Jeg får næsten altid hvad der er rimeligt, der kan nogle gange være problemer med hvad koncernen vil tillade, men deres medarbejdere i Nyborg gør alt hvad de kan, for at det bliver en god oplevelse
Indenfor 15 min efter jeg bestilte et køleskab i “Click and Collect”, fik jeg besked om, at det var klar til afhentning, som også foregik problemfrit.
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Storebæltsvej 10, 5800, Nyborg, Danimarca
Jeg købte d 1/12-2025 en screensmart zagg elite smartphone, skærmbeskyttelse til min iPhone. Nu kun 5 måneder efter er skærmbeskyttelsen begyndt at falde af, jeg bruger min telefon meget lidt da jeg i dagligdagen bruger arbejde telefon.
Så selvom at det nærmest er den dyreste skærmbeskyttelse der kan købes, 499kr, og den blev solgt med et utal af flotte tillægsord, så vil Elgiganten ikke udskifte uden at jeg skal betale for det, det er i min verden godt nok ekstrem dårlig service. En skærmbeskyttelse til 499kr der ikke forventes holde mere end 5-6 måneder burde ikke være lovlig at sælge.

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Det var nemt at finde det jeg ledte efter og også på prisen på varen. Også hvad leveringen kostede. Altid gode tilbud og hvor meget man kan spare på de forskellige produkter de har. Så meget tilfreds.

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Super hurtig betjening og god service i Nyborg.
Vi fik kørt opvaskemaskinen helt ud til vores trailer og den blev læsset.

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Jeg har købt en Zagg ScreenSmart Elite skærmbeskyttelse, som lover en masse fantastiske ting som selvhelende egenskaber mod ridser. Men i praksis virker det bare som en plastikfilm, der tager imod ridser utrolig nemt. Jeg har allerede fået flere store ridser og utallige mikroridser.
Til sammenligning brugte jeg min telefon uden beskyttelse i tre måneder uden én eneste ridse.
Det er simpelthen ikke godt nok, når man betaler 600 kr. for en simpel skærmbeskyttelse.
Edit: De kunne godt se problemet i butikken og var meget venlige at refundere. God service!

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Jeg købte en router hos Elgiganten, som i produktbeskrivelsen var angivet til at understøtte 320 MHz.
Efter købet viste det sig, at routeren er dual-band (2,4 + 5 GHz) og derfor teknisk kun kan understøtte op til 160 MHz.
320 MHz kræver 6 GHz / tri-band, som denne model ikke har.
Jeg kontaktede først kundeservice og henvendte mig derefter i en Elgiganten-butik, hvor de tog sagen ind og beholdt produktet.
Efter 7 dages behandling kom de frem til en såkaldt “løsning”.
I den forbindelse fandt jeg en anden router hos Elgiganten, som faktisk understøtter de specifikationer, den oprindelige blev markedsført med.
Den anden router har samme normalpris, men jeg havde købt min router på tilbud, og foreslog derfor en ombytning som en rimelig løsning.
Dette blev afvist.
I stedet blev der henvist til forbehold for tastefejl (selvom den forkerte specifikation stod flere steder), og jeg blev kun tilbudt 100 kr i prisafslag på et produkt, der ikke lever op til de angivne tekniske egenskaber.
Jeg oplever det som vildledende produktinformation, en unødigt lang proces, og en meget skuffende håndtering – især når man som kunde kommer med et sagligt og fair løsningsforslag

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Meget nemt at finde vare og få den bestilt
Dejligt med et hurtigt overblik

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Jeg var på udkig efter en ny gamingmonitor og gik lidt rundt i butikken for at kigge på udstillingerne. Derefter henvendte jeg mig til en gruppe på 3-4 medarbejdere.
En ung kvinde, Line, tilbød mig sin hjælp, og jeg forklarede, hvad jeg ledte efter. Det var tydeligt, at gamingmonitorer ikke var hendes spidskompetence, så hun forsøgte at få hjælp fra sine kollegaer. Selvom de ikke så ud til at have travlt, var der ingen af dem, der ville hjælpe hende.
På trods af det gjorde Line sit bedste for at give en god kundeservice, mens hendes kollegaer fortsatte med at stå og hyggesnakke. Først da en anden kunde henvendte sig og sagde, at hun havde trukket et nummer, kom der lidt gang i dem.
Jeg forstår godt, at energien kan være lav sidst på dagen, især 15-20 minutter før lukketid, men at nægte at hjælpe en kollega på den måde synes jeg er helt uhørt.
Kæmpe tak til Line for hjælpen på trods af de udfordringer, hun stod med.

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Jeg har købt Watch og nu iPad igennem outlet og det har været ok kunne godt ønske at i lige somtideligere
Viste om det var nyt lidt brugt meget brugt
Mvh Bent

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Jeg skulle få en sms når pakken var klar til afhentning men fik aldrig nogen

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Jeg fik god hjælp af kundeservice gennem tjatten til at vælge det rigtige produkt, nu venter jeg blot på at få det leveret så jeg kan finde ud af, om det er det rigtige. Levering er estimeret til 2 dage

Risposta di Elgiganten A/S - Nyborg
Hurtigt køb og hurtig meddelelse om afhentning.
Meget fin betjening, som jeg vil benytte en anden gang.

Utroligt ringe kundeservice....
Min computer gik i stykker kort tid efter jeg købte den.... vendte tilbage til butikken, og min computer blev sendt på værksted i 3 uger... og er det stadig. Jeg sidder så nu tilbage med en skodlånecomputer som ingen nytte har.... Ganske enkelt forfærdeligt