Klosterkrogen 4, 4100 Ringsted, DK
købt en asus tuf gaming monitor til 1500 den er super god jeg kan vælge custom crosshair skift skærm mode har mange modes så din spil ligner ikke meget blurry
Det er nemt at bestille, det er nemt at hente varen og så er det tilmed hurtigt og billigt. Nå ja, og personalet er venlige, smilende og imødekommende.
Jeg har oplevet at Elgiganten sletter kundernes opslag på deres Facebook side og blokerer dem. De begrænser deres utilfredse kunders deling af deres oplevelser - ligesom de bortforklarer fejlen... Leggi di più
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Klosterkrogen 4, 4100 , Ringsted, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Elgiganten fører sig frem i div. reklamer med at de kan spotte kundens behov og lige ved hvad denne mangler. Vi købte i januar 2026 Dreame robotstøvsuger. En ung ekspedient spørger om han kan hjælpe. Vi er nemlig i tvivl om hvilken model vi skal vælge, som kan klarer dørtrin. Svaret er "jamen der er der ikke rigtigt nogen af dem der kan."
?????
Jeg ved tilfældig, at Dreame laver modeller der kan klare 20, 40 og 60 mm høje dørtrin. Jeg er bare i tvivl om hvad den model vi kiggede på i butikken, kunne klarer. Vi køre hjem igen og undersøger mere selv og finder ud af, at de rent faktisk har en model i butikken. Afsted igen og vi fik handlet en maskine til over
5.000 kr.
1,5 mdr efter går beholderen til rengøringsmiddel i stykker. Vi indlever reklamationen og bliver mødt af en arrogant medarbejder, der i stedet for at hjælpe, stiller "forhindringer" op og gør det besværligt. I stedet for at ombytte en åbenlys defekt, bliver den sendt til en "specialværksted" hos Elgiganten. Det har i skrivende stund, taget over en måned at ombytte en plastik beholder.
Må sige at jeg ikke er super imponeret. faktisk så lidt at man kan lige så godt handle på nettet, frem for at gå i en fysisk butik som Elgiganten Ringsted

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Var spændt på om den stol kunne nå at være klar til afhentning. Det var den så heldigvis og endda dagen før. Så super nemt som altid at handle hos jer.

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Nem bestilling til Klik og afhent samt meget behjælpelig med varen ved afhentningen

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Bestilte over nettet og kunne hente varen en time efter. Dejlig hurtigt og nemt

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Havde bestilt en klik og hent. Den var klar på under en time. Blev hentet hurtigt da jeg henvendte mig ved kassen, hvor der ingen kø var.
Venlig betjening.

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
venlighed og imødenkommenhed alt var ok og tilfredsstillende meget fin betjening

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Bestiller og henter. Godt nok burde de have 1 mere ved udleveringen da den også er kasse for kunder i butikken

Købte i dag et tv.
Betjeningen omkring køb af tv gik fint og så gik det kun ned af bakke.
Fik af vide at det ville blive udleveret ude ved porten.
Der stod jeg då i 15 min uden der skete noget.
Jeg gik ind og spurgte en medarbejder jeg mødte inde for om jeg havde misforstået noget.
Han sagde man sku stille sig i kø ved skranken, trods det jeg havde betalt.
Jeg stillede mig i kø som nummer 3 og det tog 25min at komme til .
Den ene medarbejder snakkede med en kunde i al den tid og den anden ekspederede 1 kunde og gik så ud bagved og dtode der i 5 min mellem kunderne hver gang uden at lave noget.
Da jeg så spurgte høfligt om de kun var 2 var hans svar at jeg bare ku returnere mit køb, hvis jeg ik ku vente på ham.
Det ku jeg godt hvis han nu lavede noget Men det gjorde han ikke.
Så jeg sagde jeg gerne ville returnere mit køb hvis han kom over til kassen, det ville han så heller ik.
Nu var der så gået over 30 min i kø.
Magen til dårlig service og næsvis medarbejder, skal heldigvis lede længe efter andre steder.
Det er slut med køb i elfiganten ringsted.

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Lynhurtigt svar fra butikken. Deres ventetid på pakning og afhentning, er kortere end angivet på deres hjemmeside. Søde og imødekommende medarbejdere. Alt i alt,en god oplevelse.

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Jeg havde en meget dårlig oplevelse i Elgiganten Ringsted.
Jeg var i Ringsted i forbindelse med en fødselsdag og valgte derfor at kigge forbi butikken da jeg alligevel var i byen for at købe en Nintendo Switch 2. Jeg bor i et godt stykke derfra, så det er ikke lige en butik jeg bare kører forbi til dagligt.
Jeg bad om prismatch, da den danske webshop tieme.dk sælger konsollen til 2.799 kr., mens Elgiganten tager 3.799 kr. Jeg fremviste produktet og henviste til Elgigantens egne prismatch-betingelser.
Den ansvarlige medarbejder i butikken afviste dog prismatchen. Hans begrundelse var, at der på produktet hos tieme.dk står “Stand: helt ny”, og at han derfor ikke kunne være sikker på, at varen faktisk var ny.
Det giver efter min mening ingen mening, da der netop står helt ny, hvilket jo betyder at varen er ny. Tieme.dk er desuden en dansk virksomhed med gyldigt CVR-nummer, som jeg fandt via Pricerunner, og så vidt jeg kan se opfylder de alle krav i Elgigantens prismatch-politik.
Da jeg bad ham pege på præcis hvilken betingelse der ikke var opfyldt, fik jeg blot at vide at butikken nu var lukket (kl. 17), og at jeg måtte kontakte kundeservice hvis jeg havde et problem.
Jeg oplevede ærligt talt situationen som både afvisende og nedladende, og det virkede mest som om prismatchen blev afvist, fordi prisforskellen var for stor.
Resultatet er nu, at jeg skal bruge tid på at kontakte kundeservice og muligvis køre til Ringsted igen, selvom alle prismatch-betingelser efter min vurdering er opfyldt.
Jeg har navnet på personen der afviste prismatchen som jeg ikke vil udskamme offentligt da det ikke gavner nogen. Jeg har i stedet kontaktet kundeservice med en officiel klage på ham specifikt.
Jeg håber Elgiganten vil tage sagen seriøst, kontakte butikken i Ringsted og få løst situationen.

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service.. Elgiganten ringsted og en Mathias har købt en skærm den går efter 15 i sort.. og vil ingenting.30 dage returret.. ja hvis du har org emballage. Men den fik jeg jo ik med da jeg købte den... Nu skal jeg så sende en helt ny skærm ind til reparation og vente 5 uger... Aldrig mere om jeg handler i Elgiganten

Risposta di Elgiganten A/S - Ringsted
Nem og hurtig handel. Kunne hente min vare indenfor 30 min ved køb som click and collect

Købte en epoq opvaskemaskine 17/11-24
Den melder konstant fejl har haft en tekniker ude 1 gang og se på den! Kan simpelhen ikke undvære den en uge mere! Ordrenummer 2273721427