Jeg havde i går bestilt en click and collect ordre på en telefon ved Power i Randers. Efter at have ventet 48 min. og utallige henvendelser til personaletfor at få udleveret min ordre fik jeg nok.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Den største anbefaling til Nicklas i TV i Randers afdelingen. Han er både professionel og oprigtigt imødekommende, og man føler sig hurtigt i trygge hænder. Hans store produktviden skinner tydelig... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Marsvej 16, 8960, Randers, Randers SØ, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Der er **** stjerner til medarbejderen i deres kundecenter - fin og høflig betjening.
NUL stjerner går til de rettigheder som Elgiganten mener, at vi har som forbrugere.
Vi har købt en bærbar PC. Min søn skal bruge den skolebrug. Den begynder at crashe, dvs gå i sort, på meget tilfældige tidspunkter. Elgiganten modtager den og sender den til reparation i Norge. Vi venter tålmodigt i nogle uger. Efter et stykke tid sker det samme - den går ud på tilfældige tidspunkter og det er ikke så smart når den skal bruges til prøver og eksamener. Igen sender Elgiganten PC til Norge for at blive lavet. Igen tager det nogle uger og igen får vi den bare retur. De står fast på at det er proceduren.
I august tager min søn på udveksling til Brasilien. Han skal bruge den bærbare PC og tager den med. Vi har på fornemmelsen hvad der vil ske - og det sker igen. Jeg tager personligt til Elgiganten og fortæller at nu er det sket igen. Jeg fremviser billede og videomateriale som er sendt fra min søn. Det bliver noteret på sagen og da det er tredje gang at det sker, så bør det være nok til en ombytning.
I juni kommer han hjem og på vejen hjem får den bærbare PC en skade ved skærmen.
Det er jo heldigt for Elgiganten, for nu kan de skifte fokus til den skade og dermed ryger samtlige garantier og tidligere sagshistorik. De er helt ligeglade med sagens forløb og det faktum, at jeg har vist dokumentation for at skaden er sket for tredje gang.
Hvis det var en bil - og motoren viste en fejl - så vil det svare til at bilen mistede alle garantier, hvis der skete en skade på kofangeren eller der kom et stenslag på forruden.
Vi har stolet på at Elgiganten vil os som forbruger det bedste - men at de bare fejer al sagshistorik og dokumentation af vejen, det er skuffende.
Vi har stået så mange gange i det servicecenter og vi har ventet mange uger på at få den PC retur fra reparation.
Igen vil jeg understrege at vi fik god behandling af medarbejderne - men deres retningslinier er ikke i orden.

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Havde lavet en ordre til afhentning i butik, men webshoppen kommer med en fejl hver eneste gang der laves en bestilling. Og da der ikke kom besked om at ordren kunne afhentes, kørte jeg senere ud i butikken og købte det jeg ville købe.
Tidligere fil jeg så besked om at ordren var annulleret men penge ikke kunne refunderes. Denne besked.
“ Hej.
Det er nu mere end 48 timer siden du har lavet din klik og hent. Vi har derfor annulleret ordren og sendt pengene retur. Vi har desværre ikke kunne sende pengene retur til dig men vi har lavet et gavekort som du kan bruge i vores butikker.
Med venlig hilsen Elgiganten, Randers.”
De har så sendt en gavekode som jeg ikke har haft nogen som helst intention om at købe.
Dette er simpelthen under al kritik. Annuller dette gavekort og refunder pengene. Man kunne i det mindste have rakt ud, før man bare vælger ar tage pengene.
OG få styr på det website, hvis det skal kunne bruges.

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Bestilte varen i går og kunne hente den i formiddag.
Altid god betjening.

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Jeg har bestilt en vaskemaskine som de skulle levere og sætte op for mig. Men ham som skulle levere den (Emil) hed han fra Randers. Han ringede til mig inden han skulle komme men han snakkede ikke i telefonen da jeg tog den. Så forsøgte jeg at ringe hele 6 gange tilbage til ham, men han har blokeret mit nummer. Så jeg får ikke min vaskemaskine i dag og kan vælge en ny levering. Han kørte herover til min lejlighed tog et billede og kørte igen imens jeg sidder ude og venter på han kommer. Så hvis i skal have leveret noget fra Elgiganten Randers så bed om ikke at få en Emil til at levere det og sætte det op for jer, fordi han passer godt nok ikke sit arbejde og snakker grimt til kunder osv. Det burde koste ham en fyring!
Man betaler for at få det leveret og sat op, så skal man sgu også gøre sit arbejde ordentligt uanset om man har stramt program eller ej.

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Super nemt med click and collect. Bestilte kl 18 og afhentede dagen efter kl 11💪👍

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
DEN VÆRSTE KUNDESERVICE JEG HAR OPLEVET!!!
Jeg ville faktisk ikke engang give jer én stjerne, men det var jeg nødt til for at skrive en anmeldelse!
Vi købte et TV på click and collect i torsdags og afhentede det sidst på eftermiddagen - da vi kom hjem og begyndte at pakke det ud, opdagede vi en ridse i skærmen… Jeg ringede derfor til kundeservice fredag formiddag, hvor jeg talte med en hjælpsom mand, som sagde vi skulle køre ud med det med henblik på en ombytning… Det gjorde vi fredag omkring middag… Da vi henvendte os i udleveringen fik vi at vide, at chefen var gået hjem og at de derfor ikke kunne hjælpe os før mandag… Vi var naturligvis utilfredse med den besked! Jeg vil da også mene, at hvis chefen er gået hjem, må der da være en anden, der tager over eller er man så bare helt hjælpeløs? Men vi måtte jo køre hjem uden et nyt TV, som vi lige havde købt og betalt dagen i forvejen… Vi blev lovet, at chefen ville kigge på det hurtigst muligt mandag og så ringe til mig… Mandag skete der dog INTET! Jeg kontaktede IGEN kundeservice, hvor jeg talte med en mand, som sagde han ville skrive til dem om at ringe til mig… En times tid senere modtog jeg en SMS fra en medarbejder, som kunne fortælle mig, at chefen IGEN var gået hjem pga noget privat - det kunne jeg ikke lige se var mit problem, så jeg ringede IGEN til kundeservice, som godt kunne se, at den behandling vi fik slet ikke var i orden! Det eneste han kunne gøre var at skrive til dem IGEN og bede dem om at ringe til mig… I dag blev vi så langt om længe ringet op af chefen, som kunne fortælle, at vi ikke kunne bytte TV’et eller få pengene retur, da de vurderede, at det var OS, der havde ødelagt det!!! De beskylder os for at lyve for at redde deres egen r… det er simpelthen så uordentligt og ulækkert! Og nu har de så både stjålet vores penge og vores TV!!! Én ting er helt sikkert - vi går videre med denne sag!!!

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Behandling under al kritik!
Købte torsdag den 18. Juni et LG TV 65 tommer hos jer. Da jeg pakker det ud har det tydeligt skade i højre hjørne samt en revne i glasset. Forsøgte at kontakte jer, men kundeservice har lukket. Leverer det tilbage fredag middag. Der kan ikke behandles videre i sagen før mandag, da chefen er taget hjem. Mandag sker der INTET. Ringer kundeservice. Får at vide at chefen igen er taget hjem. Han ringer tilbage i dag tirsdag den 23. Juni med den besked at VI, kunden har ødelagt TV ved udpakning! TV var i stykker da vi åbnede pakken! I stjæler i princippet 4000 kr fra os. Det er under al kritik. Jeg stopper ikke her med klager, da jeg ikke vil finde mig i at blive beskyldt for at lyve, I beholder mine penge, men I beholder også TV. Det går jeg videre med.

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Skulle bruge en dims og kunne ikke finde den andre steder me de havde den

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Var i Randers butikken i dag.
Personalet stod i kø, for at slippe for at ekspedere.
Så slap de for at døje med at sælge noget til mig, også i fremtiden.

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Elgiganten har ødelagt den eneste grund til, at mange af os stadig kom der.
Nemlig deres prismatch. Før matchede de med alle Danske butikker (og webbutikker), men det er nu lavet om, og de ligesom power, matcher kun med de butikker, som i forvejen er dyrere end dem selv, så prismatch giver ingen mening længere.. Den eneste grund til jeg og mange andre stadig kom i Elgiganten, var så jeg kunne se/prøve produktet før køb og sammentidlig udnytte deres prismatch og få det til den bedste pris (Vi vil være billigst... Husker I det slogan? For det er godt nok dødt nu)
Nu er der absolut ingen grund til at komme i Elgiganten længere, da det kun er brændstofspild og 50-100% dyrere vare end hos mange andre butikker på nettet.
Jeg var forbi i dag, for at købe et Samsung ur som Elgiganten havde til salg for 3999kr, men 4 andre butikker har samme ur til 1750.. Men ingen af de Danske butikker prismatcher Elgiganten med mere.. Kun de store dyre steder, som Proshop, Humac og Power.
Så hvis du regner med at smutte i Elgiganten og købe dine vare til en ordentlig pris, så kan du glemme alt om dette nu.
Jeg har i hvert fald været min sidste gang i Elgiganten

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Jeg satte mig ud i bilen uden min telefon, lagde en click and collect ordre på samme telefon blot hos Elgiganten Randers. 10 min. efter kørte jeg fra butikke med min nye telefon i hånden.
Skide godt arbejde Elgiganten i Randers og super kundeservice fra jeres søde personale.

Har kun oplevet god service fra Randers Elgiganten

Risposta di Elgiganten A/S - Randers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.