Elgiganten A/S - Nyborg Recensioni 45

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Storebæltsvej 10, 5800 Nyborg, DK

Jeg får næsten altid hvad der er rimeligt, der kan nogle gange være problemer med hvad koncernen vil tillade, men deres medarbejdere i Nyborg gør alt hvad de kan, for at det bliver en god oplevelse

Indenfor 15 min efter jeg bestilte et køleskab i “Click and Collect”, fik jeg besked om, at det var klar til afhentning, som også foregik problemfrit.

1. Negozio di elettronica
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di computer
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di lavatrici e asciugatrici

Informazioni su Elgiganten A/S - Nyborg

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

• Storebæltsvej 10, 5800, Nyborg, Danimarca

• 70807070

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg købte d 1/12-2025 en screensmart…

Jeg købte d 1/12-2025 en screensmart zagg elite smartphone, skærmbeskyttelse til min iPhone. Nu kun 5 måneder efter er skærmbeskyttelsen begyndt at falde af, jeg bruger min telefon meget lidt da jeg i dagligdagen bruger arbejde telefon.
Så selvom at det nærmest er den dyreste skærmbeskyttelse der kan købes, 499kr, og den blev solgt med et utal af flotte tillægsord, så vil Elgiganten ikke udskifte uden at jeg skal betale for det, det er i min verden godt nok ekstrem dårlig service. En skærmbeskyttelse til 499kr der ikke forventes holde mere end 5-6 måneder burde ikke være lovlig at sælge.

20 maggio 2026

Hej Anders.

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os her.

Vi er kede af at høre om den negative oplevelse i forbindelse med din skærmbeskyttelse.

Det er helt forståeligt, det er ubelejligt når det ikke sidder korrekt. Da produktet har været taget i brug i knap et halvt år, og der ikke er fundet tegn på en produktionsmæssig fejl eller fokert påsætning ved os, omfattes det ikke af reklamationsretten.

Vores Screensmart inkluderer garanti i hele produktets levetid, hvilket betyder du til hver en tid kan få skærmbeskytteren skiftet mod et gebyr for påsætning (99kr for den variant du har).

Vi beklager igen ulejligheden og vil altid hjælpe, hvis du har spørgsmål til Screensmart. Ellers ønskes du en dejlig dag herfra!

David
Elgigantens Kundecenter

Jeg får næsten altid hvad der er…

28 dicembre 2025

Hej Jannik,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med medarbejderne i Nyborg-afdelingen. Det er dejligt at læse, at de altid gør hvad de kan, for at det bliver en god oplevelse.

Vi håber, at du bliver glad for dit nye produkt og vi ønsker dig en god weekend!

Elgigantens Kundecenter

Indenfor 15 min efter jeg bestilte et…

6 maggio 2026

Hej Karoline,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du oplevede hurtig behandling af din klik og hent ordre, og at afhentningen også foregik problemfrit. Det er netop den service, vi ønsker at give vores kunder!

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Logik køleskab!

Din positive feedback er værdsat, og jeg sætter stor pris på, at du har valgt at dele den med os.

Elgigantens Kundecenter

En hurtig handel ingen problem.

En hurtig handel ingen problem.

29 aprile 2026

Hej Conni,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med at bestille på vores hjemmeside.

Jeg håber, at du bliver glad for dit nye produkt og får en god weekend!

Alt i orden 👍

28 aprile 2026

Hej Mogens,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det er dejligt at læse, at alt var i orden i forbindelse med din seneste klik og hent ordre.

Jeg håber, at du bliver glad for din nye Philips Hue pære!

Elgigantens Kundecenter

Det var nemt at finde det jeg ledte…

Det var nemt at finde det jeg ledte efter og også på prisen på varen. Også hvad leveringen kostede. Altid gode tilbud og hvor meget man kan spare på de forskellige produkter de har. Så meget tilfreds.

28 aprile 2026

Hej Anne,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hvor er det dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle online hos os og fantastisk at høre du generelt er meget tilfreds med at handle hos os.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Benjamin
Elgigantens Kundecenter

Super hurtig betjening og god service i…

Super hurtig betjening og god service i Nyborg.
Vi fik kørt opvaskemaskinen helt ud til vores trailer og den blev læsset.

25 aprile 2026

Hej Helle,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at din oplevelse med os var god, og at personalet i butikken var så behjælpelige.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og vi håber at se dig igen snart.

Du må have en dejlig dag.

Elgigantens Kundecenter

Jeg har købt en Zagg ScreenSmart Elite…

Jeg har købt en Zagg ScreenSmart Elite skærmbeskyttelse, som lover en masse fantastiske ting som selvhelende egenskaber mod ridser. Men i praksis virker det bare som en plastikfilm, der tager imod ridser utrolig nemt. Jeg har allerede fået flere store ridser og utallige mikroridser.

Til sammenligning brugte jeg min telefon uden beskyttelse i tre måneder uden én eneste ridse.

Det er simpelthen ikke godt nok, når man betaler 600 kr. for en simpel skærmbeskyttelse.

Edit: De kunne godt se problemet i butikken og var meget venlige at refundere. God service!

30 marzo 2026

Hej Frederik,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at standen på dit ScreenSmart ikke lever op til forventningerne og beskrivelsen af produktet.

Jeg vil anbefale at komme forbi butikken, så vi kan se nærmere på produktet, for det kunne tyde på at der er problemer med panserglasset.

Det plejer altid at holde meget bedre end beskrevet her - så hvis du blot kan komme forbi butikken, hjælper vi dig gerne videre med problemet.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre, og ønsker dig en god weekend!

Elgigantens Kundecenter

Vildledende specifikationer – lang proces og utilfredsstillende løsning

Jeg købte en router hos Elgiganten, som i produktbeskrivelsen var angivet til at understøtte 320 MHz.
Efter købet viste det sig, at routeren er dual-band (2,4 + 5 GHz) og derfor teknisk kun kan understøtte op til 160 MHz.
320 MHz kræver 6 GHz / tri-band, som denne model ikke har.

Jeg kontaktede først kundeservice og henvendte mig derefter i en Elgiganten-butik, hvor de tog sagen ind og beholdt produktet.
Efter 7 dages behandling kom de frem til en såkaldt “løsning”.

I den forbindelse fandt jeg en anden router hos Elgiganten, som faktisk understøtter de specifikationer, den oprindelige blev markedsført med.
Den anden router har samme normalpris, men jeg havde købt min router på tilbud, og foreslog derfor en ombytning som en rimelig løsning.

Dette blev afvist.
I stedet blev der henvist til forbehold for tastefejl (selvom den forkerte specifikation stod flere steder), og jeg blev kun tilbudt 100 kr i prisafslag på et produkt, der ikke lever op til de angivne tekniske egenskaber.

Jeg oplever det som vildledende produktinformation, en unødigt lang proces, og en meget skuffende håndtering – især når man som kunde kommer med et sagligt og fair løsningsforslag

2 gennaio 2026

Hej Mike,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Først og fremmest vil vi gerne beklage, for at vi ikke kunne mode din forventning omkring at finde et produkt som skulle møde specifikationerne du ønskede. Vi forstår godt denne frustration, at man havde en forventning til et produkt, og der er dernæst lavet en tastefejl på specifikationerne.

Jeg forsøgte at kontakte dig omkring en mulig løsning for at vi kunne tilbyde et lignende produkt, som ligger i samme prisklasse. Såfremt at du ønsker at høre yderligere omkring produktet vi kunne tilbyde, bedes du sende en mail til social.ccc@elgiganten.dk. Her skal du blot henvise til denne anmeldelse og et ordrenummer og så vil vi assistere dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du må have en dejlig dag.

Marcus
Elgigantens Kundecenter

Meget nemt at finde vare og få den…

Meget nemt at finde vare og få den bestilt
Dejligt med et hurtigt overblik

2 aprile 2026

Hej Britta,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder os at høre, at du fandt det nemt at finde varen og få den bestilt, og at overblikket på vores hjemmeside fungerede godt for dig.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Du ønskes en rigtig god weekend.

godt kollegaskab ?

Jeg var på udkig efter en ny gamingmonitor og gik lidt rundt i butikken for at kigge på udstillingerne. Derefter henvendte jeg mig til en gruppe på 3-4 medarbejdere.

En ung kvinde, Line, tilbød mig sin hjælp, og jeg forklarede, hvad jeg ledte efter. Det var tydeligt, at gamingmonitorer ikke var hendes spidskompetence, så hun forsøgte at få hjælp fra sine kollegaer. Selvom de ikke så ud til at have travlt, var der ingen af dem, der ville hjælpe hende.

På trods af det gjorde Line sit bedste for at give en god kundeservice, mens hendes kollegaer fortsatte med at stå og hyggesnakke. Først da en anden kunde henvendte sig og sagde, at hun havde trukket et nummer, kom der lidt gang i dem.

Jeg forstår godt, at energien kan være lav sidst på dagen, især 15-20 minutter før lukketid, men at nægte at hjælpe en kollega på den måde synes jeg er helt uhørt.

Kæmpe tak til Line for hjælpen på trods af de udfordringer, hun stod med.

1 aprile 2026

Hej Peter,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Jeg beklager meget at du blev mødt af sådan en kedelig oplevelse i butikken.
Dog er jeg glad for at Line gjorde sit bedste for at imødekomme din forsørgelse.

Den mangle på hjælp du oplevede, er bestemt ikke det billede vi vil sende ud til vores kunder.

Det er naturligvis ikke i orden, og vi bruger vores kunders feedback aktivt til at forbedre os på disse punkter.

på trods af den lidt kedelige oplevelse, ønskes du en god påske.

Elgigantens Kundecenter

Jeg har købt Watch og nu iPad igennem…

Jeg har købt Watch og nu iPad igennem outlet og det har været ok kunne godt ønske at i lige somtideligere
Viste om det var nyt lidt brugt meget brugt
Mvh Bent

22 marzo 2026

Hej Bent,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med de købte outletprdukter.

På hjemmesiden kategoriserer vi altid standen på produkterne, så man ved hvor brugt det er, samt om der evt. medfølger originalindpakning.

Jeg vil dog gerne sørge for at følge op på det internt, så vi kan se om vi kan tydeliggøre standen på hjemmesiden endnu mere. Mange tak for din feedback - det hjælper os med at forbedre oplevelsen for vores kunder.

Det var fint

det var fint

3 marzo 2026

Hej Henrik,

Tak for at tage dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Det glæder mig, at du havde en fin oplevelse med din seneste klik og hent bestilling.

Jeg er dog nysgerrig. Jeg kan se, at du har givet os 4 stjerner og ikke 5 stjerner - hvordan kan vi gøre os fortjent til den sidste stjerne?

Jeg håber, at du bliver glad for din nye TP-Link router!

Udeblivelse af SMS

Jeg skulle få en sms når pakken var klar til afhentning men fik aldrig nogen

18 febbraio 2026

Hej Inger og Knud,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre, at I ikke fik en SMS da jeres Klik og Hent-ordre var klar.

Jeg er dog glad for at se, at I kontaktede vores kundecenter og vi fik styr på ordren, der nu er afhentet. Jeg håber, at I bliver glade for jeres nye produkt.

I ønskes en god weekend!

hurtig handel

Jeg fik god hjælp af kundeservice gennem tjatten til at vælge det rigtige produkt, nu venter jeg blot på at få det leveret så jeg kan finde ud af, om det er det rigtige. Levering er estimeret til 2 dage

2 febbraio 2026

Hej Niels,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det er en fornøjelse at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse i forbindelse med din samtale med vores kundecenter, og at du her fik den rette hjælp til dit køb.

Jeg har taget et nærmere kig på forsendelsen og kan se, at ordren allerede er afsendt fra lageret og er godt på vej til dig.

Den endelige leveringsbekræftelse vil du modtage fra Bring, når pakken er blevet sorteret og er på vej ud med en varebil.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Hej Svend,

Mange tak fordi at du tager dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at din oplevelse med os var god.

Vi sætter stor pris på din positive feedback, og jeg håber, at du får stor glæde af dit nye produkt.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Elgigantens Kundecenter

Hurtigt køb og hurtig meddelelse om…

Hurtigt køb og hurtig meddelelse om afhentning.
Meget fin betjening, som jeg vil benytte en anden gang.

29 gennaio 2026

Hej Dorrit,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Det glæder mig at høre, at du havde en god og hurtig oplevelse med at bestille gennem Klik og Hent. Det er præcis den effektivitet, vi stræber efter at levere.

Det glæder mig også at høre, at du blev mødt af venligt og hjælpsomt personale i butikken i Nyborg. Vi håber, at du bliver glad for dit nye produkt.

Du ønskes en god weekend!

Utroligt ringe kundeservice...

Utroligt ringe kundeservice....

Min computer gik i stykker kort tid efter jeg købte den.... vendte tilbage til butikken, og min computer blev sendt på værksted i 3 uger... og er det stadig. Jeg sidder så nu tilbage med en skodlånecomputer som ingen nytte har.... Ganske enkelt forfærdeligt

8 gennaio 2026

Hej Noah,

Tak for at bruge tid på at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er ked af at høre om de tekniske problemer med din computer. Det er selvfølgelig langt fra optimalt, at der opstår fejl kort tid efter køb.

Jeg kan se, at din servicesag blev oprettet i butikken den 13/1. Den 21/1 bestilte værkstedet de nødvendige reservedele til din computer, og de er nu blevet modtaget. Reparationen er derfor i gang, og så snart dit produkt er færdigt og klar til afsendelse tilbage til butikken, får du besked herom.

Såfremt du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance i mellemtiden, er du velkommen til at kontakte os på social.ccc@elgiganten.dk - vedhæft gerne dit reference nummer samt et link til denne anmeldelse, så vi nemt kan hjælpe dig videre.

Lynhurtig handel

Lynhurtig handel, præcise og korrekte informationer..
Alt rigtig fint

22 gennaio 2026

Hej Jan,

Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede handlen som lynhurtig, og at du fik præcise og korrekte informationer. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en hurtig og tryg oplevelse, og det er skønt at få din positive tilbagemelding.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os.

Rigtig god aften!

Hej Arne,

Mange tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at handle i Elgiganten og at din oplevelse har levet op til dine forventninger.

Vi håber at du bliver glad for dit nye produkt!

Benjamin