Købte en varer/en gave på Klik & Hent med info om at jeg ville kunne hente efter ca. 1 time. 24 timer senere havde jeg ikke fået sms-bekræftelse endnu. Jeg valgte at henvende mig i butikken (v. Tr... Leggi di più
Venter på levring af køleskab (ml 8-17) og chaufføren ville ringe inden ankomst. Telefonen ringer ét ring, jeg tager telefonen fra Ukendt nummer og der er ikke nogen i røret. Sekunder efter får jeg... Leggi di più
Jeg bestilte på baggrund af kyndig personlig betjening af Kristoffer hos Elgiganten - Trianglen. Kristoffer havde viden og tålmodighed til at svare på alle mine spørgsmål og lavede en vareoversigt... Leggi di più
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Østerbrogade 62, 2100, København, København Ø, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Super dygtige medarbejder altid klar til at hjælpe flinke og rare

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Kæmpe kø i butikken igen.
Har kun været der to gange og har ventet omkring 20-30 min hver gang bare for at betale. Butikken er rodet og personalet virker alle helt rundt på gulvet. Kommer aldrig i butikken på triangel igen!

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Meget nemt at bestille clic og collect, men det er surt, når man må vente utrolig lang tid i butikken. jeg måtte gå efter 20 min. med uforrettet sag ( fredag kl. 15) og vende tilbage efter kl. 18. hvor jeg blev ekspederet med det samme.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Der stod en stakkels medarbejder til at betjene hele butikken.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Jeg brugte click and collect for at reservere varen. Jeg havde ikke billedID på mig - det skulle bare være hurtig genvej til at få min vare.
Endte med slet ikke at kunne få den udleveret selvom jeg havde betalt den. Måtte annullere ordren online på trods af at jeg havde kvittering på både sms og mail.
Dette skete efter jeg havde sået i kø i næsten 20 minutter (!!)
Og det er hver gang jeg er i Elgiganten at jeg bruger ekstremt meget tid på at stå i kø.
Jeg kommer ikke til at købe noget i Elgiganten igen.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Fuldkommen håbløs bemanding i butikken Østerbro, Trianglen.
En person til at betjene. I laaaange perioder ingen i kassen, fordi personalet var gået for at hente varer eller lign. hvilket tog uendelig lang tid, HVER gang. En kunde blev bedt om oplyse kode og pinkode til telefon i fuld offentlighed. Op til 10 personer i kø. Mange forlod køen og gik. Altså helt håbløs langsommelig betjening. Jeg skriver mens jeg venter. Indtil nu i 16 minutter. Foran mig står to og venter.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Henvendte mig for 4. gang i Elgigantens forretning på Østerbrogade ved Trianglen. Købte for et år siden en printer, der gik i stykker. efter to forsøg på rep fik jeg en ny, det var sådan set ok. Efter 4 måneder er den nye gået i stykker. Også det kan ske. MEN: Personalet har hele vejen optrådt så sure, arrogante og ligeglade, at jeg et øjeblik troede, jeg var med i skjult kamera. De skal have tingene forklaret flere gange, ekspedienten nægter at udlevere kvittering på at jeg har indleveret printer til rep, og får det først, da jeg insisterer. Komplet ligeglad. En kasse virkede ikke, men ingen af ekspedienterne gade sige, at jeg skulle gå ned i den anden end af butikken for at finde en kasse, der fungerede. Et skilt havde været en hjælp.
Hvorfor den nedladende holdning? Når man handler i andre filialer, er tonen en anden. Hvor er det ærgerligt, man skal udsættes for nedladende behandling som kunde.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Super fin købsoplevelse på nettet. Uengageret betjening i butikken. Der var ikke meget overskud på kontoen.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Jeg bestilte en vare til butikken den 28. januar, som havde en forventet leveringstid på 3 dage. Varen blev ved med at blive forsinket, og jeg kan ifølge Elgiganten først forvente at kunne hente varen i butikken den 10. februar.
Jeg har bestilt varen igen som outletvare til afhentning i butikken, fordi der var anført en kortere leveringstid. 10 minutter efter bestillingen modtager jeg en besked om, at varen forventes forsinket igen.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Det står 3199 kr på en play s 5 , jeg købt den som privat person, men skulle alligevel betall 799 kr moms exstre.

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Ingen service, da jeg endelig fik kontakt med en medarbejder, fik jeg at vide hun ikke kunne betjene mig, på trods af jeg blot havde et spm til en vare. Fik at vide jeg skulle gå i kø til kassen. Her stod 15 andre kunder i kø.....elendig betjening dårligt frækt personale. Vil råde ALLE jeg kender, til at handle et andet sted. Sætter aldrig mine ben der mere

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Kan man rate kundeservice når de svarer på en trustpilot.
Servicesag iflg elgigantens hjemmeside 10-15 dage
Man modtager et link. Hvor man kan følge.
Første status er sag oprettet
Der står min sag stadig efter 11 dage. Ikke videresendt altså step 2
Jeg får mail fra kundeservice at jeg vil modtage en opdatering på min sag enten Igår eller idag
I dag kl 19 sender Trianglen linket igen fra 2.1 hvor sagen stadig blot er oprettet ikke videresendt
Ingen tager ejerskab. Feks dit produkt er bortkommet. Den skal jo ikke ligge 11 dage uden den trods er kommet til step 2 ud af 7

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Helt utrolig ringe kundeservice. Vi står 15 mennesker i kø og der sker ingenting i kassen. Flere medarbejder går rundt uden at gøre noget

Risposta di Elgiganten A/S - Trianglen
Bestilling på hjemmesiden var hurtig, overskuelig og nem.
Afhentning i butikken var det samme.
Derudover var kommunikationen tydelig og letforståelig.