Elgiganten A/S - Randers Recensioni 391

TrustScore 4 su 5

3,8

Marsvej 16, 8960 Randers, Randers SØ, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Den største anbefaling til Nicklas i TV i Randers afdelingen. Han er både professionel og oprigtigt imødekommende, og man føler sig hurtigt i trygge hænder. Hans store produktviden skinner tydelig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har købt ny vaskemaskine og tørretumbler. Efter første vask kunne vi konstatere, at vaskemaskinen rystede og larmede. Vi henvendte os i elgiganten i randers med vores problem. Vores problem blev... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hjemmesiden drillede lidt på computeren. Så det tog tre forsøg at få bestillingen ført igennem. Derfor får den 4 stjerner. Kunne jeg give 4.5 gjorde jeg gerne det. Men jeg var træt og faktisk mega... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Randers

Scritti dall'azienda

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

Scritti dall'azienda

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Nem online bestilling og afhentning

Nem online bestilling og afhentning

27 maggio 2026

Hej Tom,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en god og nem oplevelse med vores Klik og Hent-funktion.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye spil og ønsker dig en god dag!

Valutata 5 stelle su 5

Har kun oplevet god service fra Randers…

Har kun oplevet god service fra Randers Elgiganten

20 dicembre 2025

Hej Uffe,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten Randers. Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Du ønskes en god dag.

Benjamin

Ordre

Virker perfekt og god kundeservice

Hej Sia,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse nede i vores forretning.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får glæde af dit nye produkt.

Valutata 4 stelle su 5

Alt OK

Alt OK men lidt ventetid

13 aprile 2026

Hej Kate,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at alt var OK nede i vores forretning.

Vi sætter stor pris på din feedback, og jeg håber, at du får glæde af dit nye produkt.

Valutata 3 stelle su 5

Ventede på ekspedition i 10 min og…

Ventede på ekspedition i 10 min og valgte derefter at bestille produktet på nettet hos Elgiganten

11 maggio 2026

Hej Bjarne,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er beklageligt, hvis der har været længere ekspeditionstid mens du har besøgt en af vores butikker.

Din feedback er værdsat, og jeg har taget den med videre til den pågældende forretning, så vi kan forhindre lignende situationer fremadrettet.

Jeg håber, at vi kan få mulighed for at byde dig velkommen i en af vores butikker og give dig en bedre oplevelse.

Valutata 1 stelle su 5

handler der aldrig mere og min omgang…

handler der aldrig mere og min omgang kreds får også at vide hvor dårligt i er

29 aprile 2026
Non scritta su invito

Hej René,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi vil meget gerne høre nærmere om det, og du er derfor meget velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk.

Vedhæft blot et sags- eller ordrenummer samt et link til denne anmeldelse, så vil vi meget gerne hjælpe dig videre.

Jeg ønsker dig en god dag, trods denne oplevelse.

Hej Michael,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse, da du handlede med os var god.

Din positive feedback er værdsat, og jeg håber at du nyder godt af dit nye produkt.

Du ønskes en god dag.

👍👍👍👍

☺️👍👍👍👍👍👍👍👍👍

22 aprile 2026

Hej Alona,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du havde en god oplevelse i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye iPad Pro 11"!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Valutata 5 stelle su 5

Min foretrukne elektronik leverandør…

Min foretrukne elektronik leverandør altid til tale med og gode kvalitets varer

25 ottobre 2025

Hej Mette,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at dine oplevelser med os er gode.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og vi glæder os til at se dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Smil og respekt i service

Tak for din gode service.

Hej Ali,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at gøre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye computer.

Du ønskes en god rigtig god weekend!

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig venlig personal professional…

Utrolig venlig personal professional vejledning👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Hej Ertan,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig virkelig at høre, at du har fået professionel vejledning i forbindelse med dit køb.
Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye mobil.

Du ønskes en god dag!

God service ved afhentning

God service ved afhentning

16 aprile 2026

Hej Karsten,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at du har modtaget god service under afhentningen af dit produkt.

10/10

10/10 - Rigtig god service i Randers!

16 aprile 2026

Hej,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede god service i Randers afdelingen.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Segway robotplæneklipper!

Hej Thomas.

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, du har været tilfreds med vores service i forbindelse med dit seneste køb via Klik & Hent.

Vi håber på at se dig igen i fremtiden og ønsker dig en dejlig dag.

David

Valutata 3 stelle su 5

Dårlig oplevelse varen var slet ikke på…

Dårlig oplevelse varen var slet ikke på lager som de skilede med var til salg. Kan kun give dem 3 stjerner. Håber de lære af dette og sørger for at få lageret op på dupperne. Der er ingen undskyldning. De har fejlet.

13 aprile 2026

Hej Michael,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Vi vil gerne beklage at din Klik og hent ordre blev annulleret. Der forekommer en sjælden gang imellem fejl i vores lagerbeholdning, der gør at vi må annullere ordrer.
Vi beklager ulejligheden dette har medført.

Vi håber, at få muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Du ønskes i hvert fald en god dag!

Ikke styr på ordre

Vi kørte hele vejen fra Skagen til Randers for at afhente en vare, som vi havde bestilt online, fordi det var den nordligste butik med varen på lager. Da vi kom frem, kunne personalet ikke finde ordren, selvom vi viste ordrebekræftelsen. Vi blev ovenikøbet beskyldt for, at mailen var falsk, fordi der var stavefejl i den. Resultatet blev, at vi måtte købe varen endnu en gang kontant. Senere samme nat modtog vi en mail om, at varen nu var klar til afhentning. Nu skal vi så også bruge tid på at annullere den første ordre. En meget frustrerende oplevelse.

12 aprile 2026

Hej Brian,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest vil vi gerne beklage for denne ærgerlige oplevelse du haft i forbindelsen af dit køb. Vi kan godt forstå frustrationen at man bestiller et produkt får et ordrenummer og det så ikke godkendes i butikken.

Jeg har undersøgt sagen og har fundet grunden til at butikken har haft en mistro til denne "falske mail". Dette var grundet at denne bestilling var udtaget til stikprøve, hvoraf den manuelt skulle godkendes før at den er gået igennem.

Vi takker for denne feedback I kommer med. Jeg sørger for at denne feedback kommer til den rette afdeling for at vi ikke giver denne slags oplevelser på et andet tidspunkt.

Jeg håber derimod produktet lever op til jeres forventninger.

Hej Merlyn,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at du oplevede at din seneste klik og hent ordre var hurtig klar til afhentning.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Bosch vaskemaskine!

God betjening

9 aprile 2026

Hej,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig, at din oplevelse med os var god.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber at du nyder godt af dit nye produkt.

Du ønskes en god weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Great service from Nicholas in the…

Great service from Nicholas in the store in Randers. The man has the patience of a saint and the knowledge of a boffin. A great credit to the Company and we will certainly be returning for further purchases. Thanks again.

8 aprile 2026
Non scritta su invito

Hi Eugene,

Thank you very much for taking the time to review us on Trustpilot.

I am pleased that your experience with us was good with our colleague down from Elgiganten Randers. I will make sure that this feedback gets to the right department so that Nicholas can receive it.

Have a nice day.

Kind regards
Elgiganten's Customer Service

Valutata 5 stelle su 5

jeg kan ikke forstå at der ingen dansk…

jeg kan ikke forstå at der ingen dansk brugs vejledning
med.
V/H Anni Andersen

30 agosto 2025

Hej Annie,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg forstår naturligvis, at det kan være frustrerende, når manualerne kun findes på engelsk, især hvis man helst ønsker at læse vejledningen på dansk.

Der er ikke altid en dansk manual tilgængelig for alle vores produkter, da det afhænger meget af producenten.

Jeg vil dog gerne sørge for at følge op på denne del internt i afdelingen, så vi fremadrettet kan se om vi kan have flere af vores manualer tilgængelige på dansk.

Du ønskes en god weekend!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più