L'azienda ha risposto
Total god service Efter nogle få problemer med en handel er der fundet en enorm god løsning Så vil gerne anbefale Elgiganten for fremtiden , må sige de er service orienteret, når problemer opstår... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Supernem bestilling på hjemmesiden og ordreflow med Click&Collect, men total kaos ved udlevering. Alenlang kø og trafikkaos, og en enkelt "skoleelev" eller to som kæmpede alt hvad de kunne med udlever... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Gørtlervej 11, 5230, Odense, Danimarca
Come questa azienda usa Trustpilot
Købte en Ninja Creami for 2 uger siden. Den har så smadret maskinen fuldstændig.
Nu kan de ikke tilbyde mig lignende produkt og de vil heller ikke opgradere mig, jeg skal derfor straffes ved at skulle købe produktet til fuld pris, da det ikke længere er på tilbud i butikkerne. Fuldstændig til grin service, og forstår godt at folk bruger power i dag i stedet for.
Opdatering.
Marcus har forsøgt at kontakte mig for at tilbyde et ringere produkt til en højere pris. Syntes i selv det er en genial løsning?
Marcus har nu henvendt sig igen og givet et godt tilbud på et opgraderet produkt.
Jeg er ærgerlig over at de ikke gjorde det i butikken, men er tilfreds med løsningen.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Servicen altid i orden køber ikke elektronisk andre steder det er der ingen grund til med prismatch og power har kun skuffet gang på gang ift. Service😅

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Bestilte på nettet, click og collect, indenfor 1 time havde jeg varen i hånden.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Jeg har fået et digitalt kamera i fødselsdagsgave. Det vil desværre ikke tænde uden det sidder i oplader og det er jo hvad det er. Da jeg så kommer ned i Elgiganten for at reklamere over det og egentlig bare gerne vil ha et nyt får jeg af vide af en medarbejder at jeg skal kontakte et andet firma fordi det er dem der sælger kameraet. Jeg synes det for dårligt. Når der bliver købt noget igennem elgigantens hjemmeside forventer jeg altså at det så er dem der tager reklamationen og ikke at jeg selv skal til at kontakte et firma jeg slet ikke har hørt om før.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Rigtig fin behandling i forbindelse med et fejlkøb.
Super kompetent personale i varer udleveringen.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
nemt og enkelt bestilling på hjemmesiden og derefter afhentning i butik.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
altid venlig folk,og meget hjælp hvis jeg har problemer med mit udstyr,det er super godt

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Besøgte elgiganten i Odense.
Gode produkter.
Desværre er der næsten altid kø, når man har brug for hjælp fra en medarbejder

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Havde set en Samsung tørretumbler til 3699 som var på lager i odense, derfor kørte vi der til, for at hente den - vi blev mødt af en ekspedent der viste os to andre modeller til 4999, vi sagde at det var budgettet ikke til, da vi har sparet sammen længe til en ny tørretumbler, og blev mødt med at det var ikke et godt valg, vores tøj ville aldrig blive tørt, tørtiden ville blive lang og havde vi kun et 18m² rum var det slet ikke godt, men de glædede sig til vi kom igen, når vi fandt ud af at tøjet ikke blev tørt i maskinen og vi derfor ville fortryde vores køb.
Vi blev simpelthen nedgjort på groveste vis, med vores valg, men nu er det desværre bare sådan at ikke alle mennesker har buget til dyre maskiner, og derfor bør blive mødt med en, det et godt valg til prisen, og ikke en nedgørelse af valget.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Super god service ifm køb af nyt køkken. Kompetent og konstruktiv hjælp til indretningen med meget fine løsninger - alt sammen til en fair pris. Især vil vi fremhæve dygtige og søde køkkenmedarbejder Charlott - hun er guld værd for den butik!

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
FØJ for en elendig kundeservice. Har da ved gud aldrig nogensinde oplevet noget lignende
Efter en!!! Uge er vores nye vaskemaskine gået i stykker - og den "søde" medarbejder i elgiganten oplyser at det kan de sørme ikke gøre noget ved da det på billedet ligner det er en fysisk skade vi selv har påført den.. undskyld mig, men denne medarbejder skulle nok liiiige uddannes lidt mere og læse op på formodnings reglen SAMT reklamation og garanti reglerne.. der henvises til at få AEG til at sende en teknikker ud, super fint - MEN det koster knap 2000kr oplyses der.. heldigvis forstod AEG kundeservice endelig efter utallige forsøg vores frustration og sender en tekniker GRATIS ud .. ALDRIG mere skal jeg handle med Elgiganten , det er fup og fidus og kundeservice er ikke eksisterende hos dem! 🤢 ..
Voldsom frusterende og ikke mindst meget utilfredsstillende at så stort et firma bare fraskriver sig alt ansvar når man reklamere og nærmest konkludere at det er selvforskyldt skade. Det er simpelthen en ommer ! FØJ

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Jeg bestilte online til afhentning.
Min ordre var klar til afhentning inden for nogle timer.

Risposta di Elgiganten A/S - Odense
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.