Elgiganten A/S - Waves Recensioni 96

TrustScore 3.5 su 5

3,7

Over Bølgen 23A, Waves Shoppingcenter, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til William SV fra Elgiganten i Waves! Han leverede en fantastisk kundeservice i forbindelse med mit køb af en Streamdeck. William var både imødekommende, hjælpsom og tog sig tid til at vejle... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har i dag handlet i jeres butik i Waves- oplevet super god service, Fik god info om produkterne vi kiggede på. Der blev kigget på forskellig produkter og trods tiden trak ud op til lukketid, kunn... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Købte en Logik opvaskemaskine,læste brugsvejledningen flere gange da der står du skal bruge SKYLLEMIDDEL!!!!,ikke afspænding Gjorde som der stod,købte skyllemiddel som jeg aldrig ellers brugte.Resu... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Waves

Scritti dall'azienda

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

Scritti dall'azienda

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

HOLD JER VÆK FRA ELGIGANTEN - Del 3.

HOLD JER VÆK FRA ELGIGANTEN – Del 3

Lad jer ikke narre af Elgigantens standardsvar på anmeldelser og den hjælpende hånd, de offentligt giver indtryk af at række ud.

Ud ad til forsøger de at fremstå hjælpsomme og servicemindede på Trustpilot, men min oplevelse har været det stik modsatte. Efter deres svar på min anmeldelse kontaktede jeg dem igen i håb om en reel løsning, men svaret var præcis det samme som i butikken, ingen reel hjælp og ingen vilje til at tage ansvar.

Det efterlader mest af alt indtrykket af, at deres offentlige svar handler om at fremstå kundevenlige over for andre brugere på Trustpilot, ikke om faktisk at løse kundens problem.

Jeg forstår ærligt talt ikke, hvorfor man skal bruge mere tid og energi på at kontakte dem igen, når resultatet allerede virker afgjort på forhånd.

Desværre er det ikke muligt at give nul stjerner, for det er ærligt talt det niveau Elgiganten ligger på.

18 maggio 2026

Nem hjemmeside

Nemt på hjemmesiden og god service ved afhentning

17 maggio 2026

Hej Beinta,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse med os, overordnet set var god.

Jeg håber at vi fremover kan sikre os den femte stjerne, og at du får stor glæde af dit nye produkt.

Valutata 5 stelle su 5

God og hjælpsom ekspedient i…

God og hjælpsom ekspedient i forretningen som forklarede tingene så man forstod det.

17 maggio 2026

Hej Charlotte,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du blev taget godt i mod af personalet i butikken, og at de kunne hjælpe godt igennem processen.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt, når du modtager det.

Valutata 5 stelle su 5

varen klar som i beskeden venlig…

varen klar som i beskeden venlig service og lån af hund til at få vare i bilen

10 maggio 2026

Hej Kenneth,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er skønt at læse, at du oplevede venlig service, og at butikken kunne låne dig en hund i forbindelse med afhentning af din seneste klik og hent bestilling.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Ninja elektrisk grill!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Du ønskes en rigtig god dag.

Tilla

Fin service

3 maggio 2026

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du kunne nyde godt af klik og hent.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt.

Hurtigt det god

Det gode ting er i hurtigt.
Tak for

3 maggio 2026

Hej Hassan,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at din oplevelse med os var god.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt, når du modtager det.

Valutata 4 stelle su 5

Fin og hurtig Cluck og kollekt…

Fin og hurtig Cluck og kollekt behandling

24 aprile 2026

Hej Teddy,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Valutata 5 stelle su 5

Billigt tilbud og hurtig levering.

Billigt tilbud og hurtig levering.

23 aprile 2026

Hej Dennis,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Valutata 4 stelle su 5

Defekt helt ny pizzaovn blev ombyttet

Defekt helt ny pizzaovn blev ombyttet. Købte en ny pizzaovn, som desværre kun virkede i 2 min, hvorefter den blev helt sort i displayet og ingen varme. Elgiganten ombyttede den straks, da jeg kom op i butikken. Super flinke personer i buikken. Ærgeligt den var defekt fra starten med fem stjernet til butikken for at ombytte hurtigt.

9 aprile 2026

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at din nye pizzaovn viste sig at være defekt fra start, og det beklager vi.

Til gengæld er vi meget glade for at læse, at du fik en hurtig ombytning i butikken, og at du oplevede vores medarbejdere som flinke og hjælpsomme. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at fremhæve den del af oplevelsen.

Vi håber, at den nye pizzaovn lever op til forventningerne.

God dag.

Hej Yonas,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du er blevet mødt af vores venlige medarbejdere og modtaget rigtig god service

Marcus

Super effektiv

Super effektiv, god og meget venlig betjening ved click and collect the. Det gør jeg meget gerne igen

19 aprile 2026

Hej Jan,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god, og at du blev mødt af venlighed i butikken.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du nyder godt af dit nye produkt.

Super kundeservice

17 aprile 2026

Hej Helene,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du får stor glæde af dit nye produkt.

Mo god service

Sørgede for en god deal ! Rigtig god service 👍🏼

11 aprile 2026

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at din oplevelse med os var god.

Du må have en god weekend.

Valutata 1 stelle su 5

Miele opvaskemaskine som et outlet produkt, som ny - originalindpakning mangler.

Vi har købt en Miele opvaskemaskine som et outlet produkt hvor beskrivelsen er ”som ny - originalindpakning mangler”. Da handlen er fuldført, skal de i butikken lige bruge en halv time til indpakning for sikker transport hjem, hvilket er super fint.
Efter at være kommet hjem med maskinen og får den pakket ud, er eneste medleveret udstyr tragt til salt påfyldning, alt andet mangler ud over selve maskinen.
Jeg når ikke ud i butikken før dagen efter, hvor det tager ca. 1 time for ekspedienten at finde de dele i deres online system, som jeg har mærket op som manglende i udprintet tegning fra manual altså fra Mieles hjemmeside, manual manglede jo også. Ja, alt ud over selve opvasker og salt tragt, så mangler alt andet. Så det var første kontakt med kundeservice i butikken.
Efter yderligere 14 dage møder vi igen op i butik og snakker med dem, der kan stadig de ikke oplyse leveringstid men vi vil få en sms når dele er der.
Yderligere 2 gange er kundeservice kontaktet pr telefon, første gang lover de at ringe tilbage når de har snakket med butikken. Første gang sker der så ikke noget, vi bliver ikke kontaktet. Anden gang forsøger de at ringe op men telefonen ringer desværre kun 1. ring og den når jeg ikke at svare, der bliver ikke lagt en besked på mobilsvar, intet siden.
I morgen den 11. april er det så 7 uger med en opvaskemaskine til 7500,- kr som vi ikke har kunnet færdig installerer, overvejer nok om jeg overhovedet kommer til at købe mere hos elgiganten.

21 febbraio 2026

Hej Lars,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest vil jeg meget gerne beklage for denne kedelige oplevelse vi har udsat dig for.
Det har aldrig været vores intention.

Det er bestemt ikke i orden, at denne sag har varet så længe, og at du ikke er blevet kontaktet endnu.

Jeg har nu taget fat i butikken, og bedt dem kontakte dig med en løsning på denne sag.
Du burde meget gerne blive kontaktet snarest.

På trods af den kedelige situation, ønskes du en god weekend.

Valutata 3 stelle su 5

forsinket

Jeg bestilte en iPhone 17 Pro den 31. marts, da den var på lager online, og betalte ekstra for at få den hurtigt. Alligevel blev den forsinket, hvilket var rigtig skuffende. Nu virker min telefon slet ikke længere, og jeg har brug for en ny, fordi jeg ikke kan bruge den gamle mere. Det er virkelig frustrerende at stå uden en telefon, især når jeg havde regnet med at få den hurtigt. Jeg håber, butikken vil tage ansvar og hjælpe mig hurtigst muligt, da jeg virkelig har brug for en fungerende telefon.

31 marzo 2026

Hej Maria,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det er meget beklageligt, at din ordre ikke er blevet leveret som planlagt.
Det har aldrig været vores intention.

Denne forsinkelse skyldes, at vi ikke har flere på lager, og vi afventer en nye leverance fra producenten af.

Jeg har nu refunderet fragten som en undskyldning for ulejligheden.

På trods af den kedelige oplevelse, ønskes du en god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en super betjening og indgående…

Fik en super betjening og indgående forklaringer til mit køb af IPhone 😃 jeg går glad hjem - dejligt med en kompetent service - Tak Mo 😃

1 aprile 2026

Hej Iris,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse med os var god, og at du blev taget så godt i mod af vores personale i butikken .

Din positive feedback er værdsat.

Du må have en dejlig dag og god påske.

..........

29 marzo 2026

Kære kunde.

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glad for, alt har været som det skulle være i forbindelse med dit køb.

Rigtig god dag!

David

Valutata 1 stelle su 5

hver gang man køber noget i jers…

hver gang man køber noget i jers lortebutikker bliver man presset til at flytte elselskab ...kommer ind for at købe et headset og sælger er kun intresseret i hvor man betaler el henne...det kan sku da ikke være rigtit man man kommer ind for at købe noget og så sælger de noget helt andet...forstil dig du skal til bagern og købe en snegl og for at du kan købe den skal du købe topnøgleset

hvorfor skal det altid være så besvæerligt at købe noget hos jer..skam jer..

22 marzo 2026

Hej Allan,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre du har haft en dårlig oplevelse med sælger i butik. Det er bestemt ikke meningen at man skal føle sig presset til at købe noget som helst, og derfor er det tydeligt at høre ud fra din oplevelse, at der er gået noget galt i kommunikationen.

Det tager vi med os videre i vores udvikling mod at blive bedre, så vi sikrer at de rette tilbud bliver overleveret til de rette kunder. Jeg sørger selvfølgelig for at den ansvarlige for afdelingen får denne feedback.

Hurtig betjening 😊

Har købt en bærbar computer online.
God og hurtig betjening.
Ankom i sikker indpakning-

27 novembre 2025

Hej Karina,

Mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hvor er det bare dejligt at læse, at du har været tilfreds med forløbet i forbindelse med dit køb på vores hjemmeside, og at din ordre blev leveret med en sikker indpakning.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en god dag!

Akin

Valutata 2 stelle su 5

2 stjerner, da jeg tidligere har haft gode oplevelser. I dag får absolut bundkarakter dog.
Der sker det, at jeg ser Elgiganten har nogle ram til en god pris. Jeg kan se at i mit område - er Greve nærmeste biks med dem. Jeg bestiller dem derfor til 'Klik og hent' - til afhentning inden for en time. Jeg smutter derned undervejs. Jeg står så i butikken da den her time er gået - og får nærmest på timeslaget besked om, at min ordre er annulleret - uden grund. Nå. Det var kikset, tænker jeg - og finder nogle andre ram, lidt dyrere dog, og bestiller dem - til afhentning på Amager, som skriver de har dem på lager. Undervejs får jeg besked om at de er travle - men at jeg kan komme og vente i butikken i mellemtiden. Så tænker jeg, okay, så har de dem da i det mindste på lager. Jeg kommer efter en time og 20 min, men kommer alligevel til at stå 40 min. i butikken, hvorefter de også konstaterer, at de ikke har dem på lager - men at jeg kan få dem sendt 'på deres regning' - sikke en service - er jo lige ved at falde bag over! Der er fri levering på den type ordrer overstigende x beløb alligevel. Jeg får i stedet medarbejderen (hvis skyld det selvfølgelig ikke er, at jeres lagersystem er lige til skylle ud) til at annullere ordren, så jeg køber dem et andet sted. Skal ikke støtte jer her, efter sådan en omgang - I skylder mig en halv søndag.

22 marzo 2026

Hej Daniel,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om de annullerede ordrer.
Vi håndterer hver dag et stort antal varer og derfor kan der opstå fejl i lagerbeholdningen, men det er naturligvis ikke okay at det skete 2 gange i streg for dig.
Vi vil gerne beklage ulejligheden dette har medført.

Jeg kan se, at du nu har lagt en bestilling på et nyt grafikkort. Der har jeg netop sørget for at gå ind og refundere fragtomkostninger, så det leveres til dig kvit og frit.

Jeg håber dette hjælper på din samlede oplevelse af os, og så håber jeg naturligvis at du bliver glad for dit nye produkt.

Ellen

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più