verkooppraatje, maar eerlijk advies én een haalbaar doel. Met data als kompas nu wél duidelijk hoe ik daar kan komen. Super verhelderend… en vooral: rust in de tent 😄. Mijn dank Rowan.

12 giugno 2026

Hallo Willem,
Wat mooi om te lezen, dank je wel voor deze fijne woorden!
Geweldig dat Rowan je zo goed heeft kunnen helpen in de “jungle” van energieoplossingen. Juist met eerlijk advies en duidelijke inzichten willen we zorgen voor overzicht en rust, zodat je met vertrouwen keuzes kunt maken. Fijn dat de combinatie van data en een haalbaar plan voor jou zo verhelderend is geweest.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf! Onderhoudscontract voor de ketel afgesloten. Belofte: Binnen 3 maanden komen ze langs voor de 1e inspectie. We zijn nu 4 maanden verder en nog niks gehoord. Opdracht blijkt uitgezet te zijn naar ASN te Dokkum. Hen 6 x gebeld. Ze blijken alleen maar problemen met Eneco te hebben en hebben geen order binnengekregen. Na 4 maanden en 10 telefoontjes en mailtjes verder blijken ze eindelijk een order binnen gekregen te hebben, blijkt het order nummer er niet op te staan..... ASN heeft Eneco voor de 2e x gemaild wat dit nr is..... Ik heb er wederom achteraan gebeld.... Wat een hopeloos bedrijf is dat Eneco in huis🤦🏼‍♀️

12 giugno 2026

Hallo Andrea,
Wat een vervelende situatie en begrijpelijk dat dit zoveel frustratie oplevert.
Je hebt een onderhoudscontract afgesloten met de verwachting dat de eerste inspectie binnen 3 maanden zou plaatsvinden, en dan zit je na 4 maanden nog zonder afspraak. Dat dit vervolgens vastloopt tussen ons en onze partner in Dokkum, met ontbrekende orderinformatie, is natuurlijk niet hoe het hoort.
Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. We hadden dit beter moeten regelen én duidelijker moeten communiceren.
We kijken graag met je mee om dit nu snel goed op te lossen en de planning alsnog in orde te maken. Zojuist heb ik je een bericht gestuurd, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Actieve monteur

Actieve monteur
Nam zelf contact op en loste onbekendheid route op. Loste ook mankementen in dd CV-ketel op.
Beleefd en keurig

Hallo Toon,
Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie woorden!
Goed om te horen dat onze monteur niet alleen het initiatief nam om zelf contact op te nemen en de route uit te zoeken, maar ook meteen de mankementen aan de cv-ketel heeft opgelost.

Valutata 4 stelle su 5

Zeer positief was de werkinstelling en…

Zeer positief was de werkinstelling en de bereidheid om op hele korte termijn na de eeste inspectie al een vrij forse reparatie uit te voeren.

Jammer genoeg is daarna een en ander niet helemaal goed gecheckt en geeft de CV ketel nu foutcode E14

1 giugno 2026

Hallo Robert,
Dank je wel voor je review en je positieve woorden over de werkinstelling en de snelle inzet na de eerste inspectie. Fijn dat dit zo goed is ervaren.
Tegelijkertijd is het natuurlijk erg vervelend dat de cv-ketel nu een foutcode E14 geeft.
We kijken hier graag met je naar zodat dit alsnog goed en zorgvuldig wordt opgelost. Neem alsjeblieft contact met onze storingslijn op via 0888955000 dan helpen we je graag verder en zorgen we dat er snel naar de situatie wordt gekeken.

boiler is snel geplaatst

boiler is snel geplaatst , alleen moest dag wachten voor ik warm water kon gebruiken vanwege aardlekschakelaar met de avondklok. ik moest alleen zelf de volgende dag de boiler resetten.

Hallo William,
Dank je wel voor je review.
Fijn om te horen dat de boiler snel is geplaatst. Tegelijk begrijpen we heel goed dat het vervelend is dat je daarna nog een dag moest wachten op warm water en zelf de boiler moest resetten. Onze excuses hiervoor. Deze feedback hebben we meegenomen.

Kundige monteur

Kundige monteur, prettig in de omgang.

12 maggio 2026

Hallo Dorith,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de klus netjes en vlot is uitgevoerd en dat onze monteur op de afgesproken tijd aanwezig was. We vinden het belangrijk dat je op ons kunt vertrouwen, van planning tot uitvoering.
Dank je wel voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Eneco in Huis!

Valutata 4 stelle su 5

De klus werd netjes en vlot uitgevoerd

De klus werd netjes en vlot uitgevoerd. Op afgesproken tijd.

29 maggio 2026

Hallo Brand,

Goede info en op tijd gekomen

Goede info en op tijd gekomen

29 maggio 2026

Hallo Frans,
Bedankt voor je mooie review!
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Misleidende offerte

In de offerte werd 248 euro genoemd voor de opbouw en afbouw van een speciale steiger op zolder. Daar kwam nog 248 euro arbeidsloon bij dus totaal bijna 500 euro arbeidsloon voor 2 mannen. Werk was prima maar in 45 minuten waren ze in en uit. De steiger bleek niet meer dan een veredeld trapje. De offerte is daarom misleidend en ik vind het zwendel. Na 36 jaar voor mij geen Eneco meer. R.Kooistra Wijk bij Duurstede

20 maggio 2026

Hallo meneer Kooistra,
Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, en dank dat je dit zo duidelijk deelt.
We begrijpen goed dat het niet goed voelt wanneer de kosten voor op- en afbouw en arbeid niet in verhouding lijken te staan tot de tijd en uitvoering, zeker zoals je beschrijft met een eenvoudige steiger en de korte duur van het werk. Dat kan de indruk wekken dat de offerte niet transparant is geweest, en dat is natuurlijk niet wat we willen.
We nemen je signaal serieus en kijken hier graag samen met je naar.
Wij nemen binnenkort contact met je op om dit verder te bespreken.

Valutata 4 stelle su 5

Weinig tijd en duidelijk in zijn…

Weinig tijd en duidelijk in zijn ervaring👍

9 giugno 2026

Hallo Kees,
Bedankt voor je review!
Fijn om te zien dat je tevreden bent met je ervaring. Daar doen we het voor.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar. Bedankt voor het vertrouwen in Eneco in Huis!

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden over de snelle…

Wij zijn zeer tevreden over de snelle service van Eneco de monteur enleco
Heb onze combiketel weer keurig
aan de gang gebracht .
Door de nw gasleiding in de straat
Groetjes

27 maggio 2026

Hallo Leo,
Wat fijn om te lezen dat onze monteur je zo snel heeft kunnen helpen en dat je combiketel weer netjes in werking is gebracht, zeker na de werkzaamheden aan de nieuwe gasleiding in de straat. Mooi dat je onze service zo hebt ervaren!

Zeer aardige,behulpzame meneer

Hallo Lijda,
Wat fijn om te lezen, dankjewel!
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan, staan we graag voor je klaar.

Valutata 3 stelle su 5

Maintenance of cv ketel - incomplete

Periodic change of parts was completed, but cleaning wasn’t done. I had to figure out myself how to a clean a syphon. In this case, my contract should be cheaper.

28 maggio 2026

Hello Anna,
Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the cleaning wasn’t carried out during the periodic parts replacement, and that you had to figure out how to clean the siphon yourself. We understand how frustrating that is.
This is not the level of service you should expect from us. Your point about the contract feeling less valuable in this situation is clear, and we take that seriously.
We’d like to look into what happened and find a suitable solution together. Please feel free to contact us via info@enecoinhuis.nl or 088 - 895 5000, so we can help you further and restore your confidence.
Kind regards,

Prima monteur

Prima monteur. Duidelijke communicatie. Kwam met opties voor reparatie.

26 maggio 2026

Hallo Fred,
Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!
Goed om te horen dat onze monteur je zo prettig heeft geholpen en dat de communicatie duidelijk was.
Bedankt voor je vertrouwen in Eneco in Huis!

Valutata 4 stelle su 5

Netjes snel voorkomend voldoende kennis ruim op tijd

Netjes snel voorkomend voldoende kennis

Hallo Wilbert,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad met onze service. Daar doen we het voor.
We blijven ons inzetten om die lijn vast te houden – en waar mogelijk nog net een stapje extra te doen.
Dank voor je vertrouwen in Eneco in Huis!
Eneco in Huis

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più